יאללה שאלוןD:

נירושית

New member
יאללה שאלוןD:

כי משעמם לי^_^ שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון: ומדגישומטיק כי אני לא מוכשרת כמו ירין. http://www.tpeople.co.il/on/mo/ תהנו:O

נירושית

New member
עונה לעצמי><

שעת תחילת השאלון:16:50
1. שם: ניריתה
2. גיל:14 ו-11 חודשים ו-6 ימים. עוד 23 יום 15^^
3. תאריך לידה:14.3.1993
4. כינוי:אוהו. איזה כינוי לא?
5. תכונה טובה:הקשבה,נאמנות, טוטאליות [למרות שזה חצי חצי.]
6. תכונה רעה:קנאות, עצלנות וטוטאליות.
7. צבע שיער:חום-שטני-ג'ינג'י
8. עדה: שלוש רבעים פולניה [כה!] רבע בולגריה. מה שאומר שלושה רבעים אשכנזיה ורבע ספרדיה.
9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:יהיו יותר, כרגע שני לובים [בכל אוזן] והליקס באוזן שמאל.
10. פאדיחה: אממ... כמעט להחליק אתמול בהסעות><
11. משאלה:להיות מאושרת, כולל הכל.
12. זיכרון רע:מוות.
13. זיכרון טוב:ביקורים אצל ריחן:)
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:חלום מגיל 3 [אל תתווכחו >: ]
15. געגוע:לכלבה שלי. בעיקר.
16. פחד:עוד מלחמה.
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"היא..מתה."
18. קמיע [אם יש]: השרשרת מגן דוד שניתנה לאמא שלי כשנולדתי והועברה אליי לפני שנה או שנתיים.
19. החג האהוב עליך:כולםD:::
20. אוכל מועדף:סטייקים.
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כל אוכל לא כשר.
22. שתיה מועדפת:בירה
קולה
23. קינוח מועדף:ריר! הכל$:
24. ממתק מועדף:סביר להניח שוקולד מריר.
25. עוגה מועדפת:פאי לימון.
26. צבע מועדף:כתום/שחור
27. חיה מועדפת:דובים. אבל מחינת לגדל ברור שכלביםD:
28. חיית מחמד [אם יש]:חתול, אדון לאון.
29. ספורט מועדף:אופניים.
30. מספר מזל:4
31. ספר:אמ.. "אם יש גן-עדן"
32. סרט דיסני מועדף:פיטר פן,הרקולס,מלךהאריות,מוגלי
33. סרט:אמ.. יש המונים.
34. שחקנ\ית:יש כ"כ הרבה. באמת. כרגע מי שעולהלי לראש זאת איילת זורר.
35. זמר\ ת:בודדה? אמ.. לא ניראלי שיש:S
36. סדרה מעודפת:CSI NY /CSI MAYMI
37. מקצוע אהוב:ספרות
38. מקצוע שנוא:מת' \ היסטוריה
39. מקום בעולם:הולנד!
40. המעשה הכי נועז שעשית:אמ...
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לסמוך ככה על מישהי ששמה זין.
42. פריט לבוש מועדף:אממ.. גופיית גולדסטאר/סקיני אפור :)
43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב!!!
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?מאוד
47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל
48. שקיעה או זריחה?שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?תלוי בבנאדם
50. ג'ינס או סתם מכנס?מה שבא ותלוי עם מה

נירושית

New member
והמשך...

