יאללה. שאלון 24.

LiveInACloud

New member
יאללה. שאלון 24.

1. מה לדעתך עושה את 24 מיוחד\טוב יותר משאר הסדרות? 2. מה לדעתך אפשר לשפר ב 24? 3. מי השחקן\ית הכי טובה\ לדעתך? 4. מי השחקן\ית אורח הכי טוב\ה לדעך? (שחקן\ית שהשתתפו לא יותר מפרק או שני פרקים) 5. מה הפעולה הכי מוזרה\לא הגיונית\מטומטת שדמות עשתה עד עכשיו לדעתך? 6. מה היית רוצה שיקרה עד סוף העונה (אלה שכבר ראו - אפשר להמציא
או לכתוב מה שהייתם רוצים שיקרה בתקופה שראיתם) 7. מה את\ה חושב\ת שיקרה פחות או יותר בפרק האחרון של העונה?
כמובן שזהירות מספוילרים! (ומצטער שלקחתי איזה כמה סקרים טובים..
)

cj20

New member
התשובות שלי:

1. מה לדעתך עושה את 24 מיוחד\טוב יותר משאר הסדרות? תשובה: קודם כל,ה-מ-ת-ח
וזה כמובן נובע מהאפקט החדשני של הזמן בסדרה - עצם זה שכל פרק הוא שעה ביום. העלילה פשוט מרתקת ובסוף כל פרק יש קליפהאנגר ענקי שמשאיר אותך בהלם טוטאלי ובכסיסת ציפורניים עד לפרק הבא! גאוניות לשמה! הכותבים של הסדרה פשוט נפלאים! 2. מה לדעתך אפשר לשפר ב 24? תשובה: אמממ... בקשר לעונה הראשונה - אין לי תלונות, העונה הייתה מדהימה. מה שהייתי רוצה לשנות בה זה את הסוף אבל לא ארחיב כאן על זה... העונה השנייה - למי שראה - הייתה נורא מאולצת. לפחות יחסית לראשונה.. כל העלילה עם קים הייתה מיותרת לחלוטין.. השאירו אותה בשביל דעת קהל - היא הדמות הכי סקסית בסדרה, וסקס מוכר... 3. מי השחקן\ית הכי טובה\ לדעתך? תשובה: קיפר סאתרלנד הוא שחקן ענקי! לסלי הופ (טרי) לפי דעתי היא השחקנית הכי מוכשרת על הסט, ואחריה פני גונסון-גרלד (שרי) ואי אפשר לשכוח את דניס הייסברת (DAY-VIT) הוא שחקן נהדר ועוד יהיו לו סצינות בהמשך שיצמררו אתכם!! 4. מי השחקן\ית אורח הכי טוב\ה לדעתך? תשובה: אני לא זוכרת הרבה כאלו. קסנדר (גורג מייסון) משחק נורא טוב אבל הוא משחק ביותר משני פרקים... 5. מה הפעולה הכי מוזרה\לא הגיונית\מטומטמת שדמות עשתה עד עכשיו לדעתך? תשובה: אממ, בוא נראה. כשנינה אומרת לטרי בפלאפון שקורבן הרצח הוא אלן יורק ואז טרי מבינה שהיא נמצאת באוטו עם הרוצח ולא אומרת לנינה כלום! לא מנסה בכלל לרמוז משהו אלא רק אומרת "אוקיי". וגם הקטע שאליזבת תקעה סכין לאלקסיס היה מטומטם מאוד, איזה ריגשי! כולה דפק אותה בשביל אינפורמיישן, ביג פאקינג דיל... (זה בציניות, ד"א). וההתפרצות של קים על טרי כשהיא מגלה שהיא בהריון: "u and dad were trying 2 have a kid and u didn't tell me?" כמה אנוכית אפשר להיות??? אמא שלך הוחזקה באיומי אקדח, כמעט נרצחה, נאנסה (בגללך!!) וגילתה שהיא בהריון ולך יש בעיות על זה שאת מרגישה מחוץ לתמונה
כמה שהיא עצבנה אותי באותו פרק!!! זה לדעתי הדבר הכי מגעיל ומטומטם שקים עשתה (אפילו יותר ממה שהלך בעונה השנייה, והמבין יבין...) 6. מה היית רוצה שיקרה עד סוף העונה? תשובה: אני רציתי מן הסתם שהכל יגמר בשלום...

