יאללה שרשור
,

Tin Doll

New member
את יודעת למה?

כי זו הדרך שלו להתגבר עלייך, וזה לא אומר שהוא באמת מחפש מישהי.

נואשת מהמנילה המסכנה הזו. צוווומייייי!../images/Emo41.gif

שלחתי את המנילה היום. בסביבות 6-7 ככה אח"כ נכנסתי שוב וראיתי כאילו אפשר שוב לשלוח, אז לודעת למה אבל שלחתי שוב. ולפני 45 דקות קיבלתי סמס מלחיץ ת'חיים ממספר מוזזרר [חשבתי שזה פרסומות של סלקום] ש"טרם מילאת את שאלון העדפות ובלה בלה בלה" ונלחצתי כמו לודעת מה, ועכשיו האתר לא עולה. מה עושים? :(

Small talk

New member
גם אני קיבלתי את האסמס הזה

קיבלת מספר אסמכתא? יש להם תקלה בטח...

mayhaktana

New member
../images/Emo32.gif

אני חייבת להפסיק לרחם על עצמי! שיאו נמאס לי כבר חודש אין יום אחד שאני לא בוכה בו ואני לא יודעת איך לעצור את זה..זה פשוט בא:S

../images/Emo32.gif ט'

אם עד ה1.12 אני לא יורדת 4 קילו לפחות, אני בת זונה. אני מתחילה להציב לעצמי מטרות וזה טוב, ועד אנגליה אני ארד עוד 8 קילו לפחות.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo32.gifקולין. רוצה. להפגש. איתי.

פעם שלישית גלידה? סתם לא. כשקראתי את האימייל שלו וראיתי שהוא רוצה להפגש, לשבת על קפה וסתם לדבר, להתעדכן מה קורה, הלב שלי החסיר פעימה. לחצי שניה. עברה חצי שנה. 6 חודשים. התגברתי עליו. אני מאוהבת במישהו אחר. אבל אבל... מה אם אני לא מוכנה לראות אותו? ההצעה שלו נשמעת תמימה מספיק. לא ראיתי את הבנאדם הזה חצי שנה. ובמשך כל כך הרבה זמן כאב לי הלב, לקח לי המון זמן לאחות אותו. ועכשיו שקולין רוצה להפגש, אני לא בטוחה שהלב שלי שלם. מצד שני, תמיד תהיה לי פינה קטנה בלב בשביל קולין. הרי הוא האהבה הראשונה והכי אמיתית שלי. הבנאדם שהייתי מוכנה לעשות למענו הכל. הבנאדם שחשבתי שאני אתחתן איתו. אני לא בטוחה שאני מוכנה לראות אותו. אבל לא אדע עד שאראה אותו! אני קרועה ולא יודעת מה לעשות. אין מצב שהוא רוצה לחזור להיות ביחד. הבסט פרינד היה אומר לי "הוא עוד לא מצא זיון והוא רוצה לחזור אלייך.." אבל אני לא מאמינה לזה. הוא לא יעשה את זה בפעם השלישית. אוף אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד אולי לשם שינוי אני כן אוכל להיות ידידה של האקס. מצד שני אני מפחדת שאחרי כל ההתקדמות שעשיתי, ברגע שאני אראה אותו אני אחזור להתחלה. אבל חצי שנה זה המון זמן. ואולי זה בכלל נורמלי להרגיש ככה כלפי אקס, גם אם מתגברים עליו. אולי הוא באמת רוצה לשבת לדבר? אבל עם קולין תמיד יש משהו מתחת לפני השטח. חוצמזה רק העובדה שאני לא רוצה לספר לדן על כך מעידה על זה שהפגישה עם קולין היא רעיון נוראי. אני בדילמה ענקית. הראש אומר לי שזו רק פגישה ושהוא לא ינסה כלום. הלב אומר לי שעדיין יש לי רגשות כלפיו. והאינסטינקט אומר לי שאני צריכה להתרחק ממנו כמה שיותר, עד להודעה חדשה. מה לעשות???

EVE Lights

New member
בעייתי

יש אקסים שתמיד ישארו משקעים כלפיהם בלב שלך ולא משנה כמה זמן יעבור עדיין יהיה שם משהו השאלה אם את מספיק חזקה בשביל להתגבר על זה כשתיפגשו לשים את העבר מאחור ולהסתכל עליו כידיד אפלטוני נטו האמת? אני לא הייתי מסוגלת. אז מצד אחד אני ממליצה לך שאת לא מספיק בשלה בשביל זה ולכן את לא צריכה להיפגש איתו מצד שני אני יודעת שזה מפתה ושאת רוצה לראות אותו אז היי, תעשי מה שנראה לך. כל דבר שתעשי יהיה נכון רק תשמרי על עצמך

Miss Tika

New member
נראה לי

שהלב והאינסטינקט הרבה יותר חזקים מהראש. ככה אני חושבת... תשמעי, תמיד יש משהו אי שם בפנים לאקס. ובטח שלאקס מיתולוגי. וחצי שנה, לעומת הזמן שהייתם ביחד (שנתיים, משו כזה, לא?) זה לא כ"כ הרבה.

pampkin

New member
אני חושבת

שהדבר הנכון שצריך לעשות הוא לא להפגש איתו. אבל מן הסתם אנחנו בני אדם, ולא תמיד צריך לעשות את הדבר הנכון. את לא באמת מסוגלת לא להפגש איתו. רק בגלל הספק, רק כי מעניין אותך לגלות מה באמת הוא רוצה ממך. אני אומרת שתפגשי איתו.. שומדבר רע לא יכול לקרות, והרי אם לא תפגשי איתו את תאכלי את עצמך מבפנים, והשאלה אם זה באמת היה תמים או לא סתם תציק לך, וסתם תחשבי יותר מדי מה הוא רצה ומה היה יכול לקרות, [לטוב או לרע], והוא בכל מקרה נכנס לחיים שלך שוב בשניה שהוא ביקש להפגש איתך. זה לא שאם לא תפגשי איתו הוא ייצא מהחיים שלך..

Magic Melody

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא!

בשביל מה לחזור לעבר?! למה לעורר אולי דחפים שכבר הודחקו? לדעתי זה סתם. לא . את לא צריכה את זה. המשכת הלאה.

svety

New member
עם כל התרגשות של המעבר,../images/Emo190.gif

דיי ברח לי מהראש, יש לי איזה דייט היום

pampkin

New member
../images/Emo32.gifחרא חרא חרא

חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא. אוףףףףףףףףף יעלוירעם8749874רן2רירSGSFעם8798 אני שונאת אותוווווווו עא ולמה אני אף פעם לא אומרת לו על זה כלום כשאני רואה אותו והכל כלכך מקסים ומדהים ובהלבלה ושניה אחרי זה הוא הורס הכל למההההההההה ולמה אני כזאת מטומטמתת אוף מה עושים נמאס לי מהכל כבר נמאס לי בא לי להתחיל מהתחלה

pampkin

New member
אני אפילו לא מצליחה לבכות

ידלעיכךעידכךעחיכדעידכ

למעלה