יאללה שאלון. תענו!

mikaaaaaa

New member
עונההה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? סוס. אולי. כמה ילדים יהיו לך? שניים גג. איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? איפה אני יגור,מקווה שבאנגלינ,או בקנדה,צבע המקרר שלי, בצבע המטבח. יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משלושים רולזזז באיזה קומה תגור?מקווה שבית פרטי גדול. אבל בדירת סטודיו כשאני יהיה רווקה. במה תעבוד? לא יודעת. אולי משו בתחום התקשורת,או בתחום העיצוב,או בתחום הכימיה...נראה. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? אם אני יגור בארץ של תנובה. יהיה לך טלויזיה בבית? ברור. זה או זה: נחש או סוס? סוססססס פרה או כבשב? כבששש עכביש או ג'וק? אוי ואבוי. כלום. הגליל או הנגב? גליל,למרות שעדיף המרכז. אילת או החרמון?אילתת עמיר פרץ או ביבי? אוישש אפחדדדד בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים. לישון עם כריית או בלי? עםם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס. חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל!!! פסח או סוכות? פסחח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץץץ יש יותר מה לעשותתת לקרוא ספר או לראות סרט? ספר... מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? מזמן. התקשרת למישהו? חחחחחח מזמן גם. אכלת דני? איכככככ ממש מזמן כשהייתי קטנה. היית בחתונה? מזמן. היית בבר/בת מצווה? מזמן....
היית בבית כנסת? כיפור. היית בים? ראש השנה מתישו. אויש היה כ"כ כיףףף אכלת בחוץ? יום שבת... ישנת יותר מ-12 שעות? מזמן. העיפו אותך מהבית ספר? נאבר. קיבלת פחות מ-50 במבחן? חחחחח במתמטיקה קיבלתי בבוחן 17 ובמבחן 7...חחחחחח יצאת לגשם עם מטריה? יום רביעי שעבר. קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) קרו מלאאאאא עשית מסלול? חעע ממזמן בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: אין לי דעה בעיניין. מסירת שטחים בלי הסכם: נגד. מסירת שטחים עם הסכם: בעד. מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: בעד. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נגד. פסיפלורה: נגדדדדד לעשות כוכב נולד 4: כ"כ אבל כ"כ נגדדד שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעד. אם זה משו נורמלי. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): הוריםשמסוגלים ללמד בעד,הורים שלא,נגד. האיסור לנישואים אזרחיים: נגדדדדדדדדדדד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? קדימה. יום קסום, מיק.

הוו, שאלון נחמד../images/Emo9.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כןן!
מה לעשות שההורים שלי לא רוצים בעל חיים בבית..
כמה ילדים יהיו לך? 16! משפחה מרובת ילדים
סתם חס ושלום
איזה 4-3 ילדים ככה איפה תגור? במושב מוכר או בתל אביב סיטי
באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? הפסיםם
יש כזה לסבתא
באיזה קומה תגור? 2
במה תעבוד? עורכת דין
או שחקנית מפורסמת
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה
יהיה לך טלויזיה בבית? יופי, ואיך אתה חושב שאני אוכל להתקיים בלי טלוויזיה?! אה?!
זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? פרות שליטה!
עכביש או ג'וק? איכסה! אף אחד!
הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? אילת
עמיר פרץ או ביבי? עמיר פרץ
בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ יותר טעים
אבל כמו עכשיו, כדורים
לישון עם כריית או בלי? כרית! איך אפשר בלי? ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל פסח או סוכות? פסח
החופש יותר ארוך מהה
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ! בארור!
לקרוא ספר או לראות סרט? ספר תמיד יותר יפה
מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? שנה שעברה יכול להיות
התקשרת למישהו? אתמול
אכלת דני? חעעע
לפני איזה 100 שנה
וואי דני..נוסטלגיה
היית בחתונה? מליוני שנה
היית בבר/בת מצווה? בשבת הקודם.. היה כל כך שווהה
היית בבית כנסת? לא זוכרת היית בים? מזמן..
אכלת בחוץ? שבת הקודם
ישנת יותר מ-12 שעות? כשהייתי תינוקת XDDD העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם *חנונית* קיבלת פחות מ-50 במבחן? וואי..גדול! אף פעם לא קיבלתי פחות מ-50
יצאת לגשם עם מטריה? הו-הו.. רק לפני שבוע וכבר המטרייה נשברה לי
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) כל חיי קורות לי פדיחות.
חעע היום כזה הייתי בביצפר ובלי ששמתי לב התנגשתי במורה אחת ודרכתי לה חזק חזק על הרגל
עשית מסלול? אין לי שמץ בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:
מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:
פסיפלורה: לעשות כוכב נולד 4:
אפחד לא יראה את זה שילדים קטנים רואים טלנובלות:
לא יודעת
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):
האיסור לנישואים אזרחיים: מה זה?|בורה| וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? הייתי מצביעה אם הייתי בת 18

