יאללה שאלון. תענו!

יווובל

New member
יאללה שאלון. תענו!

כשתהיה גדול:..
יהיה לך חית מחמד?
כמה ילדים יהיו לך?
איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?
באיזה קומה תגור?
במה תעבוד?
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?
יהיה לך טלויזיה בבית? זה או זה:
נחש או סוס?
פרה או כבשב?
עכביש או ג'וק?
הגליל או הנגב?
אילת או החרמון?
עמיר פרץ או ביבי?
בתרופה- סירופ או כדורים?
לישון עם כריית או בלי?
ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?
חופשה בארץ או בחו"ל?
פסח או סוכות?
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?
לקרוא ספר או לראות סרט? מתי בפעם האחרונה:
היית מצונן קשות?
התקשרת למישהו?
אכלת דני?
היית בחתונה?
היית בבר/בת מצווה?
היית בבית כנסת?
היית בים?
אכלת בחוץ?
ישנת יותר מ-12 שעות?
העיפו אותך מהבית ספר?
קיבלת פחות מ-50 במבחן?
יצאת לגשם עם מטריה?
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)
עשית מסלול? בעד/ נגד:
שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:
מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:
פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
שילדים קטנים רואים טלנובלות:
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):
האיסור לנישואים אזרחיים: וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? בהצלחה!

../images/Emo13.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא!! כמה ילדים יהיו לך? בעזרת השם 2-3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לא יודעת ו.. לא יודעת
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? אני אקנה עם פסים
יותר טעים חחחח באיזה קומה תגור? אין לי מושג במה תעבוד? בעזרת השם אני אהיה פסיכולוגית... איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? כן תהיה זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? אפחד עכביש או ג'וק? איכככס אמממ... שיהיה עכביש הגליל או הנגב? גליל אילת או החרמון? אילתתת עמיר פרץ או ביבי? עזבו אותי פוליטיקה בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס.. לא אוהבת טרמפים חופשה בארץ או בחו"ל? לא הייתי בחו"ל אז לא ידועת איפה יותר כיף פסח או סוכות? פסח!! חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? ברווורררר שבקיץ!!! מתי אני אוכל ללכת לךים בדיוק?! בגשם?!??! לקרוא ספר או לראות סרט? תלוי איזה ספר ואיזה סרט, אם שניהם טובים אז סרט. מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שנים רבות ברוך השם התקשרת למישהו? אתמול בערב אכלת דני? מזמן היית בחתונה? מזמןן היית בבר/בת מצווה? גם מזמן היית בבית כנסת? מממ יום כיפור היית בים? באאא ליייי
אממ... לפני כמה חודשים...
המקום הכי יפה בעולםם! אכלת בחוץ? לא זוכרת לא מזמן ישנת יותר מ-12 שעות? בשבת... ישנתי 14.. נרדמתי ב8 בערב
העיפו אותך מהבית ספר? בכיתה ז' רצו
קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני חודשיים ככה... קיבלתי 23
יצאת לגשם עם מטריה? לפני כמה ימים... אני לא אצא בלי מטריההה אני לא סובלת גשם! קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) אני מעדיפה לא לספר אותה..... וזה קרה לפני בערך חצי שנה עשית מסלול? מזתומרת? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: כן למה לא? זה עוזר מאוד למדינה לא פחות מהצבא מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: אממ.. עוד לא סגורה על זה... אבל בעיקרון נגד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: גועל נפש מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: גם גועל נפש פסיפלורה: זה פרי לא? לעשות כוכב נולד 4: חלאסס שילדים קטנים רואים טלנובלות: זה בסדר שיראו. אחר כך הם בורחים מזה. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): למה לא בעצם.. האיסור לנישואים אזרחיים: כשאני אדע מה זה אני אדע אם אני בעד או נגד

