יאללה שאלון

תשובות שלי

הצבע שאני הכי אוהבת ? כחול המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צילצול טלפון מה עכשיו חלום שחלמתי שקשור לעבודה? לא זכור לי הכי הייתי רוצה לתת לבוס שלי ? לא יודעת יש לי בוס חדש עבודת חיי? וואלה אין לי מושג השיר שאני הכי אוהבת כרגע? לראות את הכאב של שרית חדד כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודילמת משפט מהמוקד? לא קרה היום שאני הכי אוהבת בשבוע? שישי איזור החיוג המועדף עלי ? 09 (לא בטיפול המוקד שלי) איזור החיוג השנוא עלי? 04 המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה בעבודה ? ת.ז לצורך זיהוי משפט שהכי שנוא עלי מהלקוחות? מי הרשה לכם להכנס לי לחשבון הבנק האוכל שאני הכי אוהבת ? כיסונים עם גבינה חיה ראשונה שעולה לי בראש ? חתול ועכשיו? חתול ועכשיו? חתול מ1-10 עד כמה היית רוצה שהשאלון הזה יגמר 8.5 כמה שעות ביום את מבלה על המחשב מחוץ לשעות העבודה ? 3-2 מה אני חושבת על השאלון? חביב מה המילה הראשונה שעולה לך בראש שאת שומעת את המילה ממתינים ? מה אין לכם חיים מה התחושה הראשונה שעוברת בך כשאת שומעת את המילה הפסקה ? סיגריה כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד עבודה 1-1.5 שעות אני עובדת בעבודה שלי כבר ? שלושה וחצי חודשים והחיה שעכשיו עולה לי בראש? חתול (מה אתם רוצים יש לי 4 בבית) ומה עכשיו אני חושבת על השאלון? יאלה שיגמר כבר שתי מילים לסיום? מזל שנגמר

תשובות...

הצבע שאני הכי אוהבת הוא... כחול המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צלצול טלפון? סעמק חלום שחלמתי שקשור לעבודה ... חלמתי שאני חוזר לעבודה הקודמת שלי ושינו שם הכל, ושמו בריכת שחיה בקומה השניה (ויש רק קומה אחת) כשמסביב לבריכה יש עמדות של מוקדנים
הכי הייתי רוצה לתת לבוס שלי... תיק פלילי עבודת חלומותי היא... אם רק הייתי יודע... השיר שאני הכי אוהבת כרגע... Can you read my mind מהסרט "סופרמן" כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודיקלמת משפט מהמוקד? פעם פעמיים היום שאני הכי אוהבת בשבוע הוא... אין לי יום מועדף אזור החיוג המועדף עלי.... 04 איזור החיוג השנוא עלי... 09-8 המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה בעבודה... האמת היא שנכון לכרגע אני מובטל
המשפט הכי שנוא עלי מלקוחות... "אבל עד אתמול זה עבד בסדר..." האוכל שאני הכי אוהבת... סטייק טוב חיה ראשונה שעולה לי בראש... חתול ועכשיו? דרקון ועכשיו? כלב מ-1 עד -10 עד כמה הייתי רוצה שהשאלון הזה יגמר? 6 כמה שעות ביום את מבלה על המחשב חוץ מבשעות העבודה? יותר מדי מה אני חושבת על השאלון? לא יודע, מה את חושבת? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה ממתינים? קורסיסטים מה התחושה הראשונה שעוברת בך שאת שומעת את המילה הפסקה? מלחמה (אל תשאלו) כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד מבעבודה? לאחרונה רק כמה דקות ביום, וגם זה בקושי רב. אני עובדת בעבודה שלי כבר... אני מובטל והחיה שעכשיו עולה לי בראש? עלוקה ומה עכשיו אני חושבת על השאלון? לא יודע שתיי מילים לסיום... **** **** (צנזורה) איך היה??? מעייף

BON22

New member
יאאא אני מטורפת על שאלונים :)