../images/Emo210.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? בארור כמה ילדים יהיו לך? לאדעת איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? באיזה קומה תגור? במה תעבוד? איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? יהיה לך טלויזיה בבית? זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבשב עכביש או ג'וק?
הגליל או הנגב? אילת או החרמון? עמיר פרץ או ביבי? ביבי מעצבן בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? בטח שעם נו מה אני ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? לא ולא.. חופשה בארץ או בחו"ל? תאמת לא הייתי בחול פסח או סוכות?סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץץץץץץץץ לקרוא ספר או לראות סרט? לאדעת מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? עכשיו !!!!!!!!
התקשרת למישהו? לא יודעת בצהררים אולי אכלת דני? בגיל 5..? היית בחתונה? לאדעת היית בבר/בת מצווה? לאדעת היית בבית כנסת? היית בים? 22.9
אכלת בחוץ? אממ אתמול ישנת יותר מ-12 שעות? לאדעת העיפו אותך מהבית ספר? העיפו העיפו או העיפו..?
אף פעם לא העיפו אבל שלחו אותי הבייתה כמה פעמים.. קיבלת פחות מ-50 במבחן? שנה שעברה יצאת לגשם עם מטריה? לאדעת שירד גשם ! קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) עזוב עשית מסלול? מה בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: מסירת שטחים בלי הסכם: מסירת שטחים עם הסכם: מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: פסיפלורה: מה לעשות כוכב נולד 4: שילדים קטנים רואים טלנובלות: תלוי מזה קטנים.. מ-12 ככה לדעתי זה בסדר, אבל זה לא אומר שאם הייתי בת 8 עכשיו ורוצה לראות לא הייתי רואה... הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים: מה וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לאדעת מה זהו ?
בהצלחה!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן כמה ילדים יהיו לך? מינימום 3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לא יודעת..... יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? גם וגם
באיזה קומה תגור? לא יודעת... אולי בית פרטי?
במה תעבוד? לא יודעת! איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? ארר יהיה לך טלויזיה בבית? ברור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? פרה עכביש או ג'וק? לא זה ולא זה הגליל או הנגב? גליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? לא זה ולא זה בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? ברור שעם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? איזה שאלה מפגרת.. מי נהנה לתפוס טרמפים?! חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? לא יודעת... אני מניחה שקיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני חודש בערך התקשרת למישהו? היום לפני שעתיים אכלת דני? ממזמן היית בחתונה? גם ממזמן... היית בבר/בת מצווה? לפני... אממ.. שנה היית בבית כנסת? ביום כיפור היית בים? בקיץ אכלת בחוץ? היום ישנת יותר מ-12 שעות? לא זוכרת העיפו אותך מהבית ספר? לא קרה קיבלת פחות מ-50 במבחן? חחחח.. לפני שבועיים שלוש יצאת לגשם עם מטריה? פעם אחרונה שהיה גשם..? קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת כרגע עשית מסלול? איזה מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נמנעת מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: לה לה פסיפלורה: בעד לעשות כוכב נולד 4: נגד שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים: בעד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? קדימה!

יווובל

New member
עונה לעצמי..