51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית
52. מלפפון או עגבניה?עגבניה
53. קור או חום?חום [?]
54. לישון או לקום?לישון!
55. חוף או הרים?חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל
57. תות או בננה?תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק:MAMA WE ALL GO TO HELL
60. שיר שגורם לך לבכות:הרעב-מוניקה סקס
61. השיר של כל הזמנים:WONDERWALL-OASIS
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אמממממממ
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:וונדרוול [^], לט מיי פייר [דה דורז] ועוד=]
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:וונרדוול.
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כמעט כולם אני חושבת:S
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?אני נירית. אי אפשר לטעות. אני גבוה. לא רזה במיוחד, ג'ינג'ית חיוך גדול עיינים חומות, מתלבשת בקיבוצניקיות ביוםיום. פנימית? רוב היום בטוח תראו אותי עם חיוך, משתוללת קופצת מיד שם בשביל חברות אמיתיות. וכאלה=]
67. שמות החברים הכי טובים שלך:נוואל וריחנו.
68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד מריר><
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא שם. ושהיא חכמה ויודעת מה להגיד מתי. ושאפשר לצחוק איתה. ולדבר איתה על הכל. ושאני אוהבת אותה כי היא כל מה שחשוב לי בעולם הזה=]
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כמו שאני היום?! ניראלי בגיל 13, אבל גם לפני זה הייתי הרבה במחשב.
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?בעיקר בגדים. ופורמים.
72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?פירסינג וקעקועים, אופנה אלתרנטיבית, האי.
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?נירושית? כינוי.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בטח.
75. באיזה פורומים אתה?הזה><
76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני מתרחקת. ואני יודעת שזה חרא, אבל אני טיפשה. אני עובדת על זה.
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חיוך.
78. יש לך חבר\ה?לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? שלושה.
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אחי ואני מתכסחים הרבה, אבל יש לנו אותו אופי. אחד לאחד, אז אולי כן תלוי בסיטואציה. אחותי ואני? סביר להניח שכן.
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שותה קפה
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה טלוויזיה
83. מה התחביבים שלך?כלבים,משחק,מוזיקה
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מחשב נייד, אוכל,אולר,גפרורים/מצית ומים. הרבה מים.
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?אמ פי.
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דב. או כלב. אבל סביר להניח שהייתי אריה.
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ממממ....צהריים
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מלא נעליים ודיסקים מאגניבים.
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב?
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סטייייייק!
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דובי.
92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? דוד שלי.
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? יום שישי.
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?ממ..
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?:S
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"הייתי פה"
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם יצור חתיך. באי בודד.
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אממ... לא הייתי הולכת לעבוד באותו יום. הייתי מכריחה את אבא לקחת אותה לווטרינר.
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?הולנד
100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה.[email protected]
שעת סיום השאלון:17:15 והוD:

DIDI1524

New member
עונה