LiveInACloud

New member
מי שלא רוצה לדעת לא להכנס!

עצם העובדה שהעונה תגמר בצורה לא טובה זה כבר ספוילר, לשניות האחרונות של העונה שאנחנו חושבים שהכל טוב ובעצם... אז חבל על זה, לא? וזה קים נשראת זה ספוילר.. כן, מי אמר שהיא לא תמות?

cj20

New member
קודם כל... ../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהיא לא מסתיימת בטוב. רק שזה מה שרציתי... אולי באמת זה רמז אבל (למרות שזה ברור שמשהו צריך להתפקשש, אין אף פעם האפיאנד בסדרות כאלו)... סורי... ובקשר לקים - לפי מה שראיתי רוב האנשים פה יודעים שהיא בעונה השנייה וגם בשלישית אז זה לא ממש ספוילר...

LiveInACloud

New member
אבל.. ../images/Emo58.gif

כתבת שהיית רוצה שהכל יגמר בשלום.. זה לא מפורש מספיק? וקים.. אלה שיודעים הם אלה שראו את העונה השנייה.. אבל אנחנו לא הולכים להתווכח על זה כל הלילה עכשיו, נכון?

cj20

New member
../images/Emo13.gifלא התכוונתי להתווכח...

אז מה, לשים על התשובות שלי "הערת ספוילר בהודעה שמעל"?

cj20

New member
לא לקרוא את ההודעה מעל! יש שם..

ספוילרים מרומזים...

LiveInACloud

New member
*עונה לעצמי*

1. טוב.. אז אני מניח שזה שילוב של: מתח + איכות + טכנולוגיה חדישה + עלילה מעיינת. אפשר להגיד גם, כמובן, שהצילום והעריכה והחלוקה המעיינת של המסך וכמובן כל הקונספט של ה 24 וכו'.. אבל זה שולי
2. כמעט אי אפשר..! מי שרואה בטלווזיה - כמובן שהפרסומות הבלתי נסבלות. בסדרה עצמה? אולי לקצץ מדי פעם קטעים משעממים של פאלמר. ושמישהו ירגיע קצת את ג'ק, לא? 3. מתלבט בין קיפר סאתרלנד לשחקן שמשחק את פאלמר.. שניהם מעולים, ורוב השחקנים, סתם ככה, טובים. 4. אהבתי את האיש שג'ק התעלל בו באוטו
הוא היה קשוח כזה.. גם המלצרית הייתה נחמדה. 5. קים עשתה יותר מדי שטויות.. כנראה שהכי גדול היה לחזור לאן שחטפו אותם ולא לברוח עם ריק 6. שכבר מישהו יראה לשרי מה זה!
שג'ק יהרוג עוד כמה עשרות אנשים (אתם סופרים כמה הוא הורג בפרק?) ו.. טוב, אני לא יכול להגיד יותר כי אגלוש לספוילרים 7. אני יודע! אבל אני לא אגיד.

cj20

New member
../images/Emo58.gifלמי שראה כבר את העונה...

בקשר לשאלה 7: יש עוד מישהו חוץ ממני שמתנגד לרצח של טרי? הדמות של טרי היא הדמות שהכי סבלה באותו יום: היא מגלה שהבת שלה נחטפה, אח"כ מגלה שהאיש שעוזר לה הוא רוצח בעצמו, היא נלקחת באיומי אקדח כחטופה, מובלת לבור ומחכה כאשר מאחוריה עומדים אנשים המחכים לפקודה לירות בה, נאנסת, מגלה שהיא בהריון, מגלה שבעלה שכב עם נינה העובדת שלו, רואה את הבת שלה מתה בפיצוץ מכונית, "מקבלת" אמנסיה מהשוק, מגיעה לביתה רק כדי שאחד מהסרבים יחזיק אקדח מולה וכמעט יירה בה, מחכה שעות על גבי שעות בחדר החקירות המזוויע של CTU עד שיחזרו אהוביה כשבאותו זמן אומרים לה שקים שוב נחטפה ואז כשסופסוף אומרים לה שקים בסדר אז היא מגלה שגק נחטף ושהממשלה לא תעזור לשחררו. וכשסוף כל סוף מייסון אומר לה שגק וקים בסדר ושהחוטפים מתו ושהכל הסתדר אז היא צריכה ללכת לחפש את נינה הזונה הזאת כדי שבסוף היא תרצח אותה
למהההההההההההההה??????????????? מה טרי עשתה רע למישהו??? WHY DID THEY HAVE TO KILL HER??? WHY, WHY, YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY וכפי שרואים, בכלל לא לקחתי את זה קשה...