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא יודע, יש מצב. כמה ילדים יהיו לך? כמה שיותר.. איפה תגור? בגוש קטיף תובב"א.. סתם, אין לי מושג. באיזה צבע יהיה המקרר שלך? כסף יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משולשים באיזה קומה תגור? קרקע במה תעבוד? לא יודע איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? מה זה משנה.. יהיה לך טלויזיה בבית? לא זה או זה: נחש או סוס? שניהם
פרה או כבשב? כבשה עכביש או ג'וק? ג'וק הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? החרמון עמיר פרץ או ביבי? אף אחד, אבל את עמיר פרץ אני עוד לא כ"כ מכיר. ביבי אני יודע שהוא מפגר בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? בלי ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? טרמפים! חופשה בארץ או בחו"ל? בארץ. פסח או סוכות? סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? נראה לי ספר.. מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? ברגע זה.. התקשרת למישהו? לפני איזה חצי שעה אכלת דני? ממש מזמן.. אני שונא דני. היית בחתונה? לפני שבועיים בערך.. של מדריך שלי לשעבר היית בבר/בת מצווה? לפני חצי שנה בערך. היית בבית כנסת? היום בבוקר.. היית בים? שלוש שבועות לפני הפינוי מהגוש אכלת בחוץ? ביום ראשון ישנת יותר מ-12 שעות? אחרי ההשבעה של הסניף העיפו אותך מהבית ספר? כשהייתי שישיסט, העיפו אותי ועוד כמה חברים שלי לשבוע.. קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני איזה חודשיים קיבלתי במתמטיקה 37.. יצאת לגשם עם מטריה? אף פעם! אני שונא מטריות! קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכר.. עשית מסלול? לפני שבועיים בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד! מסירת שטחים עם הסכם: נגד! מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד!!!! מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: אני נגד רק האבנים שהושלכו מהגגות. כל השאר אני בעד. פסיפלורה: למה לא?.. לעשות כוכב נולד 4: נגד. חלאס! שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): לא הייתי עושה את זה בעצמי, אבל אם אנשים אחרים נהנים אז סבבה... האיסור לנישואים אזרחיים: בעד. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? עדיין מתלבט בין המפלגה המאוחדת של האיחוד הלאומי והמפדל, לבין מרזל.

oneheart1

New member
עונה

כשתהיה גדול:..
יהיה לך חיית מחמד? לא
כמה ילדים יהיו לך? 3
איפה תגור? במרכז
באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אפור
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משולשים
באיזה קומה תגור? 3
במה תעבוד? מדעי המדינה
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה
יהיה לך טלויזיה בבית? כן
זה או זה:
נחש או סוס? סוס
פרה או כבשה? פרה
עכביש או ג'וק? גו'ק
הגליל או הנגב? הגליל
אילת או החרמון? אילת
עמיר פרץ או ביבי? עמיר
בתרופה- סירופ או כדורים?כדורים
לישון עם כרית או בלי? עם
ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס
חופשה בארץ או בחו"ל? בארץ
פסח או סוכות? סוכות
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ
לקרוא ספר או לראות סרט? לראות סרט
בעד/ נגד:
שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד
מסירת שטחים בלי הסכם: נגד
מסירת שטחים עם הסכם: בעד
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד
מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נגד
פסיפלורה: נגד
לעשות כוכב נולד 4:
שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד
בעד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד
וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעת

¥EleVatioN¥

New member
גמאני../images/Emo9.gifגולגולת|

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? אני מקווה כמה ילדים יהיו לך? 2 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? מקווה שבלונדון..או במקום טוב יותר אחר, ושחור יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? עם פסים באיזה קומה תגור? קרקע או ראשונה או שניה במה תעבוד? מחשבים איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? לאדעת מה מוכרים בבריטניה.. יהיה לך טלויזיה בבית? כה בטח זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? אעע כבש עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? נגב אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? אפאחד בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? רכבת חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ, למרות שבחורף יכול להיות ממש נחמד.. לקרוא ספר או לראות סרט? תלוי מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שנתיים נדמה לי התקשרת למישהו? היום בבוקר אכלת דני? ואיי שנים עברו...מאז שהייתי בת 3 נדמה לי :S היית בחתונה? לפני כמה שנים היית בבר/בת מצווה? לפני הרבה שנים... היית בבית כנסת? לפני הרבה הרבה שניםםםםם היית בים? הקיץ שהיה אכלת בחוץ? מממ לפני כמה ימים ישנת יותר מ-12 שעות? שבוע שעבר העיפו אותך מהבית ספר? אפעם :S קיבלת פחות מ-50 במבחן?
, שנה שעברה יצאת לגשם עם מטריה? לאזוכרת, בפעם האחרונה שירד גשם נדמה לי קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת... עשית מסלול? הו! שבוע שעבר בטיול השנתי! בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: קצת בעד קצת בנגד, אחרי הכל הן לא שונות משום בחורה חילונית ואם היא יכולה לתרום לא בשירות לאומי לדעתי היא צריכה לשרת שירות רגיל... מסירת שטחים בלי הסכם: קצת בעד קצת בנגד מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: :S מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד פסיפלורה: דעתי ניטרלית לעשות כוכב נולד 4: דיי דיי דיי לזוועות
שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעיה שלהם
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): בעד, מי שמתאים לו מה טוב האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? למה אילו?
לאדעת, שאלה קשה :S