../images/Emo203.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תהיה לך חית מחמד? יכול להיות
כמה ילדים יהיו לך? 4
איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אני חושבת שליד הבית.. ואני חושבת שהמקרר יהיה בצבע לבן..
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? משולשים
באיזה קומה תגור? למה קומה, אם אפשר פרטי
במה תעבוד? אוהו! זה משתנה מרגע לרגע
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? טרה או יוטבתה
תהיה לך טלויזיה בבית? יאפ יאפ
זה או זה:
נחש או סוס? סוס
פרה או כבשה? פרה
עכביש או ג'וק? עכביש
הגליל או הנגב? הגליל
אילת או החרמון? החרמון
עמיר פרץ או ביבי?
בתרופה- סירופ או כדורים? תלוי איזה סירופ, ותלוי אילו כדורים
לישון עם כריית או בלי? עם כרית דקה
לנסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? רכבת
חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל, אבל יש מקומות ממש טובים בארץ, כמו "יערות הכרמל" "מצפה הימים"
פסח או סוכות? לכל אחד יש את הייחודיות שלו, אבל נלך על פסח (בגלל החופש
)
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ
לקרוא ספר או לראות סרט? תלוי איזה סרט או ספר... שיהיה סרט
מתי בפעם האחרונה:
היית מצונן קשות? אני עדיין מצוננת קשות
התקשרת למישהו? אתמול
אכלת דני? מילקי לא נחשב? מילקי היום, ודני לפני כמה שנים טובות
היית בחתונה? בחופש הגדול
היית בבר/בת מצווה? בחופש הגדול, או אולי אחרי..
היית בבית כנסת? לפני חודשיים
היית בים? בחופש הגדול
אכלת בחוץ? בשבת, היינו במודיעין
ישנת יותר מ-12 שעות? אחרי הטיול השנתי?
העיפו אותך מהבית ספר? לא העיפו אותי
קיבלת פחות מ-50 במבחן? אני חושבת שלפני 3 חודשים..
יצאת לגשם עם מטריה? בשנה שעברה
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לפני 3 חודשים, הלכתי לראיון יום לפני שזומנתי
עשית מסלול? בטיול השנתי, לפני 3 חודשים
בעד/ נגד:
שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
אק הראשון היה יפה, כל השאר היו סתם
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): יש בזה צדדים טובים, ויש לא.. אני לא יודעת להחליט.
האיסור לנישואים אזרחיים: שוב, תלוי מי, מה ומו...
וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אני לא בת 18
ואין לי מושג למי הייתי מצביעה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ט"ו בשבבט שמח..עונה..

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?כן, כלב.. כמה ילדים יהיו לך?שניים איפה תגור? ת"א או ר"ג או יפו העתיקה או ירושלים...עדיין לא סגורה על כלום באיזה צבע יהיה המקרר שלך?לבן יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?חח..משולשים באיזה קומה תגור?אולי יהיה לי בית פרטי ולא, אין לי מושג אם תהיה לי דירה באיזו קומה אגור במה תעבוד?עו"ד ואולי מרצה באוניברסיטה איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנובה יהיה לך טלויזיה בבית?כן זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?פרה עכביש או ג'וק?עכביש הגליל או הנגב?הנגב(בעיקר מדבר יהודה) אילת או החרמון?החרמון עמיר פרץ או ביבי?חח..לא ולא, אחד נבלה והשני טרפה בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי?עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?בארץ פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?בחורף- כדי שנוכל להמשיך להתכרבל בשמיכה לקרוא ספר או לראות סרט?גם וגם יותר סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?לפני חצי שנה התקשרת למישהו?לפני שעתיים למעין אכלת דני?אתמול בערב היית בחתונה?פשששששששש...מזמן לא היית בבר/בת מצווה?לפני חצי שנה בבת מצווה היית בבית כנסת?כן, כמעט כל ערב שישי היית בים?מזמן לא הייתי.. אכלת בחוץ?לפני שבוע ישנת יותר מ-12 שעות?אין דבר כזה, עדיין לא קרה,במיוחד עם כל העומס של המבחנים של האוניברסיטה עכשיו העיפו אותך מהבית ספר?בחיים לא! קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא קרה יצאת לגשם עם מטריה?חח..שונאת מטריות אבל, לפני שבוע קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לא זוכרת עשית מסלול?לפני חודש..טיול במצדה בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:בעד מסירת שטחים בלי הסכם:בעד, ושוב תלוי בנסיבות ולדעתי יובל אתה לא אמור להכניס את זה לשאלונים! כי זה יותר מלכתוב בעד או נגד! מסירת שטחים עם הסכם:בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:ומה עם המתנחלים?! אני לא מעוניינת להגיב על זה מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:כנ"ל פסיפלורה:נגד לעשות כוכב נולד 4:נגד שילדים קטנים רואים טלנובלות:נגד הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):נגד האיסור לנישואים אזרחיים:בעד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?כנראה, לקדימה