שעת תחילת השאלון:18:10 1. שם:עדי 2. גיל:18 3. תאריך לידה:15.10 4. כינוי:לא יודעת 5. תכונה טובה:הקשבה 6. תכונה רעה:ביקורתיות 7. צבע שיער:חום-שחור 8. עדה:אשכנזיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:לא 10. פאדיחה: לא יודעת 11. משאלה:בריאות,זה הכי חשוב לי וכמובן אהבה 12. זיכרון רע:לא ניכנס לזה 13. זיכרון טוב:לא עולה לי לראש 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:איזו כבדה אני...אבל לא בא לי לדבר על זה
אני סודית 15. געגוע:אני מתגעגעת לילדות 16. פחד:מחלות-אני היפוכונדרית למי שעוד לא הבין 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אזעקות 18. קמיע [אם יש]: ספר תהילים שהולך איתי לכל מקום,קיבלתי אותו עם הקדשה מרב 19. החג האהוב עליך:ראש השנה ופסח קשה לי לבחור 20. אוכל מועדף:שניצל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר ארנבת ומאכלי ים 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:לא אוהבת קינוחים 24. ממתק מועדף:במבה אם זה נחשב ממתק 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:טורקיז 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:יש לי כלב 29. ספורט מועדף:איכס 30. מספר מזל:לא מגלה 31. ספר:חצוצרה בוואדי 32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה 33. סרט:ספיידרמן 34. שחקנ\ית:לא יודעת 35. זמר\ ת:שירי מימון 36. סדרה מעודפת:האי כמובן 37. מקצוע אהוב:בבית ספר?! אם כן אז תנ"ך 38. מקצוע שנוא:אנגלית 39. מקום בעולם:לונדוןןןןןןןן 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא עולה לי משהו לראש 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:עשיתי הרבה 42. פריט לבוש מועדף:חצאיות נראה לי 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?ברוררררררר 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לגמרי 47. גלידה- בכוס או בוופל?איכס גלידה 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?אף אחד 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:וואי לא זוכרת 60. שיר שגורם לך לבכות:השקט שנשאר ועל הגשר הישן 61. השיר של כל הזמנים:קשה לי לשלןף מהשרוול 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:קרוב אל ליבך 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין לי מושג 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:ממש ממש אין לי מושג 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:איזה שאלות מכשילות 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?אני בן אדם לחוץ,אני נורא אוהבת להקשיב לאנשים ולייעץ ופחות מספרת על הבעיות שלי לאחרים,אני מופנמת...וחיצונית אני לא אעיד על עצמי... 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אני אשמור את זה לעצמי 68. הגלידה הכי טעימה?אמרתי כבר שאני שונאת גלידה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני 6 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פייסבוק 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?אין לי קבועים כל כך 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?יש לי הרבה כינויים וכולם שיטחיים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?הייתה כבר שאלה כזו נדמה לי 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני חווה את זה עכשיו וזה מחמיא אבל חונק קצת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?תחת 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אני ואחי חברים טובים מאוד 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שותה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את המחשב 83. מה התחביבים שלך?וואי יש הרבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אחי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים והרבה....תהילים ואיפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פסטה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?התהילים שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מרב 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני מתנדבת באופן קבוע...פעמיים בשבוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?לאמא שלי אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בא לי להיות בארה"ב עם כל מי שרוצה לבוא איתי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?וואי יש המון דברים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. אני חושבת שאני אוותר שעת סיום השאלון:18:25

