יאללה שרשור
,

"קודם תכתוב, אחר כך תבין על מה זה."

"הסוגריים שחררו אותי לחלוטין מהצורך להיות." (עוזי וייל, חייו ומותו של השער האחורי) -- וגם ירד פה קצת גשם מקודם, בעיקר היה מדובר ברוח חזק, מהול בטיפות והקור התיז לי את השיער שמאלה ללא הרף. זה לא עשה לי להרגיש שום דבר, אבל אני יודעת שכרגע משבצת הרגש שלי תפוסה על ידי הלחץ ואין כמו הלחץ בכדי לערום עצמו ולחסום, אבל כשאני מצליחה לכופף את עצמי אל המעבר, הו פאקינג שיט, כל מיני פרצים מחוייכים תופסים אותי מימין (יש מקום, השיער נאסף לו באלימות אל השמאל). זה מאוד משהו שאין לי מושג מה לעשות איתו ובמצבים שכאלה אני עושה את מה שהתרגלתי לעשות בלי לחשוב- אני בועטת מעצמי את הלא מוכר (ועל כן המאיים) במגפיים עשויים מאה אחוזי התנגדות. אבל אמרו לי לא מזמן שאני מודעת מידי, למה בדיוק לא כל כך ידעתי (מודעת, יודעת, ויחי ההבדל הקטן), אז אני מתיישבת לבעוט ממני את אותם מאה אחוזי התנגדות ונשארת לשבת כדי ללמוד מהרצפה איך קמים.

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo32.gifאני בבית מאתמול!

איזה תענוג. הבא"ח כזה יבש, להתפגר. אין על הבית

עדיב4

New member
יוווררררדדדד גשששששששםםםםםםם!!!!!!../images/Emo182.gif

קולולולוללולוללולולולולוללו!!!! יש ריח של גשם!!!
איזה כיייףףףף!!!!11 ויש את השביתה הכללית הזאתי עכשיו אז גם לא לומדיםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*באנרגיות מטורפות*

../images/Emo32.gif טוב, אולי באמת קצת נעלמתי../images/Emo3.gif

אבל מידי פעם אני מגיחה! הסתפרתי! ונחמד לי בחיים, אבל זה לא חדש

adiss90

New member
טוב

זה די ברור, אני מלש"בית משולהבת לחלוטין. אני חושבת שקראתי יותר מכל מי שאני מכירה ביחד על התפקידים בצה"ל. הרצתי חיפושים מפה עד הודעה חדשה. אני מוכנה ללכת בעיוורון אחרי תפקידים מסויימים בצה"ל ו...אני פשוט סוגדת צה"ל שכזו, לפחות עד סוף השנה נראהלי.

nettus

New member
../images/Emo32.gifהוא בא אלי

זה כול כך מוזר, רק לפני שבוע ניפרדנו, והוא בא אלי היום לשעה, הוא רצה בהתחלה לישון אצלי אבל אמרתי לו שזה לא במקום, אבל הוא עדיין בא אלי

../images/Emo203.gif../images/Emo32.gifראיתי אותו והיה פשוט כיייף

היה פשוט מושלם. כזה נעים!!!!!! וישבנו עוד באוטו והכל כזה בחוץ קר ובפנים היה מזה נעים. וזהו. ואחר כך הוא עוד שלח לי הודעה! כאילו ואני רציתי לשלוח לו אבל אמרתי שלא כדאי כי אחר כך אני אתבאס אם הוא לא יענה או משהו וגם למה להיות דביקי? אז הוא בעצמו שלך ואמר שהיה לו כייף וזה הכי נחמד בעולם. באמת שהיה פשוט כייף כייף כייף כייף כייף. בכל שנייה.

yaeli87

New member
../images/Emo32.gif אני עומדת לה-ת-א-ב-ד!!!!!

אני לא מאמינה!!! אני פאקינג לא מאמינה!!! מה...איך...מתי...למה...מי... W-H-A-T T-H-E F-U-C-K?!?!!?!?!?!?! אחרי פאקינג פאקינג פאקייייייינג שנה ביחד...עם כל הפרידה המזויינת הזאת...עם כל הלפטאובר אהבה שיש לנו אחד לשניה...איךךךךך אתתתתתה מעעעעעעעעעעעז???????????. איך הוא מעז לעזעזל איך הוא מעז לצאת לפאקינג דייט?!?!?!?!? "אני אוהב אותך,אין לך מושג כמה את יקרה לי...גם אם אנחנו לא ביחד את הדבר הכי חשוב לי בעולם..." "אני לא מחפש כרגע אף אחת אחרת,אף אחת לא מעניינת אותי...אז ניפרדנו,בסדר,אני אוהב אותך..." זה היה לפני פ-א-ק-י-נ-ג יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@$@##$^$^@$!$@ איך הוא מעז להגיד לי שזה לא קשור לאהבה שלו אליי???? שזה מקרי ופשוט קרה??!?!?!?!!? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני כ"כ כועסת. אני כ"כ כ"כ כ"כ מאוכזבת. זה כ-זה לא פייר. יואו...אין לי אויר ויש לי בחילה. אני שונאת שונאת שונאת!!!! והעיקר- "נשארו לנו 3 חודשים ביחד אחד עם השני,בואי לא נריב...בואי נסיים את זה בטוב..." כווווווווווווווווווווווווווווווווווווס אמא שלך יא זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. אין לי אויר.

Small talk

New member
כי הוא עושה לך רע!

והייתם צריכים להיפרד ממזמן כי מגיע לך הרבה יותר טוב ממנו. אני רק מקווה שבאמת שלא תחזרו, כי כל פעם שאתם חוזרים הוא רק עושה לך יותר רע.

למעלה