הצבע שאני הכי אוהבת >>> כחוללל המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צלצול טלפון? >> אני חייבת להחליף ת'רינגטון הזה .. הוא כזה פאסה!! חלום שחלמתי שקשור לעבודה ...בימים קשים אני חולמת שאני חיה ת'סיוט הזה הכי הייתי רוצה לתת לבוסית שלי.. אם הייתי אלוהים הייתי נותנת לה חיים (האישה מכורה לעבודה שלה) עבודת חלומותי היא... הממממ משהו שמתחיל ב10 בבוקר ונגמר ב10 ורבע עם הרבה מאוד כסף בסוף החודש השיר שאני הכי אוהבת כרגע... אני שומעת בעיקר עופר ניסים והאוס ניו יורקי כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודיקלמת משפט מהמוקד? אין לי טלפון בבית היום שאני הכי אוהבת בשבוע הוא... סופ"ששששששש אזור החיוג המועדף עלי.... 03 איזור החיוג השנוא עלי... 052 המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה "סלקום שלום מדברת ****" המשפט הכי שנוא עלי מלקוחות... " אני רוצה מנהל" .. "אתם גנבים" וכו' האוכל שאני הכי אוהבת... של אמאאא חיה ראשונה שעולה לי בראש... המממ האקס שלי ועכשיו? הממ האקס שלי ועכשיו? די נו לא טוב לי לחשוב עליו מ-1 עד -10 עד כמה הייתי רוצה שהשאלון הזה יגמר? בדר"כ אני מתה על שאלונים אבל חלאס עם האקס כמה שעות ביום את מבלה על המחשב חוץ מבשעות העבודה? שעה בכל יום מה אני חושבת על השאלון? לא חושבת עליו יותר מדי .. אין לי דעה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה ממתינים? קצת מלחיץ כי אני יודעת שזה לא כל כך נחמד להמתין והם בטח לא יהיו כ"כ נחמדים אבל .. שימתינו מה אני יכולה לעשות?! מה התחושה הראשונה שעוברת בך שאת שומעת את המילה הפסקה? סיגריההההה כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד מבעבודה? משתנה מיום ליום אני עובדת בעבודה שלי כבר... 5 חודשים והחיה שעכשיו עולה ?? לשון של נקבה ..והיא באמת עולה .. נהיה לי בחילה ומה עכשיו אני חושבת על השאלון?? יש פרסים?!?!?!? שתיי מילים לסיום... איך היה??? היה לי כיףףףףף חיחי :) (מסופקת)

התשובות שלי!

הצבע שאני הכי אוהבת הוא... כחול המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צלצול טלפון? לא, לא עוד הפעם... חלום שחלמתי שקשור לעבודה ... הכי הייתי רוצה לתת לבוס שלי... שום דבר. אני חדש בצוות שלו אז עוד לא הספקנו לפתח מערכת יחסים אינטימית מספיק בשביל שאני ארצה להביא לו משהו. עבודת חלומותי היא... שף או קונדיטור כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודיקלמת משפט מהמוקד? אף פעם, אבל הרבה פעמים לחצתי על הספרה 9 ולא הבנתי למה אני לא מקבל קו חוץ היום שאני הכי אוהב בשבוע הוא... שישי אזור החיוג המועדף עלי.... 03 כל המספרים של ראשון לציון. אני מרגיש מחובר אליהם כי אני במקור משם אז יש לי המון אמפתיה וסימפטיה אליהם. איזור החיוג השנוא עלי... 08. הם באמת אנשים קשים כשזה מגיע לאינטרנט וסליחה מראש על הסטיגמה מכל מי שנפגע. במיוחד מפני בובה שעכשיו ברגע זה שוקלת למחוק את כל השרשור הזה ולהשעות אותי לצמיתות. המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה בעבודה... יש המון! 2 מהמובחרים שלי: "אדוני יש לך מסיבה במחשב והוירוסים חוגגים בה" או "אינטרנט זה כמו רשיון נהיגה. בשיעור הראשון אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. בפעם ה30 אתה מוציא רשיון ואתה מרגיש עצמאי לנסות לבד. אחרי שנה שנתיים אתה כבר מלך הכביש" - עובד מצוין על לקוחות טכנופובים, המשפט הכי שנוא עלי מלקוחות... "אבל אתמול המחשב עבד בסדר!" נו אז מה? ממתי הטלויזיה שלכם מודיעה לכם שהיא עומדת להתקלקל? מה נסגר איתכם אנשים? האוכל שאני הכי אוהבת... סמבוסק, קובה, ספרדי של הבורגר ראנץ', עלי בייבי לסלט... להמשיך? חיה ראשונה שעולה לי בראש... ממותה ועכשיו? עצלן ועכשיו? ברווז גומי מגניב כזה ששוחה באמבטיה. מ-1 עד -10 עד כמה הייתי רוצה שהשאלון הזה יגמר? 1, כי אין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע בעבודה. כמה שעות ביום את מבלה על המחשב חוץ מבשעות העבודה? שעה גג וגם זה לא ברציפות, חוץ מתקופות מבחנים אז אני דבוק אליו כל היום כי הוא כלי הלימודים העיקרי שלי. מה אני חושבת על השאלון? למה לא חשבו על זה קודם בפורום הזה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה ממתינים? מה התחושה הראשונה שעוברת בך שאת שומעת את המילה הפסקה? יאללה לאפס שעון לרוץ לגג לעשן סיגריה ולחזור ועוד להספיק קפה בדרך וכל זה ב-10 דקות. כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד מבעבודה? שעה גג. אני עובדת בעבודה שלי כבר... שנתיים וחודשיים ועשרים ושבעה יום. עד מתי???!!! והחיה שעכשיו עולה לי בראש? שד טזמני ומה עכשיו אני חושבת על השאלון? כמה שיותר שאלונים אומר כמה שפחות משעמם בעבודה. כן ירבו. שתיי מילים לסיום... איך היה??? אורגזמה שמיימית עם מיס עולם לא מתקרבת לאושר העילאי שהסב לי השאלון המאתגר והמתוחכם הזה.