RoteMi 75

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

כשתהיה גדול.. יהיה לך חית מחמד
בטח
כמה ילדים יהיו לך
2-3
איפה תגור
באיזה צבע יהיה המקרר שלך
הרצליה ו.. נראלי כסף
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים
כזה עם פסים, הכי שווה
באיזה קומה תגור
אני אגור בבית פרטי
במה תעבוד
או שאני אהייה זמרת או שאני אעבוד בהיי טק
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה
תנובה יהיה לך טלויזיה בבית
איזה טלוויזיה
יהיו לי חמש
זה או זה:
נחש או סוס
סוס, נחש מפחיד >< פרה או כבש
פרה, היא מביאה חלב, לייק דה
עכביש או ג'וק
איכסססס לא זה ולא זה
הגליל או הנגב
בעע לא יודעת
אילת או החרמון
אממ שאלה קשה
עמיר פרץ או ביבי
לשניהם יש חור בהשכלה ושניהם דפוקים פחד
בתרופה- סירופ או כדורים
כדורים
לישון עם כריית או בלי
עם
ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס
אוטובוס, יותר מסודר^^ חופשה בארץ או בחו"ל
חו"ל
פסח או סוכות
פסח
החופש
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף
בקיץ
לקרוא ספר או לראות סרט
סרט
(אם אמא שלי הייתה קוראת את זה היא הייתה הורגת אותי
)
מתי בפעם האחרונה:
היית מצונן קשות
לא מזמן
התקשרת למישהו
לפני שעה
אכלת דני
שנים
היית בחתונה
לפני שלוש שנים, נשבעת לכם^^
היית בבר/בת מצווה
יום חמישי הקודם
היתה לי הופעה בבר מצווה של ידיד
היית בבית כנסת
אממ, מזמן
היית בים
אממ לא זוכרת
אכלת בחוץ
לפני חודש ו.. מחר נראלי
ישנת יותר מ-12 שעות
אמ לא זוכרת.. העיפו אותך מהבית ספר
בחיים לא
קיבלת פחות מ-50 במבחן
לפני שנתיים
יצאת לגשם עם מטריה
לפני כמה ימים
קרתה לך פדיחה רצינית
אמ קרה לי משו לא זוכרת
עשית מסלול
אמ איזה?
בעד/ נגד:
שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: לא אכפת לי
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:
מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:
פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
שילדים קטנים רואים טלנובלות:
תנו לחיות
האיסור לנישואים אזרחיים:

טלינקה5

New member
..........

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא נראה לי כמה ילדים יהיו לך? נראה לי 3 (המספר האולטימטיבי) אבל לכו תדעו איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? נראה לי שאני אגור בחו"ל, או באיה מושב או עיר קטנה בארץ, ונראה לי מקרר אפור יפה כזה.
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? חח לא יודעת באיזה קומה תגור? מה זה השאלות המפגרות האלה?!?! במה תעבוד? אממ.. לא ברור איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? נראה לי תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? ברור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? לא יודעת עכביש או ג'וק? לא זה ולא זה
הגליל או הנגב? הגליל למרות שאני גרה בנגב אילת או החרמון? חרמון
עמיר פרץ או ביבי? לא יודעת, נראה לי פרץ. בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים. לישון עם כריית או בלי? עם! ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס. חופשה בארץ או בחו"ל? ממ.. תלוי, אבל בד"כ בחו"ל פסח או סוכות? שניהם חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קשה לי להחליט לקרוא ספר או לראות סרט? שניהם כיפיים מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אני כל הזמן כמעט מצוננת און ו אוף התקשרת למישהו? אכלת דני? נראה לי שאף פעם, או ממש לפני הרבה זמן היית בחתונה? לפני כמה חודשים היית בבר/בת מצווה? לפני הרבה זמן היית בבית כנסת? לפני המוןןןן זמן היית בים? כנ"ל אכלת בחוץ? היום ישנת יותר מ-12 שעות? לפני המוןןןןןןןןןןן זמן העיפו אותך מהבית ספר? אף עם לצערי קיבלת פחות מ-50 במבחן? לא לפני הרבה זמן יצאת לגשם עם מטריה? אני שונאת מטריות קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)ממ.. לא זוכרת עשית מסלול? מה אני דוגמנית? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נראה לי נגד מסירת שטחים בלי הסכם: תלוי במקרה מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: בעד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד פסיפלורה: בחיים לא טעמתי לעשות כוכב נולד 4: נראה לי בעד שילדים קטנים רואים טלנובלות:תלוי הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):בעד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעת.