Super Chuly

New member
גם לי משעמם אז...

שעת תחילת השאלון: 21:44 1. שם: ליהי 2. גיל: 19 (אוטוטו 20!) 3. תאריך לידה: 30.3.88 4. כינוי: Super Chuly 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. צבע שיער: שטני 8. עדה: חצי מרוקאית, רבע רוסיה ורבע לטבית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: יש לי קעקוע אחד (בקרוב השני!) על יד שמאל 10. פאדיחה: קראתי לחניכה שלי "מאמי" בטעות (אמור להיות דיסטנס) 11. משאלה: רק שיהיה טוב 12. זיכרון רע: בשביל מה זה טוב עכשיו? 13. זיכרון טוב: יש המון 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חלמתי שההורים שלי מכנים אותי "חומוס"... אל תשאלו... 15. געגוע: לסבא שלי, זכרונו לברכה 16. פחד: גבהים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים במזרחית 18. קמיע [אם יש]: יש לי תחתוני מזל אם זו הכוונה :) 19. החג האהוב עליך: המממ פסח 20. אוכל מועדף: קניידלך 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל דבר שיש בו חרצן: זיתים עם חרצן, דובדבנים, אבוקדו, וכן הלאה... שריטה כזאת... 22. שתיה מועדפת: ספרינג טי החדש בטעם תה אדום אגס סברס 23. קינוח מועדף: שוקולד לבן 24. ממתק מועדף: כנ"ל 25. עוגה מועדפת: קרם 26. צבע מועדף: כחול וסגול 27. חיה מועדפת: דוב קואלה... אנא אערף.. 28. חיית מחמד [אם יש]: הייתה לי כלבה, היא נפטרה בשבוע שעבר :( 29. ספורט מועדף: הוקי רולר וסייף 30. מספר מזל: 6 31. ספר: יש כ"כ הרבה... סיימתי בדיוק את "חשבון פתוח" על מדיניות החיסולים של ישראל אחרי טבח מינכן והיה מאוד מעניין! 32. סרט דיסני מועדף: וואו, בלתי אפשרי לבחור... אני מניחה שמלך האריות 33. סרט: אי אפשר לבחור... 34. שחקנ\ית: מריל סטריפ ואידינה מנזל, ושחקן רובין וויליאמס 35. זמר\ ת: אריק איינשטיין, לדוגמא... (אין מספיק תווים כדי לכתוב את כולם) 36. סדרה מעודפת: האי והשמינייה מן הסתם 37. מקצוע אהוב: תיאטרון, ספרות מורחב, אנגלית, קולנוע 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, לשון, אזרחות 39. מקום בעולם: פריז 40. המעשה הכי נועז שעשית: קשה להחליט עכשיו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחח כנ"ל... אני מניחה שהסכמתי לעלות על הרכבת הרים בלונה פארק... טעות איומה 42. פריט לבוש מועדף: יש לי נעלי אולסטאר מדהימות עם פרפרים צבעוניים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא החלטתי עדיין 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... לצערי בצבא אני קמה מספיק מוקדם גם בשביל הזריחה... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא? 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית כפייתית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון, וכמה שיותר! 55. חוף או הרים? ברים 56. קרמבו- וניל או שוקו? בלי בכלל, אבל אם חייבים אז וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי איך היא נראית על הגוף 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל השירים של סטיבן לינץ' 60. שיר שגורם לך לבכות: Let It Be בביצוע מתוך הסרט Across The Universe 61. השיר של כל הזמנים: איך אפשר לבחור? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "מה שהלב שלי בחר" של קובי אפללו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:יש המון שירים 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Don't Let Me Be Misunderstood 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא סובלת כאלה שאלות... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שירן, טל, רותם, בת אל, אולגה... 68. הגלידה הכי טעימה? דלי קרים בכפ"ס 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הקשבה, תמיכה, עצה כשצריך, בדיחה כשעצובים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהייתי בכיתה ו' והאינטרנט רק הגיע לקהל הרחב... הוא היה נורא נורא נורא איטי ונורא יקר אז הרשו לי "לגלוש" רק חצי שעה בשבוע (שאת כולה ביזבזתי בהמתנה שאתר הבית רק יעלה). אבל עדיין כולם נורא התלהבו מזה. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ויקיפדיה, מקושרים, יוטיוב... בעיקר ויקיפדיה, מפיג שיעמום בקלות- מומלץ. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה כמובן, פורום כפ"ס, פורום תיאטרון... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Super Chuly... אין סיפור, שם מטומטם ביותר שקפץ לי... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? ע"ע שאלה 72 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא, אבל לא מעבר לזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, וסנטר 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, בגלל הגיל... אבל גם אם היינו באותה שכבת גיל, סביר להניח שגם לא- הוא ההפך ממני לגמרי. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים... 83. מה התחביבים שלך? משחק, קריאה, קולנוע, אינטרנט... דברים די רגילים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אמא שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ספר, משקפי קריאה, פלאפון, בגדים, מגבת, מצעים... תיק בסיסי לשבוע בצבא. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אייפוד 8 ג'יגה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין אחת מועדפת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חס וחלילה... וואו, מעולם לא חשבתי על זה... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצית מכסף שהייתה שייכת לסבא שלי זכרונו לברכה וחרוטות עליה ראשי התיבות של השם שלו. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? סבא שלי נתן לי אותה כמה שנים לפני שהוא נפטר 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ביום שני בבוקר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בצהריים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום, לחברה שלי ברכבת, ולאמא שלי בטלפון 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה ליהי. הוא השאירה חותם" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? טוב לי פה דווקא 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש כמה וכמה נקודות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק, בלי למצמץ 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. אבל לא בא לי :) שעת סיום השאלון: 22:27 (היו הפרעות מבני המשפחה...) ליהי :)

סופ"ש.