dugabuba

New member
He's backkk

חחח שריטה שלי כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כמה ילדים יהיו לך? איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? באיזה קומה תגור? במה תעבוד? איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? יהיה לך טלויזיה בבית? זה או זה: נחש או סוס? נחש פרה או כבשב? פרה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? עמיר פרץ בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? ברור שעם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חול פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? לראות סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שנים התקשרת למישהו? מקודם אכלת דני? הרבה זמן היית בחתונה? שנה היית בבר/בת מצווה? שנה ויותר היית בבית כנסת? ביום כיפור היית בים? בקיץ
אכלת בחוץ? לפני שבוע ישנת יותר מ-12 שעות? ביום שבת לפני שבוע העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם
קיבלת פחות מ-50 במבחן? במתמטיקה לפני כמה זמן
יצאת לגשם עם מטריה? שבוע קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לפני חצי שנה אין לי כוח לפרט עשית מסלול? בטיול השנתי של שנה שעברה בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: נגד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: בעד פסיפלורה: בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
לעשות כוכב נולד 4: לא אכפת שילדים קטנים רואים טלנובלות: את האמת לא אכפת לי אבל זה מצחיק הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? כנראה הייתי נמנעת כי אני לא קשורה לכל הנושא הזה אבל אם לא הייתה ברירה אז עמיר פרץ..

dugabuba

New member
שכחתי את החלק הראשון

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן כמה ילדים יהיו לך? 2 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? צבע מקרר אופוואיט ואני אגור איפה שהו בחול כנראה יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? כן זה עושה את הטוסט יותר טעים
באיזה קומה תגור? מקווה לוילה..אבל אם לא אז קומה אחרונה במה תעבוד? מעצבת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? יטבתה יהיה לך טלויזיה בבית? כן

pilpelon1

New member
עונהה

יהיה לך חית מחמד?כן,כלב או חתול,אם חתול אז כמה וגם ככה עם כלב.
כמה ילדים יהיו לך?3
איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?ממ או בגולן או בחיפה,המקרר יהיה או כסף או לבן
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?מה זה משנה?
באיזה קומה תגור?שאלה טובה..
במה תעבוד?
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנובה
יהיה לך טלויזיה בבית?אה הא. זה או זה:
נחש או סוס?סוס..
פרה או כבשה?שתיהן מסריחות חחח
עכביש או ג'וק?איכסה
הגליל או הנגב?הגליל אני מניחה
אילת או החרמון?הייתי בשניהם אני מניחה שבאילת
עמיר פרץ או ביבי?אף אחד
בתרופה- סירופ או כדורים?כדור
לישון עם כריית או בלי?תלוי
ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?באוטו שלי
חופשה בארץ או בחו"ל?גם וגם
פסח או סוכות?שניהם
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?האמת שהוא פשוט מתאים לקיץ..
לקרוא ספר או סרט:שניהם
מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?לפני חודשיים בערך התקשרת למישהו?אממ אתמול אכלת דני?שהייתי בת 5?
היית בחתונה?ב29 לנובמבר היית בבר/בת מצווה?ממ לפני שנה בערך. היית בבית כנסת?ביום כיפור נראה לי היית בים?בקיץ
אכלת בחוץ?ב30 לינואר ישנת יותר מ-12 שעות?אממ לוזוכרת
העיפו אותך מהבית ספר? קיבלת פחות מ-50 במבחן?במבחן?לא קרה,רק בבחן. יצאת לגשם עם מטריה?לפני די הרבה זמן. קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לא זוכרת בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:לא חשבתי על זה מסירת שטחים בלי הסכם:. מסירת שטחים עם הסכם:. מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:נורא. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:גם נורא. פסיפלורה:איכס
לעשות כוכב נולד 4:אוי ואבוי
שילדים קטנים רואים טלנובלות:אוי נו באמת. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):. האיסור לנישואים אזרחיים:.

Fergie7

New member
אנוכי |שוטר|

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן. כלב וחתול. כמה ילדים יהיו לך? 2 או 3 איפה תגור? במושב אולי. באיזה צבע יהיה המקרר שלך? כסף\ קרם. יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים. באיזה קומה תגור? בית קרקע. במה תעבוד? מעצבת אופנה. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה. יהיה לך טלויזיה בבית? ברור. זה או זה: נחש או סוס? סוס. פרה או כבשה? כבשה. עכביש או ג'וק?
הגליל או הנגב? גליל . אילת או החרמון? אילת. עמיר פרץ או ביבי?
בתרופה- סירופ או כדורים? לא משנה. לישון עם כריית או בלי? עם. ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? מונית. חופשה בארץ או בחו"ל? חול. פסח או סוכות? פסח. חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ. לקרוא ספר או לראות סרט? סרט. מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שנתיים. התקשרת למישהו? לפני שעה. אכלת דני? לא נראלי אכלתי מתישהו. היית בחתונה? כשהייתי בת 4 היית בבר/בת מצווה? לפני שנה בערך. היית בבית כנסת? כנל. היית בים? בקיץ. אכלת בחוץ? לא זוכרת. ישנת יותר מ-12 שעות? כנל. העיפו אותך מהבית ספר? לא העיפו. קיבלת פחות מ-50 במבחן? שנה שעברה. יצאת לגשם עם מטריה? כשהיה גשם. קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא שזכור. עשית מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: אין דיעה. מסירת שטחים בלי הסכם: כנ"ל. מסירת שטחים עם הסכם:כנ"ל. מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: כנ"ל. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד. פסיפלורה: בעד. לעשות כוכב נולד 4: נגד. שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): נגד. האיסור לנישואים אזרחיים: נגד. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא הייתי מצביעה.