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif

פוי! הרבה זמן לא הייתי פה
!! כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?כן כמה ילדים יהיו לך?3 איפה תגור? ביבנה! בעיר שנולדתי כמובן! באיזה צבע יהיה המקרר שלך?כסף נירוסטה יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? אעע...
באיזה קומה תגור? 8! כמו שאני עכשיו
במה תעבוד?לא יודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנוווווווווווובה יהיה לך טלויזיה בבית?באאאאאארור! זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?כבשב? אני אעדיף כבר לבחור בפרה
עכביש או ג'וק?אמאל'הההה!! אף אחד מהם הגליל או הנגב?הנגב אילת או החרמון?שניהם עמיר פרץ או ביבי?איכ! אפחד בתרופה- סירופ או כדורים? סירופפ!!
לישון עם כריית או בלי?ברור שכרית ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?באוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?בארץ כמובן! פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?בקיץ לקרוא ספר או לראות סרט?לקרוא את הסיפור ואז לראות את הסרט שעליו מסופר הסיפור! מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?כן :(
התקשרת למישהו?כן אכלת דני?דני? יענו המעדן? לא..לא ב-9 וחצי השנים הקרובות
היית בחתונה?בארורר!! היית בבר/בת מצווה?כע היית בבית כנסת?כע היית בים?כע אכלת בחוץ?כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ישנת יותר מ-12 שעות?לא
העיפו אותך מהבית ספר?לאא! קיבלת פחות מ-50 במבחן?כע
יצאת לגשם עם מטריה?כן
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לצערי כן. עדיף שלא תדעו
עשית מסלול?של מה?
בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:נגד! צבא זה צבא! אנחנו לא שונים (לא לגמרי) מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:בעד ונגד.. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נגד פסיפלורה:לא טעמתי ממש..יענו..בחפפה..אז לא עונה לעשות כוכב נולד 4:בעד שילדים קטנים רואים טלנובלות:בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):נגד האיסור לנישואים אזרחיים:נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?לקדימהה!!

h e n y

New member
סתם ראיתי את הפורום..בא לי לענות..

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?: כן כלב וארנב כמה ילדים יהיו לך?: 2 בע"ה איפה תגור?: בכל מקום שיש ים.. באיזה צבע יהיה המקרר שלך?: לא אכפת לי יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?: חח מוזר..לא אכפת לי באיזה קומה תגור?: בית פרטי במה תעבוד?: סופרת+ במאית+תסריטאית איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?: תנובה יהיה לך טלויזיה בבית?: לא יודעת.. זה או זה: נחש או סוס?: סוס פרה או כבשה?: כבשה עכביש או ג'וק?: עכביש הגליל או הנגב?: הגליל אילת או החרמון?: קשה..אילת עמיר פרץ או ביבי?: ביבי בתרופה- סירופ או כדורים?: סירופ לישון עם כריית או בלי?: עם כרית ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?: אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?: לא משנה פסח או סוכות?: פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?: קיץ לקרוא ספר או לראות סרט?: ספר מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?: היום התקשרת למישהו?: היום, לאמא שלי אכלת דני?: ואוו הרבה זמן היית בחתונה?: הרבה הרבה זמן היית בבר/בת מצווה?: כנ"ל היית בבית כנסת?: יום כיפור היית בים?: בקיץ אכלת בחוץ?: מוצא"ש, פיצה ישנת יותר מ-12 שעות?: פורים שעבר העיפו אותך מהבית ספר?: בחיים לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?: שנה שעברה יצאת לגשם עם מטריה?: אתמול קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..): שלשום ישבתי על צבע גואש וכל המכנס התלכלך עשית מסלול?: לא זוכרת בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:נגד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: בעד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נגד פסיפלורה:בעד לעשות כוכב נולד 4: בעד שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):בעד האיסור לנישואים אזרחיים:נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?: לא יודת אולי לליברמן