שעת תחילת השאלון:16:14
1. שם:ריחן
2. גיל:עוד ארבעה חודשים 15.
3. תאריך לידה: 11.6
4. כינוי:יש כ"כ הרבה.
5. תכונה טובה:שומרת סוד .
6. תכונה רעה:לפעמים מתעצבנת יותר מידי מהר.
7. צבע שיער:חום\שחור כזה><
8. עדה: חצי מרוקאית וחצי טריפוליטאית.
9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: יהיו עוד כ"כ הרבה בעתיד- משניהם. כרגע יש לי 5 לובים רגילים ונזם.
10. פאדיחה: יש הרבה S:
11. משאלה: שהיא לא תדע מכלוםו שאני ארזה שוב.
12. זיכרון רע: אממ
13. זיכרון טוב: ההפלגה בקיץ .
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנשכו אותי בגיל 3 כמה כלבים ועד לא מזמן בקושי התקרבתי אליהם .
15. געגוע: לניריתה >:
16. פחד: כרגע? יש כמה.
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא שלי רבה איתי שוב. לפחות לא בתקופה הקרובה..
18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: פסח\שבועות
20. אוכל מועדף: שניצל ביתי.
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: עגבניות
22. שתיה מועדפת: דיאט קולה\ בירה \ מים.
23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: במבה!
25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה.
26. צבע מועדף: צהוב \ שחור
27. חיה מועדפת: לא יודעת :S
28. חיית מחמד [אם יש]: שני כלבים
29. ספורט מועדף: כדורשת \ ריצה \ אופניים בלילה במושב.
30. מספר מזל:3
31. ספר: אממ
32. סרט דיסני מועדף: נראלי מלך האריות .
33. סרט: אממ
34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת:
36. סדרה מעודפת: לחיות עם דרק.
37. מקצוע אהוב: לא ידועת ..
38. מקצוע שנוא: גיאומטריה
39. מקום בעולם: הודו[?]
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא ידותעO:
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל .. יש הרבה
42. פריט לבוש מועדף: הכאפיה שאתמול קניתי D:
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב!
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב\קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך ..
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אני מאמינה בו בדרך שלי.
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אפעם לא היה לי אחד כזה, ככה שאני לא יודעת אם זה באמת שווה X:
50. ג'ינס או סתם מכנס? לפעמים ככה ולפעמים ככה.
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חוסכחת כדי לבזבז.
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? שניהם
56. קרמבו- וניל או שוקו? לא מתה לע קרמבו, אבל אם ממש חייבים אז וניל.
57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי
59. שיר שגורם לך לצחוק:
60. שיר שגורם לך לבכות:
61. השיר של כל הזמנים: קשה לבחור.
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ל יודעת ..
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל.
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לא ידועת
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מבחינה חיצונית? מכוערת. מבחינת פנימית? מיוחדת [וצנועה
] .
67. שמות החברים הכי טובים שלך: ניריתה3>
68. הגלידה הכי טעימה? מקופלת וביסקוויט.
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?מעריכה את כולה.
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני ארבע או חמש שנים
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כלמיני..
72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פיסינג וקעקועים , האי ..
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 1הדור הבא, אין כח לפרט.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן
75. באיזה פורומים אתה? פה ופירסינג וקעקועים
76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חיוך.
78. יש לך חבר\ה? לא.
79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים ואחות
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? יש מצב, לא יודעת.
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים
83. מה התחביבים שלך? כלמיני.
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? יאכטה ומה שכלול בתוכה.
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים וזה, עיפרון שחור, פלאפון, מברשת שיניים וכו' .
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמלה.
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב נראלי.
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כמה דברים.
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הנישנושים בין לבין.
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סטייקים, דה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כרגע? השרשרת שנירי

המשך../images/Emo26.gif

91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כרגע? השרשרת שניריתה הביאה לי.
92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? כן, מנירית.
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני תקופה מסויימת.
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן..
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לא יזוכרת
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה בכייפ- ריחני"
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בסיני עם חברים או בסיני עם נירית.
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בלילה של הטיול השנתי, ביום רביעי.
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יש כמה מקומות..
100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה.
שעת סיום השאלון: 16:32

