יאללה שוטטות...

Avalanch

New member
ביקורת מעורבת על המסקרה

היא באמת עושה מראה חתולי ומהמם למדי, אין מה להגיד, אבל מצד שני היא משאירה המווווון גושים (איכס!) ונשטפת בקלי קלות במגע עם מים, אפילו לא משאירה סימנים שחורים מתחת לעיניים. אם כבר אז אני אחכה שהמחיר ירד.

לב אביב

New member
Ramy Beauty

מוצר חדש - Sleep in beauty, כשמו כן הוא. קרם לחות עם גוון, שמתפקיד ממש כמו מייקאפ עם כיסוי קל. יש בו כל מיני מרכיבים שמעניקים כל מה שצריך לעור (פרטים כאן) וכו', אבל השוס במוצר הוא שאפשר ללכת לישון איתו מבלי ללכלך את הכרית, מאחר והוא נספג בעור ממש כמו קרם הלחות. חוץ מזה, יש לו השפעה מרגיעה על אדמומיות בעור והוא גם מעניק מראה זוהר ובריא לעור הפנים. בקיצור, את בטח תראי יותר יפה כשתקומי בבוקר... מגיע בשלושה צבעים - לייט, מדיום ודארק. עכשיו רק צריך להתרגל למחשבה ללכת לישון עם איפור.

../images/Emo31.gifלא משנה כמה עמיד האיפור,

לעולם לא אלך לישון עם איפור על הפנים...

לב אביב

New member
../images/Emo41.gif המאפר טוני מסקיאנג'לו

איזה יופי של עבודת איפור. כאן יש עוד מהיצירות שלו.

hilala20

New member
מקסים! אבל תכלס נראה ממוחשב ביותר.

כלומר, עזבו מרוטש, אני מתכוונת שזה נראה כאילו איפרו באמצעות המחשב.

לב אביב

New member
../images/Emo41.gif מאק - קולקציית MOISTURELUSH

עוד אימג' מהמם מבית מאק לקולקצייה של הקרמים

cherry 1

New member
זה נראה כאילו מישהי טבלה את היד בעוגת קצפת

גם אני לא אהבתי בכלל

../images/Emo124.gifמוסיפה עוד קצת מידע מאקי !

מתוך ספקטרה - אלו הקולקציות שיצאו בתקופה האביב, לפי סדר כרונולוגי: N color collection - קולקציית מראה ה-nude. יוצאת בארה"ב ב17 לינואר. Skimshine - קולקציה נוספת של השפתונים המדהימים, עם העלאה מחודשת של רוב הגוונים + 7 גוונים חדשים. יוצאת בארה"ב ב7 לפברואר. Mineralize Foundation SPF 15 Loose - המייקאפ המינרלי האבקתי החדש של מאק. יוצא בארה"ב ב13 לפברואר. Fafi for Mac - יוצאת בארה"ב ב13 לפברואר. Strobe - סטרוב נוזלי, סטרוב ליפ-קונדישינר ו4 גוונים של ליפ-קונדישנרים. יוצאת בארה"ב ב6 למרץ. Beauty Powder Blush - לפי ספקטרה, מדובר בקולקציית סמקים על טהרת ביוטי פאודר. יוצאת בארה"ב ב13 למרץ. Heatherette - הקולקציה הצבעונית בהשראת מותג האופנה הת'רט. יוצאת בארה"ב ב27 למרץ. Studio Moisture Tint SPF 15 - מייקאפ חדש. יוצא בארה"ב ב3 לאפריל. Dazzleglass + Skinsheen - שתי קולקציות שיוצאות בראשון למאי, עדיין אין מידע.

למעלה