coullette

New member
פ

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? אולי כמה ילדים יהיו לך? 2-3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? גם וגם באיזה קומה תגור? 30 במה תעבוד? לא בתור קרמינולוגית זה בטוח איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? לא משנה לי יהיה לך טלויזיה בבית? כן זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבשב עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? הנגב אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? לא זה ולא זה בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בחורף לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני כחודש התקשרת למישהו? היום אכלת דני? לפני שנים היית בחתונה? לפני כמה חודשים היית בבר/בת מצווה? לפני הרבה זמן היית בבית כנסת? יום כיפור היית בים? לפני איזה חצי שנה אכלת בחוץ? כנ"ל ישנת יותר מ-12 שעות? כל יום העיפו אותך מהבית ספר? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני שנה יצאת לגשם עם מטריה? היום קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא עשית מסלול? לא בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: סבבה להם מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: לא בסדר מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: כנ"ל פסיפלורה: לא ממש טעים לעשות כוכב נולד 4: לא ממש אכפת לי שילדים קטנים רואים טלנובלות: שיראו הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): אם זה לא מזיק אז למה לא האיסור לנישואים אזרחיים: מטומטם וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא.ואני בת 21

sniii

New member
=]=]

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? אולי, ניראה לי כמה ילדים יהיו לך?בעזרת השם.. כמה שיהיה ברוך השם! איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?חח אין לי מושג ומקרר בצבע כסף נשמע לי יפה יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?אמממ.. משולשים! באיזה קומה תגור?ראשונה זה טוב במה תעבוד?מקווה שמשהו טוב איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?אממ..מה שיהיה בפרסומות יהיה לך טלויזיה בבית? ברור?!?!? זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?פרה עכביש או ג'וק?=\=\ הגליל או הנגב?לא זה ולא זה אילת או החרמון?אילת? עמיר פרץ או ביבי?פחחח בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי?אממ עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?לא נוסעים בטרמפים! טוב מצד שני גם מי רוצה לנסוע באוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?חול!!!!!!!!!!!!!!!! פסח או סוכות?אממ סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?חורף........ לקרוא ספר או לראות סרט?תלוי מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?לפני כמה ימים וזה נמשך גם קצת לעכשיו..=\=\ התקשרת למישהו?היום אכלת דני?אמממ.. לפני שנים היית בחתונה?לפני שנתיים משהו כזה היית בבר/בת מצווה? לא זוכרת היית בבית כנסת?חח בחיים לא היית בים?לפני הרבה זמן אכלת בחוץ?חח מלא זמן ישנת יותר מ-12 שעות?אמממ כשיש לי תהזדמנות כל יום אבל כבר הרבה זמן זה לא קרה=\ העיפו אותך מהבית ספר?חח אף פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן?לפני כמה ימים יצאת לגשם עם מטריה?היום קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)חח כל יום(עדיף לא לפרט) עשית מסלול? מה? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:לא איכפת לי מסירת שטחים בלי הסכם:לא איכפת מסירת שטחים עם הסכם:לא איכפת מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:לא כפת מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:לא כפת פסיפלורה:אממ.. חח לא איכפת לעשות כוכב נולד 4:נגד!!! שילדים קטנים רואים טלנובלות:נגד!!! הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):אמממ..דעות חלוקות האיסור לנישואים אזרחיים:נגד!!!!!!!! וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?חח אין לי מושג מי יש

SexyHilooshi

New member
עונה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? בעזרת ה' כמה ילדים יהיו לך? 2 בעזרת ה':) איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? הוואי, לבן:p יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משולשים נראה לי באיזה קומה תגור? 2, חחחח במה תעבוד? לא יודעת=\ איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? לא יודעת יהיה לך טלויזיה בבית? כן זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשה? לא יודעת עכביש או ג'וק? לא יודעת הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? גם וגם עמיר פרץ או ביבי? ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? באוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ לקרוא ספר או לראות סרט? תלוי מתי מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? חורף שעבר התקשרת למישהו? אתמול בצהריים אכלת דני? לפני חצי שנה בערך=\ היית בחתונה? מזמןןןןןן היית בבר/בת מצווה? לפני כמה חודשים היית בבית כנסת? בסוכות=\ היית בים? קיץ שעבר אכלת בחוץ? לפני שבועיים בערך ישנת יותר מ-12 שעות? בשבת העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם ברוך ה' קיבלת פחות מ-50 במבחן? אממ, לא זוכרת=\ יצאת לגשם עם מטריה? אתמול קרתה לך פדיחה רצינית? (אפשר לפרט מה הפדיחה..) עזבו, פאדיחות....:p עשית מסלול? הא? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגדדדדדדדד מסירת שטחים עם הסכם: נגדדדדד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגדדדדדדדדדד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגדדדדדד פסיפלורה: בעד לעשות כוכב נולד 4: בעד שילדים קטנים רואים טלנובלות: ככה ככה הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים: לא יודעת