8דושנקה8

New member
כי גם לי משעמם...^_^

שעת תחילת השאלון:9:15 1. שם:מאיה 2. גיל: עוד פחות מחודשיים 13! 3. תאריך לידה:17.4.95 4. כינוי: 8דושנקה8 או #דושנקה# או $דושנקה גרינג'ר$ או סתם maya עם מספרים וסימנים שונים.... 5. תכונה טובה:אממ...... לא יודעת... אני זוכרת בעיקר את הרעות..... 6. תכונה רעה:עצלנות, ביקורתיות... (בעיקר כלפי עצמי...) ואני מאוד אובססיבית לגבי השמינייה.... 7. צבע שיער:משהו בין חום לבלונדיני.... (היה בלונדיני והתכהה...) אז... שטני בהיר.... 8. עדה:אין לי מושג! 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: עגילים באזניים נחשב? 10. פאדיחה: אם ליפול באמצע הרחוב/בית ספר? ושכולם מתחילים לשאול אם אני בסדר? (קרה כבר כמה פעמים...) 11. משאלה: שהספר שאני כותבת יצא לאור! 12. זיכרון רע:"אנחנו מתגרשים" ו/ (המורה למדעים: (מול אמא שלי) "איפה היית היום בשיעור?"
13. זיכרון טוב:אני פוגשת את השחקנים של השמינייה! (אבל זה היה רק חלום...) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: זה היה בעצם חלום.... יותר נכון סיוט שהייתי בערך בת שנתיים או שלוש... אני לא אפרט כי זה היה די דבילי אבל אז זה מאוד הפחיד אותי.... 15. געגוע:לחברות שקצת נהרסה.. אנחנו עדיין חברות אבל לא כמו פעם... 16. פחד:שאמא שלי תיכנס עכשיו לפורום ותקרא את כול זה...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אבא שלי: "יש לי חברה חדשה" 18. קמיע [אם יש]: אין... 19. החג האהוב עליך:פסח... (חופש ארוך + היום הולדת שלי....) 20. אוכל מועדף:פתיתים? 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אבוקדו...
22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד עם שוקולד נמס וגלידה ליד....
24. ממתק מועדף:פסק זמן... 25. עוגה מועדפת:כתבתי כבר קודם... אבל עם לא אז שוקוזים..... 26. צבע מועדף:סגול 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:הייתה כלבה (היו 2...) והיה חתול.... (ואני מקווה שכולם בסדר...) 29. ספורט מועדף:התעמלות קרקע (אני בחוג...) 30. מספר מזל:12 31. ספר:הארי פוטר ו/ ספרי השמינייה 32. סרט דיסני מועדף:אממ... לא יודעת..... 33. סרט:הארי פוטר... ו/גיבורים קטנים.... 34. שחקנ\ית:עדי הימלבלוי ו/ גאלה קוגן ו/גל גדות 35. זמר\ ת:נינט 36. סדרה מעודפת:השמיינייה, האי 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה... , אנגלית... 39. מקום בעולם:אי בודד? +מחשב, טלויזיה והרבה ספרים... 40. המעשה הכי נועז שעשית:אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:ואין 42. פריט לבוש מועדף:חולצה, מכנסיים? 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב!, פורומים.... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?תלוי מתי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?תלוי מתי 47. גלידה- בכוס או בוופל?בוופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד נראה ליץ... 50. ג'ינס או סתם מכנס?תלוי איזה ותלוי מתי..... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי מתי... בדרך כלל חסכנית... (נראה לי...) 52. מלפפון או עגבניה?מלפפונים שולטים! 53. קור או חום?שחם קור שקר חום 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?נראה לי הרים... עם כמה חברים טובים לא בחוף עם כול העולם ואישתו... 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?תות בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:(לא לצחוק אולי להתעצבן...) שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבולבל ! 60. שיר שגורם לך לבכות: (לא לבכות אולי רק כמעט...) ים הרחמים... 61. השיר של כל הזמנים:אממ... לא יודעת.... