יאללה...שרשור ע-נ-ק!!!!

יאללה...שרשור ע-נ-ק!!!!

שהשרשור הזה יזכה בשרשור הענק ביותר בתבל!!!!!! טוב???? יאללה עכשיו כולם מעלים פעולות! והברבה פעולות ופעילויות ! אוקי?? אבל כולם!!! גם חניכים פעולות שעשו לכם וכאלה..טוב?

לא-נפסיק-לשיר!

מדריכ/ה אומר/ת מילה אחת בכל פעם - ציפור שמש אהבה ים אני שלום ארץ ישראל קיץ אותך (זכר או נקבה מה שבא להם) מתחלקים ל2 קבוצות. בכל פעם שהמדריכה אומרת מילה, החניכים להצביע הכי מהר ולהגיד שיר שיש בו את המילה הזאת, או נטיותיה! (נגיד אהבה - אוהב, אוהבת..אפשר גם.) כל ניחוש - 10 נק'. מקסימום נקודות לשלב זה - 100 נק'. משך המשחק - כ-25 דק'. בוחרים שיר - לדוגמא - יונתן הקטן. כל קבוצה בתורה אומרת מילה מהשיר לפי סדר השיר, והקבוצה שאחריה ממשיכה - כך מילה אחר מילה כל השיר. חשוב פה, לבחור שירים כאלה, שכמעט כולם מכירם ולר תהיה איתם בעיה. הקבוצה שטועה מפסידה, הקבוצה המנצחת מקבלת 30 נקודות על כל שיר. 3 שירים - מקסימום נק' לשלב זה - 90. משך הזמן - 20 דק'. כל קבוצה מקבלת דף. יש להם בערך 3 דקות לכתוב כמה שיותר שירים עם המילה אהבה ונטיותיה ((או כל מילה שתבחרו.. הקבוצה שרשמה יותר שירים תנצח ותקבל 20 נק'. אם ההבדל בין מספר השירים הוא פחות מ7 הקבוצה השנייה תקבל גם, 10 נק'. כי ההבדל קטן. זה הכלבנתיים!

ארץ ישראל! הצעה לפעילות מגניבה ..

זו פעולה שאני זוכרת שעשינו בכיתה ה'..אבל קצת שונה.. על ארץ ישראל יש מליוני פעלות, זה לא פעולה לימודית או משהו..טוב? סתם פעולה לכייף.. ערים בישראל- ירושלים 2 קבוצות - להוציא כמה שיותר מילים מהמילה ירושלים. אילת שרשרת בגדים - כי חם! ים המלח עושים מסכה לפנים - לוקחים ביסקוויטים, טוחנים אותם, שמים כל מיני גבינות ושמים..זה מגניב! אפשר גם עם אבוקדו וכאלה..ואני לא צריכה להסביר למה, לא?! תל אביבארצות מרביצות (מישהו לא מכיר?) בגלל...הים כמובן! הרצליה מי יכול להכניס לפה הכי הרבה במבה (בגלל...המסעדות הטובות) חיפה עוד לא עליתי על משהו דווקא.. כנרתמשחק - עומדים בשני טורים ישרים אחד מול השני, מרחק גדול בין שני הטורים, ובין כל ילד בטורר מרחק גדול של שתי היידיים פתוחות. כולם עם עיניים עצומות וקשורות. הילד הראשון בכל וב מקל כוס מלאה עם מים, וכל השאר - כוס ריקה. המטרה - להעביר מאחד לשני בעיניים עצומות את המים לכוסות מבלי שהמים ישפכו! המנצחת - הקבוצה שבכוס נשארים הכי היכ הרבה מים אצלה. למה? כדי לחסוך במים!