אתה יכול לרדת על 08 כמה שבא לך

זה אתה שגר בפתח תקווה, וכל מילה נוספת מיותרת

מה רע בפתח תקווה?

אני גאה לגור בשכונה של דוסים וערסים. רק כשאת באה לבקר אותי תדאגי ללבוש שמלה ושרוולים ארוכים וגורמט נוצץ כדי להשתלב.

כנראה שלא לכולם...

אני יודעת על משפחה אחת לפחות שאצלם זה לא. אבל בעצם, זה נדיר שמישהו מהמשפחה שלי מתקשר לתמיכה - כי אנחנו מספיק מבינים במחשבים בעצמנו. חלאס, זו הכללה קצת גורפת, בלי קשר לזה שבמקור אני מאזור החיוג הזה - אתם רוצים להגיד לי שכל האנשים מנס ציונה ועד אילת הם כאלו? אתם טוענים שמשתמשי מחשב ממודיעין הם בעלי אותן תקלות של משתמשי המחשב בירוחם? לא קצת... מוגזם? אם אני לא טועה, 08 ו-04 הם אזורי החיוג הכי גדולים בארץ (אחרי שביטלו את 07 ו-06), אז אם כבר יש סטיגמות על אזורי חיוג, אז דווקא על שני אלו נראה לי שזה לא יהיה מייצג.

הסטיגמה קיימת

כלפי ה08-6 שזה האיזור הדרומי יותר אבל אני מסכימה עם מה שאת אומרת...

bell boy

New member
קיצר הנה קבלי אחות שלו

אממאממ *תכלת . *ססאמו מי זה עכשיו ? *לקוח שרודף אחרי עם האוזניה? *בוסה?(היא בחורה סורי והיא פשוט מתוקה ) *אממ לשבת רגל על רגל באי משלי? *In his kiss של שר . *אף פעם ! *חמישי בערב כשאני לא עובד שישי . *09 אין עליהם .. הכי נורמליים *08 סורי סורי אבל מה לעשות כל ההו"ק שחוזרות,גסי הרוח ואלה שאפילו בביתי סוהר לא נותנים להם להיכנס *איכות!!! *חשבתי שאתם זולים!אז זהו שבמחיר שאתה רוצה לקחת את המוצר אולי גם אתה רוצה שתי שוודיות ועמוד ברזל ושטרות של עשרים?(הכותב בכלל אוהב ברונטיות) *ארוחת ילדים ממקדולנדס וכמובן לא לשכוח תקטשופ מיונז ... *11 *3 *שהוא מנוסח בצורה נקבית מדי וצריך להביא אותה מנקודת מבט גברית? *כמה?????? *קצרה *שעה וגם זה יותר מדי *שנתיים וקצת( פיי ואני אמרתי שאחרי ההתחייבות אני עוזב.. אהה בטח . *ארנבת ? *שהוא ארוך מדי גאדדדדדד *אח שלו מה נינים ? אממ סבבה סבבה נשלח לך אבל רק הפעם

AlterNova

New member
טו דיי אור נוט טו דיי....?