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אממ... לא יודעת... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:יש עוד זמן... ולא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא עונה על דברים כאלה.... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין.... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?לא יודעת... 67. שמות החברים הכי טובים שלך:עמית עדן הלל שחר נעמה... 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?לא יודעת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורומים, בלוגים 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?האי,האלופה,בובות,יצירה וספרות (בטיפו) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?דושנקה בכול מיני צורות שונות... דושנקה=נטשה מהשמינייה שצריך באנגלית אז סתם: maya... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא יודעת עוד לא קרא לי.... 75. באיזה פורומים אתה?לךא היה את זה כבר...? האי...בעיקר... 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?עוד לא קרא לי... זה מחמיא לא? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים... 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות אחת קטנה... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא יודעת היא די נודניקית לפעמים... ורוב החברים שלה הם בנים נודניקים... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שותה קפה... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת? 83. מה התחביבים שלך?לקרוא ,לכתוב, להתעמל.... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אחותי.... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? משקפיים
(רק מרחוק...) פלאפון... והרבה הרבה ספרים ואת אחת המחברות שאני כותבת בהן.... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר... (שהוא לא מתבזבז על לימוד דברים שאני לא אצטרך לעולם.... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הר ספרים! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?ושוב, לא עונה על דברים כאלה החיים עוד ארוכים... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הבובות שלי... (ליופי...) 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאבא שלי... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ששלחתי חבילות לאלה שהיו במלחמה? או שזה הייה בכלל לשדרות? לא יודעת זה היה מזמן... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?ששאלו אותי איפה רחוב כך וכך... לא יודעת זה היה מזמן.... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? אף פעם? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?ושוב... לא עונה על דברים כאלה החיים עוד ארוכים..... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? מול גיורא חמיצר שאומר לי שהעונה ה-4 שכתבתי לשמינייה עולה לשידור! (אבל זאת סתם פנטזיה שלי... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הכללית... השמינייה ממשיכה? והאישית? יש אפשרות לסדר שאמא שלי לא תאיים כול שתי דקות שהיא תבטל את הכבלים...? או שאפשר לסדר שהייתי יוצאת לשליחות ולומדת אנגלית ואז לא היה לי קשה בכיתה.... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לא יודעת... נראה לי ארץ שמדברים בה ספרדית זו שפה יפה שהייתי רוצה ללמוד יותר טוב (לא רק מסבתא שלי ואמא שלי והטלנובלות...) 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה.אייסיקיו: 448622877 שעת סיום השאלון:10:02 ומדגישומטיק כי אני לא מוכשרת כמו ירין. http://www.tpeople.co.il/on/mo/ תהנו:O