אני אוהב - הצעה לפעילות שווה ביותר

אני אוהב שוקולד,ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. אני אוהב ימי הולדת, ושקיות עם דברים טובים. ואת הששמש ואת הירח, וגם כמה כוכבים! אני אוהב את החורף, ואת הקיץ ואת הסתיו..ואת האביב ואת מה שעכשיו,אני אוהב את גלית, בעיקר עם צמות, ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות! שוקולד - שוקולד שש (שוולד 6) סוכריות - משחק הסוכריות הגדול - קערה עם המון המון סוכריות.. מישהו יוצא, שאר בוחרים 5 סוכריות מתוכן. הוא נכנס, מצביע ולוקח את הסוכריות שהוא מצביע עליהן, עד שהוא פוגע באחת מ-5 הסוכריות! הוא יכול לקחת מה שהוא לקח.. וככה עוד כמה פעמים. שקיות - מרוץ שקים. כוכבים - שתי קבוצות - כל קבוצה זורקת שם של כוכב (לא נפטון... אלא כריסטינה חחח) עד שנגמר לאחת מהן והשנייה מנצחת.. צמות - צריך שתי בנות עם שיער ארוך ארוך.. הן יושבות. יש לני המתחירים /ות 3 דקות לעשות לבת שהם עשים לה הכי הרבה צמות!!!

בדיחות...

מחליקים את החניכים לכ-4 קבוצות... בלונדיניות משוגעים פילים עדות יש 4-5 דקות למצוא כמה שיותר בדיחות על נושא הקבוצה שלהם! אפשר לשאול אנשים גם אםרוצים.. אח"כ.. תחרות בדיחות בין ילדים! 2 ילדים בכל פעם מתחרים . הבדיות מועמדות לבחירות, והבדיחה שתקבל יותר קולות....הילד שסיפר אותה כמובן ינצח! ואז - משחק ההסתכלו בעיניים ואל ת-צ-ח-ק-ו!!! כמה משחקים שגם אסור לזוז, ואז כמה שמותר לזוז בהם. (אבל אסור לגעת אחד בשני ברור?!

תגי בקיעות בצופים..

תקראו את זה קודם ותבינו טוב בעקבות זה - מסבירים ומספרים לחניכים את הקטע. אחרי זה עושים להם כאילו משימות בשביל להשיג את תגי הבקיעות שלהם בצופים (שעליהם חורשים בבית, מין מדליות או סתם סיכות או דברים מהסוג הזה..משהו כזה הבנתם??) . אז קצת שיניתי את המשימות..לדברים עכשווים שאפשר! המנצחים בכל פעילות ומשימה מקבלים תג. אח"כ רואים מי קיבל הכי הרבה תגים. אפשר לדבר על זה :) שחכתי - גם מקריאים להם נגיד מחנאות - אש, בישול, ניווט וכו'. מחנאות - סנייק אנושי (2 קבוצות. מכסים לשניים הראשונים את העיניים. אנשים מקבוצתם מורים להם איך להגיע לבמבה על הרצפה. כל פעם שהם אוכלים במבה מצטרף אליהם עוד מישהו עם עיניים פקוחות לרווחרה חחחח...כך יותר קל להם כל פעם) ניווט ספורט - תחרויות/ מכשולים. ימאות - מי יכול לשים תראש בקערת מים להכי הרבה זמן בלי לנשום יענו....תזהו שלא ייחנקו לכם. חובב טבע - פנטומימה של בעלי חיים כל פעם ישהו אחד. שמירת הסביבה. כל קבוצת ילדים מקבלת מספר שקיות זבל שווה. יש להם 5-10 דק' לאסוף כמה שיותר זבל מהסביבה!הקבוה המנצחת - הקבוצה שמגיעה עם הכי הרבה שקיות זבל מלאות!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או חלקים אם אין.. שימו
משחק עם שתי מטרות
: סיעוד - לא יודעת עדיין....תציעו. תקשורת - רוצח (נו המשחק הזה עם המצמוצים!) עמלנות - תחרות ציורים עם בחירות. מלאכה - 2 קבוצות - פסל אנושי הכי מרשים. בכמה דקות שנותנים להם.... אזרחות פעילה - גרף אנושי - עוד לא קיים על הדף. אבל הנקודה - אזרחות פעילה, בני אדם טובים וכו'. ********************************************************************* הכנתי את הפעולה מתוך אתר הצופים הרשמי כמובן!!!!!!!!!!! יש שם אחלה חומר..

2003 SkiPeR

New member
את בחיים לא תצליחי...

כי לפני איזה חודש עשיתי שירשור שמעלים מילים של שירים והיו בו 68 הודעות מלאות מפוצצות אחו-שקשוקה...... חחחחחח................. אבל סחטיין על המאמץ

למעלה