LiveInACloud

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif לסוף העונה

סוף רע זה סוף רע.. אין מה לעשות. יש משהו בזה שאם העונה הייתה נגמרת בהפי אנד אז זה היה קצת מטומטם, לא? המון המון מתח ובסוף סוף טוב? רימו אותנו? מה גם שהתסריטאים צודקים שאמרו שככה הצופים במתח אמיתי בעונות הבאות כי כל דמות יכולה למות - כמו בעונה הראשונה ולא כמו בסדרות אחרות שתמיד כולם ניצלים והכל בסדר ובסופו של דבר אין מתח אמיתי. אז כאן יש.

Greepi

New member
../images/Emo58.gif וסתם לידע כללי

למי שממש רוצה סוף שמח אז התריסטאים בנו סוך נוסף (שאפשר למצוא באינטרט/די וי די/wharever) שטרי לא מתה וכולם שמחים וצוחקים ובעע..

tukh

New member
../images/Emo58.gifוסתם לידע כללי

למי שממש רוצה סוף שמח אז התריסטאים בנו סוך נוסף (שאפשר למצוא באינטרט/די וי די/wharever) שטרי לא מתה וכולם שמחים וצוחקים ובעע..

cj20

New member
התשובות שלי בלי ספוילרים!!

1. מה לדעתך עושה את 24 מיוחד\טוב יותר משאר הסדרות? תשובה: קודם כל,ה-מ-ת-ח וזה כמובן נובע מהאפקט החדשני של הזמן בסדרה - עצם זה שכל פרק הוא שעה ביום. העלילה פשוט מרתקת ובסוף כל פרק יש קליפהאנגר ענקי שמשאיר אותך בהלם טוטאלי ובכסיסת ציפורניים עד לפרק הבא! גאוניות לשמה! הכותבים של הסדרה פשוט נפלאים! 2. מה לדעתך אפשר לשפר ב 24? תשובה: אמממ... בקשר לעונה הראשונה - אין לי תלונות, העונה הייתה מדהימה. מה שהייתי רוצה לשנות בה זה את הסוף אבל לא ארחיב כאן על זה... העונה השנייה - למי שראה - הייתה נורא מאולצת. לפחות יחסית לראשונה.. 3. מי השחקן\ית הכי טובה\ לדעתך? תשובה: קיפר סאתרלנד הוא שחקן ענקי! לסלי הופ (טרי) לפי דעתי היא השחקנית הכי מוכשרת על הסט, ואחריה פני גונסון-גרלד (שרי) ואי אפשר לשכוח את דניס הייסברת (DAY-VIT) הוא שחקן נהדר ועוד יהיו לו סצינות בהמשך שיצמררו אתכם!! 4. מי השחקן\ית אורח הכי טוב\ה לדעתך? תשובה: אני לא זוכרת הרבה כאלו. קסנדר (גורג מייסון) משחק נורא טוב אבל הוא משחק ביותר משני פרקים... 5. מה הפעולה הכי מוזרה\לא הגיונית\מטומטמת שדמות עשתה עד עכשיו לדעתך? תשובה: אממ, בוא נראה. כשנינה אומרת לטרי בפלאפון שקורבן הרצח הוא אלן יורק ואז טרי מבינה שהיא נמצאת באוטו עם הרוצח ולא אומרת לנינה כלום! לא מנסה בכלל לרמוז משהו אלא רק אומרת "אוקיי". וגם הקטע שאליזבת תקעה סכין לאלקסיס היה מטומטם מאוד, איזה ריגשי! כולה דפק אותה בשביל אינפורמיישן, ביג פאקינג דיל... (זה בציניות, ד"א). וההתפרצות של קים על טרי כשהיא מגלה שהיא בהריון: "u and dad were trying 2 have a kid and u didn't tell me?" כמה אנוכית אפשר להיות??? אמא שלך הוחזקה באיומי אקדח, כמעט נרצחה, נאנסה (בגללך!!) וגילתה שהיא בהריון ולך יש בעיות על זה שאת מרגישה מחוץ לתמונה כמה שהיא עצבנה אותי באותו פרק!!! זה לדעתי הדבר הכי מגעיל ומטומטם שקים עשתה...

doresh shalom

New member
הקפצה

הקפצה
הקפצה הקפצה הקפצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני פלג יביא לגאולה!!!!!!!!!!!!!