עונהה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן כמה ילדים יהיו לך? 3 או 4 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משולשים באיזה קומה תגור? בית פרטי במה תעבוד? לא יודעת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? ברור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבשה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? נגב אילת או החרמון? לא הייתי באף אחד מהם אז... עמיר פרץ או ביבי? בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ לישון עם כריית או בלי? בלי ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בחול פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? שנה שעברה התקשרת למישהו? לפני 15 דקות אכלת דני? לפני שנה היית בחתונה? לפני שנה היית בבר/בת מצווה? בסוף שנה שעברה-בחופש הגדול היית בבית כנסת? בגיל 8 היית בים? לפני שנתיים אכלת בחוץ? לפני 4 ימים ישנת יותר מ-12 שעות? לפני שבועיים העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני שבועיים יצאת לגשם עם מטריה? לפני שנתיים קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) בתחילת השנה איפשהו, אבל אחרי החגים. אמרו לעבור מקום, אז קמתי ונתפסתי בתוך רצועה של תיק של חברה שלי-ונפלתי.. עשית מסלול? כאילו הליכה? לפני חודש וחצי בעארך האמת.. :/ בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: נגד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: פסיפלורה: ניטרלית.. לעשות כוכב נולד 4: בעד שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד

תשובות

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא כמה ילדים יהיו לך? ב"ה 4 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לא תכננתי את זה עדיין יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? בטח פסים באיזה קומה תגור? לא גבוה בטוח במה תעבוד? אנערף איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? לא יודעת יהיה לך טלויזיה בבית? כן אפילו 2 זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבש עכביש או ג'וק? לא ולא הגליל או הנגב? נגב אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? לא ולא בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם 2 כריות ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? לא משנה לי כבר לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לא זוכרת התקשרת למישהו? אתמול אכלת דני? לא זוכרת היית בחתונה? לפני חודשיים היית בבר/בת מצווה? לא זוכרת היית בבית כנסת? לא זוכרת היית בים? לפני חודשיםםם אכלת בחוץ? אתמול ישנת יותר מ-12 שעות? היום העיפו אותך מהבית ספר? כבר סיימתי קיבלת פחות מ-50 במבחן? חחחחחח יצאת לגשם עם מטריה? שלשום קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת עשית מסלול? מהההההההההה? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד מסירת שטחים בלי הסכם: אין דעה מסירת שטחים עם הסכם: אין דעה מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: שומרת את הדעה לעצמי מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: ^^^^ פסיפלורה: רק בסבון של קרמה לעשות כוכב נולד 4: לא שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אני בת 18 כבר ולא מצביע..