j u l i a 1 3

New member
לא הייתי פה הרבה זמן!

לא עובד לי המדגישומטיק הדפוק, סליחה מראש. תנסו להסתדר בלי חח שעת תחילת השאלון: 20:49 1. שם: יוליה 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 15.1.92 4. כינוי: ג'ול, ג'ולס, ג'וליה, יול, יולי, יוליוס וכו' וכו' 5. תכונה טובה: חוש הומור 6. תכונה רעה: קנאה 7. צבע שיער: חום 8. עדה: רוסיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: לא, רק חורים באוזניים וגם בהם אני אף פעם לא שמה עגילים.... 10. פאדיחה: וואו היו הרבה חח 11. משאלה: לא יודעת 12. זיכרון רע: אין זיכרון ספציפי שעולה לי עכשיו בראש 13. זיכרון טוב: יש יותר מדי שעולים לי בראש חח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשפתחתי את השפה התחתונה בגן ולקחו אותי לבית חולים XD 15. געגוע: לתקופות מסויימות בחיים שלי 16. פחד: האמת... מכלום 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא קר לך?! קר לי מלהסתכל עלייך!" זה משפט כל כך חופר... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים! האמת שכל החיים שנאתי אותו ורק בשנים האחרונות התחלתי לאהוב 20. אוכל מועדף: שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים >< 22. שתיה מועדפת: מים/לימודנה 23. קינוח מועדף: תלוי במצב רוח אבל כך דבר שקשור בשוקולד בעיקרון חח 24. ממתק מועדף: אני אוהבת את כל הממתקים XD 25. עוגה מועדפת: ממממ וואו אני לא מצליחה להחליט 26. צבע מועדף: ירוק נראה לי למרות שאין העדפה מיוחדת 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: 15 אנערף... 31. ספר: כל הספרים של הרלן קובן 32. סרט דיסני מועדף: תקראו לי מוזרה אבל האמת שאני לא מתה על סרטי דיסני 33. סרט: יש המון סרטים שאני אוהבת. 34. שחקנ\ית: אין מישהו מועדף 35. זמר\ ת: אבריל לוין 36. סדרה מעודפת: שנות ה70/חברים 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: כל שאר המקצועות חוץ מאנגלית XD 39. מקום בעולם: עוד לא ביקרתי בכל העולם אז אני לא יכולה לענות על זה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת עשיתי הרבה דברים מוזרים בחיים אני לא זוכרת הכל >< 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס/ גופית סבא 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון עם מצלמה ואינטרנט! פשוט מכשיר אחד שיש בו הכל חח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ!!! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה וופל... יש הרבה סוגים של וופלים... 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית מאוד 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: soy una emo girl אני בטוחה שאף אחד פה לא מכיר כי זה סתם שיר מפגר ששרה ילדה בת 6 שנתקלתי בו במקרה ביוטוב והוא כזה דפוק XDD 60. שיר שגורם לך לבכות: וואו יש יותר מדי כאלה 61. השיר של כל הזמנים: iris וזה הולך להיות השיר שיתנגן בחתונה שלי חח 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כמעט כל שיר אהבה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח כבר כתבתי את זה... IRIS 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא חשבתי על זה ואל תלחיצו אותי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של התקווה 6 ושייגעצ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת אני בנאדם נחמד ואין לי כוח לפרט על עצמי חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ג'ני ויעל 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות כמובן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא מבינה אותי ב100% אני מרגישה לפעמים שהיא קוראת את המחשבות שלי חח 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפניי איזה 5 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני פורומים בתפוז והמקושרים שלי ואם ממש ממש משעמם לי אז אני קוראת אסטרולוגיה 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כאן, פורום ריטוש תמונות, פורום דוגמנות ופורום אהבה בגיל ההתבגרות. אני לא כותבת באף אחד מהם כמעט אבל קוראת כשמשעמם חח 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? JULIA13 כי קוראים לי יוליה ופתחתי את המשתמש הזה בגיל 13 חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? כותבת רק כאן וגם זה לעיתים לא כל כך קרובות 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי אבל אין מה לעשות חח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גבריות 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, כי הוא בן 22... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אוכלת חח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שמה משחה מפגרת נגד חצ'קונים 83. מה התחביבים שלך? אממ לא משהו מיוחד... מחשב, TV, סקייטבורד, גיטרה מדי פעם, לצאת עם חברות, ללכת למכון כושר... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה שלי ג'ני/ חבר שלי אם היה לי חח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מסטיקים, לובלו, בגדים, מסרק ולא יודעת מה עוד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? שום חיה! לא רוצה להיות חיה! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? מממ בוקר- צהריים (בימים שאין בצפר כי אם יש בצפר זה הורס לי את הבוקר-צהריים חח) 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אני לא חושבת על דברים כאלה יא סדיסטים! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת אין לי איזה חפץ שאני קשורה אליו רגשית אז נראה לי שהמחשב שלי או הפלאפון שלי כי הם די מכילים את כל החיים שלי בתוכם... 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? לא >< 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מה אתם מגדירים כלתרום לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? האמת... אני לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לפניי יומיים או שלוש 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? די עם השאלות המדכאות! אה ושישימו תמונה יפה שלי מתקופת נעוריי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? האמת, אני לא יודעת... אין לי כוח ללכת לשום מקום >< 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני לא הולכת עכשיו לפרט על זה כאן חח 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב נראה לי מגניב למדי 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה: ממ אני שמה תמונה רק כי אמרו לי שאני מזכירה פה את עדי הימלבלוי XDD שעת סיום השאלון: 21:19

למעלה