sukrazit

New member
עונה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? ברור כמה ילדים יהיו לך? 2 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אני אגור בוילה והמקרר בצבע כסף יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים באיזה קומה תגור? 1 במה תעבוד? אינלי מושג... איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? חח אנלי מושג.. יהיה לך טלויזיה בבית? בארור זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבשה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? לא יודעת.. בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? בלי ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטבוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ לקרוא ספר או לראות סרט? סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שבוע התקשרת למישהו? אתמול בערב אכלת דני? לפני כמה שנים היית בחתונה? לפני כמה שנים היית בבר/בת מצווה? חצי שנה היית בבית כנסת? אממ ביום כיפור היית בים? יום שבת אכלת בחוץ? יום שבת ישנת יותר מ-12 שעות? לא זוכרת... העיפו אותך מהבית ספר? אפעם קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני יומיים אבל בבוחן לא מבחן יצאת לגשם עם מטריה? אממ לפני 3 שבועות קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת.. עשית מסלול? מה? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: אין דעה.. מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):
האיסור לנישואים אזרחיים:
וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אינלי שמץ!! בהצלחה!

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo183.gif../images/Emo26.gif../images/Emo210.gif

יהיה לך חית מחמד? יש מצב
כמה ילדים יהיו לך? 4
איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לא יודעת, אמא
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? חחחחח לא משנה
באיזה קומה תגור? מעל 3
במה תעבוד? אני אהיה שחקנית
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה
יהיה לך טלויזיה בבית? בטח
זה או זה:
נחש או סוס? סוס, איייייייה
פרה או כבשב? פרה רולז
עכביש או ג'וק? אמ, ג'וק [?]
הגליל או הנגב? הגליל
אילת או החרמון? אילת
עמיר פרץ או ביבי? לא יודעת
בתרופה- סירופ או כדורים? תלוי
לישון עם כריית או בלי? רק עם כרית
ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אם בנאדם שאני מכירה מסיע אותי אז בכיף ברור, אבל אנלא נוסעת עם זרים
חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל, ואני אהיה יותר ספיציפית, לונדון
פסח או סוכות? אמממממ פסח כי החופש יותר ארוך, וסוכות כי אפשר לאכול לחם
חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ
לקרוא ספר או לראות סרט? ברור שסרט
מתי בפעם האחרונה:
היית מצונן קשות? לפני חודשיים נראלי
התקשרת למישהו? לפני חצי שעה
אכלת דני? ממזמן, אם אכלתי בכלל [?]
היית בחתונה? לפני 4 חודשים נראלי
היית בבר/בת מצווה? שבוע שעבר, ועוד פעם בקרוב
היית בבית כנסת? בעלייה לתורה של ידיד שלי, לפני שבועיים
היית בים? מזמן
אכלת בחוץ? אמממממממממממממממממממממממ לא יודעת
ישנת יותר מ-12 שעות? כל יום שבת
העיפו אותך מהבית ספר? לא העיפו
קיבלת פחות מ-50 במבחן? בתחילת שנה
יצאת לגשם עם מטריה? נו כשהיה גשם
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) חחח טוב אממממ בתחילת שנה היינו אני וידיד שלי במדרגות אז עלינו ואמרתי לו אמן תיפול פתאום נפלתי במדרגות
עשית מסלול? בטיול
בעד/ נגד:
שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד
מסירת שטחים בלי הסכם: -
מסירת שטחים עם הסכם: -
מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: -
מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: -
פסיפלורה: -
לעשות כוכב נולד 4: בעד
שילדים קטנים רואים טלנובלות: בעד
הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): אם הם חושבים שככה נכון אז שיהיה להם בסבבה
האיסור לנישואים אזרחיים: -
וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אנלא בת 18
הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o o S h a

New member
עונה..