הצבע שאני הכי אוהבת הוא... יש שלושה: סגול אדום ושחור המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צלצול טלפון? מההההההה....? חלום שחלמתי שקשור לעבודה ... בעיקר שאני מאחרת..תמיד שי לי חלומות על איחורים הכי הייתי רוצה לתת לבוס שלי... סיבה טובה לתת לי בונות מקסימלי גם בפעם הבאה עבודת חלומותי היא... ביקורת מסעדות/ הפקת מוסיקה השיר שאני הכי אוהבת כרגע... בערך את כל הדיסק החדש של דפש מוד כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודיקלמת משפט מהמוקד? אולי פעמיים בהתחלה היום שאני הכי אוהבת בשבוע הוא... שישי לוקח אזור החיוג המועדף עלי.... 04, אוהבת את הצפון איזור החיוג השנוא עלי... 08, לא מתה על הדרום המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה בעבודה... בטלפון ללקוחות: ל2 ול8 לחודש? (אל תנסו להבין אבל זה מה שאני אומרת) לחברים: אוףףףףףף אין לי כח המשפט הכי שנוא עלי מלקוחות... "את רוצה לברר ולחזור אלי ?"- בטח, זה יסב לי עונג בל יתואר האוכל שאני הכי אוהבת... סושי ושוקולד חיה ראשונה שעולה לי בראש... לאמה ועכשיו? עדיין לאמה ועכשיו? דב נמלים? מ-1 עד -10 עד כמה הייתי רוצה שהשאלון הזה יגמר? 5.9847636 כמה שעות ביום את מבלה על המחשב חוץ מבשעות העבודה? שעה- שעתיים מה אני חושבת על השאלון? i've had better מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה ממתינים? לוח הפלזמה הגדול שתלוי על הקיר במוקד...ויש עליו המון שורות אדומות מה התחושה הראשונה שעוברת בך שאת שומעת את המילה הפסקה? ממממ...פיפי כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד מבעבודה? בערך חצי שעה ביום, מקסימום...אלא אם כן יוצאת לי שיחה ארוכה עם הידיד הכי טוב שלי אני עובדת בעבודה שלי כבר... בערך חצי שנה והחיה שעכשיו עולה לי בראש? כינה אינטרגלאקטית אוכלת אדם מצפון גוואטמאלה ומה עכשיו אני חושבת על השאלון? i also have had worse שתיי מילים לסיום... פאנטאסטיש, ברונהילדה (מתאמנת לקראת הנסיעה לברלין) איך היה??? השאלון הזה לא מצדיק אישפוז

../images/Emo19.gif :

הצבע שאני הכי אוהבת הוא... ורוד וסגול המילה הראשונה שעולה לי בראש שאני שומעת צלצול טלפון? לא ממש מילה יותר קללה, משהו בסגנון של כ** א**
חלום שחלמתי שקשור לעבודה ... יצא לי לחום כמה פעמים על נציגים מהעבודה שלי, לא זוכרת בדיוק מה חלמתי עליהם הכי הייתי רוצה לתת לבוס שלי... כלום עבודת חלומותי היא... מעצבת אופנה
השיר שאני הכי אוהבת כרגע... JOIN ME של HIM כמה פעמים ענית לטלפון בבית ודיקלמת משפט מהמוקד? לא זכור לי שזה קרה, אני נזהרת מזה כמו מאש, שלא יהיו פאדיחות... היום שאני הכי אוהבת בשבוע הוא... שישי אזור החיוג המועדף עלי.... אני מניחה ש-02, לרוב הלקוחות הירושלמיים הם היותר נורמליים איזור החיוג השנוא עלי... 03, לרוב כל השיחות המזוויעות מגיעות משם... המשפט שיוצא לי להגיד הכי הרבה בעבודה... "עוד רגע"... המשפט הכי שנוא עלי מלקוחות... לא ממש משפט, אבל אני שונאת כשהם מנפנפים בתארים שלהם (עו"ד, ד"ר, פרופ') כי ככה הם כנראה חושבים שצריך להתייחס אליהם אחרת מאשר ללקוחות ה"רגילים" האוכל שאני הכי אוהבת... פסטות חיה ראשונה שעולה לי בראש... כלב ועכשיו? כנ"ל ועכשיו? עדיין כנ"ל מ-1 עד -10 עד כמה הייתי רוצה שהשאלון הזה יגמר? כמה שעות ביום את מבלה על המחשב חוץ מבשעות העבודה? תלוי באיזה ימים- במהלך השבוע משהו כמו שעה-שעתיים, בסופ"ש משהו כמו 5 שעות ביום מה אני חושבת על השאלון? שהוא נחמד, ומעביר לי את הזמן בכיף בעבודה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה ממתינים? תור מה התחושה הראשונה שעוברת בך שאת שומעת את המילה הפסקה? מנוחה משיחות... כמה שעות את מדברת בטלפון מלבד מבעבודה? זה תלוי עם מי אני מדברת. עם חברות למשל זה יכול להגיע לשיחות של שעה ואפילו יותר אני עובדת בעבודה שלי כבר... פאקינג שנתיים
והחיה שעכשיו עולה לי בראש? עדיין כלב... ומה עכשיו אני חושבת על השאלון? אותו דבר כמו שחשבתי עליו מקודם, דעתי לא השתנתה... שתיי מילים לסיום... רוצה הבייתה
איך היה??? נחמד+

למעלה