steelwater

New member
היי

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן. כמה ילדים יהיו לך? אולי 3. איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אני רוצה גם לגרו בארילנד וגם לגור בארץ בקיבוץ. ואולי בסוף לחזור לגור בירושלים. יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? כן! באיזה קומה תגור? לא יודעת. במה תעבוד? אני אהיה תסריטאית ובמאית, ותהיה לי להקה. ואני אעבוד בתנועה. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? אולי אני אהיה טבוענית. ואם לא, אני לא יודעת. יהיה לך טלויזיה בבית?כן. זה או זה: נחש או סוס?סוס. פרה או כבשה? כבשה, יש לי אהבה לכבשים
עכביש או ג'וק? לא יודעת. הגליל או הנגב? הגליל, נראה לי שאני יותר מתחברת לצפון וזה די מגניב הצפון. אבל גם הדרום זה סבבה. אילת או החרמון? לא יודעת. עמיר פרץ או ביבי? פרץ. בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ. לישון עם כרית או בלי? עם. לנסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטבוס או רכבת. חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל. פסח או סוכות? לא יודעת. חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ. לקרוא ספר או לראות סרט? סרט. מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? אני תמיד מצוננת, לא זוכרת מתי ממש הייתי חולה. התקשרת למישהו? היום. אכלת דני? לא זוכרת. היית בחתונה? לפני כמה חודשיים. היית בבר/בת מצווה? הרבה זמן לא הייתי. היית בבית כנסת? הרבה זמן אל הייתי. היית בים? אני בחיל הים אז הבסיס שעשיתי בו טירונות וקורס הוא ממש על חוף הים, אלב אני לא יודעת עם זה נחשב. חוץ מזה אני לא יודעת עם זה נחשב. אכלת בחוץ?השבוע נראה לי. ישנת יותר מ-12 שעות? אולי השובע. לא מזמן ישנתי איזה 15 שעות פחות או יותר. העיפו אותך מהבית ספר? לא. קיבלת פחות מ-50 במבחן? זה קרה כמה פעמים. יצאת לגשם עם מטריה?לא זוכרת ממש מתי. קרתה לך פדיחה רצינית? (אפשר לפרט מה הפדיחה..)כן, קרו כמה. עשית מסלול? לא הבנתי את השאלה. בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד. מסירת שטחים בלי הסכם: בעד, למרות שזה לא משהו. מסירת שטחים עם הסכם: בעד. מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: חבל לי שהרביצו חזק ולפעמים חרגו ממה שהיה צריך והגזימו, אלב היה צריך לפנות אותם והם לא הסיכמו להתפנות בשקט אלה רק בכוח. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: אני ממש כועסת! הם גם עושים משהו שהוא לא בסדר ושכבר סבלנו הרבה ממנו, גם פוגעים במשטרה ובחיילים המסכנים שהם כאלו תמיד אומרים עליהם דברים יפים. וגם עושים דברים נוראיים כמו לאיים ולהצית ממכוניות של אנשי צבא ומשטרה ולהרביץ להם! פסיפלורה: בעד. לעשות כוכב נולד 4: נגד. שילדים קטנים רואים טלנובלות: לא בעד ולא נגד, זה בסדר אבל לא משהו טוב כל-כך. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):אם זה עובד אז שיהיה להם בסבבה, במקרה הזה אז בעד. האיסור לנישואים אזרחיים: נגד. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? העבודה. שאלון נחמד.

אניייי

יהיה לך חית מחמד?ברור! כלב וחתולים כמה ילדים יהיו לך?2 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?לבן ... ובתל אביב יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?משולשים!! באיזה קומה תגור?2 במה תעבוד?רופאה . או שיהיה לי בעל עשיר איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובההה או יטבתה יהיה לך טלויזיה בבית?ברוררר זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?כבשה'לה עכביש או ג'וק?איכססססססססססססססססססססססססס הגליל או הנגב?הנגב אילת או החרמון?וואי קשה... עמיר פרץ או ביבי?לא יודעת בתרופה- סירופ או כדורים? רק רק רק רק סירופ!!! לישון עם כריית או בלי?גם וגם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?חוללללללללללללללללללללללללל פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?קיץץ ברור לקרוא ספר או לראות סרט?שנייהם! מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?לפני חודש משו כזה התקשרת למישהו?אתמול אכלת דני?אתמול היית בחתונה?לא זוכרת . אבל השנה היית בבר/בת מצווה?שנה שעברה היית בבית כנסת?בתחילת השנה היית בים?לפני שבוע.אבל לא נכנסתי למים אכלת בחוץ?אמממ שבועיים ככה ישנת יותר מ-12 שעות?לא זוכרת העיפו אותך מהבית ספר?אף פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא מזמן..בבחןן באנגלית יצאת לגשם עם מטריה?לא.חח קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא משו ענק אבל בזמן האחרון : רקדנו והיה קצב מטורף וזה.והמכנסיים שלי היו ממש ארוכים ועשיתי סיבוב והחלקתי ונפלתי על הריצפה ..=[ עשית מסלול?לפני שבוע בטיול בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:נגד מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטריםמה? מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:מה? פסיפלורה:בעד לעשות כוכב נולד 4:ננננ============גגגגגגגגגג==============ד שילדים קטנים רואים טלנובלות:בעד למה לא? הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):בעד האיסור לנישואים אזרחיים:נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?אפחד ח

למעלה