מאור 87

New member
תשובותיי.. ../images/Emo9.gif

1. בגלל שזאת לא עוד סדרת מתח רגילה. כל הרעיון שהסדרה כולה בנויה על יום אחד הוא שמייחד את "24".. 2. קצת יותר לשמור על הגיון.. (ראה: תשובה 5) 3. אני חושב ששרה קלארק עושה את התפקיד שלה ממש מצויין.. וגם סאת'רלנד בעצמו..
4. השחקנית שגילמה את אליזבת' שיחקה ממש טוב לדעתית..
5. הפעולה הכי לא הגיונית שקרתה עד עכשיו זה זה שהאוטו של קים התפוצץ ועלה בלהבות ומשום מה קים נשארה בחיים.. זה ממש מוזר, וזה הורס את כל ההגיון של הסדרה!
6. אממממ.. אין לי מושג!! ת'אמת הייתי רוצה שיהיה סוף מפתיע.. כמו למשל שיהרגו בטעות את שרי במקום את דיויד.. לא יודע.. העיקר שיהיה משהו לא צפוי.. 7. בטח פאלמר ייבחר לנשיאות, מן הסתם..

Crossface

New member
אז גם אני עונה

1. מה לדעתך עושה את 24 מיוחד\טוב יותר משאר הסדרות? הרעיון המקורי של זמן TV=זמן אמיתי, המתח, התסריט. 2. מה לדעתך אפשר לשפר ב 24? אולי קצת יותר היגיון 3. מי השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתך? ג'ק ופאלמר 4. מי השחקן\ית אורח הכי טוב\ה לדעך? (שחקן\ית שהשתתפו לא יותר מפרק או שני פרקים) קופל (זה היה שמו? ההוא בלימוזינה? זה היה אחד בקטעים הכי טובים) 5. מה הפעולה הכי מוזרה\לא הגיונית\מטומטת שדמות עשתה עד עכשיו לדעתך? זה שג'ק מספר לכולם מה שוולש אמר לו לא לספר 6. מה היית רוצה שיקרה עד סוף העונה (אלה שכבר ראו - אפשר להמציא או לכתוב מה שהייתם רוצים שיקרה בתקופה שראיתם) שאנחנו נדע מי היה מאחורי הכל/חפרפרת בCUT והדמויות לא לא, לקראת עונה הבאה 7. מה את\ה חושב\ת שיקרה פחות או יותר בפרק האחרון של העונה? יכינו את הקרקע לעונה השניה זה הייתי אני

תשובות לשאלון!

1. מה לדעתך עושה את 24 מיוחד\טוב יותר משאר הסדרות? המתח, הכתיבה המעולה, הכל! 2. מה לדעתך אפשר לשפר ב 24? את הקטעים עם קים... בעיקר בעונה ה-2. כל כך לא אמין. 3. מי השחקן\ית הכי טובה\ לדעתך? לדעתי, כל השחקנים ב-"24" הם מעולים. הכי טובים הם קיפר סתרלנד, שרה קלארק ודניס הייסברט. 4. מי השחקן\ית אורח הכי טוב\ה לדעך? לדעתי, מי ששיחקה את לורן. 5. מה הפעולה הכי מוזרה\לא הגיונית\מטומטת שדמות עשתה עד עכשיו לדעתך? כשקים הלכה לריק. זה היה מטומטם. 6. מה היית רוצה שיקרה עד סוף העונה? הייתי רוצה שג'ק יהרוג את נינה. 7. מה את\ה חושב\ת שיקרה פחות או יותר בפרק האחרון של העונה? בגלל שאני יודעת, אני אמנע מספויילרים. אבל אני חשבתי שנגלה שמייסון הוא החפרפרת.

למעלה