יהיה לך חית מחמד? בטחחח! חתולליםם כמה ילדים יהיו לך? אני רוצה 3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? באיזה מושב בארץ.. ומקרר-לא יודעת! יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? גם וגם
באיזה קומה תגור? בבית פרטי במה תעבוד? משו עם הייטק איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? בטחח זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? פרה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? גליל אילת או החרמון? אילתת! עמיר פרץ או ביבי? לא יודעת.. בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ ברור@ לקרוא ספר או לראות סרט? גם וגם מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? כשהתחיל החורף.. זה היה נוראי התקשרת למישהו? 5 דקות אכלת דני? אוו טונהה זמן היית בחתונה? מזמן... היית בבר/בת מצווה? יום שבת! היית בבית כנסת? מזמןןן היית בים? המוןן זמן אכלת בחוץ? שבת! ישנת יותר מ-12 שעות? בחופש...
העיפו אותך מהבית ספר? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? לא יצאת לגשם עם מטריה? כשהיה גשם...? קרתה לך פדיחה רצינית? לא זוכרת עשית מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד כי זה לא פייר מסירת שטחים בלי הסכם: אין לי דעה כ"כ.. מסירת שטחים עם הסכם: תלוי מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: לא יודעתת מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: לא בסדר פסיפלורה: בעד לעשות כוכב נולד 4: לאאאא! נמאס כבר כ"כ!!!!!!!! שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד. זהנ לא בשבילם נו! הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): לא טוב בכלל! נגד! האיסור לנישואים אזרחיים: נגד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעת..

עדידה16

New member
עונה../images/Emo13.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?כן, כלב
כמה ילדים יהיו לך?2-3 איפה תגור?אממ.. לא יודעת באיזה צבע יהיה המקרר שלך?לבן או כסף
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?משולשים באיזה קומה תגור?4,5,8,10 [אחת מהן
] במה תעבוד?מאיפה לי?
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנובה חחח יהיה לך טלויזיה בבית?ברור זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשה?כבשה עכביש או ג'וק?איכסס!!! אבל נגיד עכביש הגליל או הנגב?גליל נראה לי אילת או החרמון?שניהם עמיר פרץ או ביבי?לא מתה על שניהם אבל נגיד ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי?כרית ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אני לא נוסעת בטרמפים ומפחדת נסוע באוטובוסים אבל עדיף אם כבר אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?בחו"ל
פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?חלק כאן וחלק כאן
לקרוא ספר או לראות סרט?שניהם מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?עכשיו
התקשרת למישהו?לפני 10 דקות אכלת דני?לפני שעתיים היית בחתונה?אוהו.. המון זמן
היית בבר/בת מצווה?לפני כמה חודשים היית בבית כנסת?לפני שבועיים בערך היית בים?לפני המוון זמן אכלת בחוץ?שלשום נראה לי
ישנת יותר מ-12 שעות?לפני כמה שבועות העיפו אותך מהבית ספר?never קיבלת פחות מ-50 במבחן?never יצאת לגשם עם מטריה?כשירד גשם
קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לא בזמן האחרון עשית מסלול? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
וגם
, עזבו מסירת שטחים בלי הסכם:
מסירת שטחים עם הסכם:
רק כי לא הייתה להם ברירה לדעתי מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:
פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
שילדים קטנים רואים טלנובלות:אין דעה.. תלוי מה הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):תלוי מתי האיסור לנישואים אזרחיים:

k e l l y 1 8 1

New member
עניתייייייייי

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא נראה לי... כמה ילדים יהיו לך? אני רוצה 2 בנים ו2 בנות איפה תגור? או ראשון..או ירושלים..אבל מאיפה לי לדעת.. באיזה צבע יהיה המקרר שלך? אממ נרוסטה יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?חחח וואלה לא חשבתי על זה עדין באיזה קומה תגור?חחח כנ"ל במה תעבוד? רו"ח איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? מה שיש במכולת והתאריך הכי רחוק יהיה לך טלויזיה בבית?אמממ אולי נראה... זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבש עכביש או ג'וק? איכססס כלום הגליל או הנגב?גליל אילת או החרמון? חרמון עמיר פרץ או ביבי? לא סובלת פוליטקיים בתרופה- סירופ או כדורים? כדור לישון עם כריית או בלי?5 כריות ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? באוטו שלי.. חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?חצי חצי לקרוא ספר או לראות סרט?סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? חודש בערך התקשרת למישהו? לפני 10 דקות אכלת דני?לא אוהבת...אולי שהייתי בת 5 ככה...אז לפני 13 שנה....חחח היית בחתונה?שבוע שעבר חברה שלי התחתנה היית בבר/בת מצווה? חודשיים בערך היית בבית כנסת? שבת היית בים? אממ ממש בים הייתי בקיץ אבל אתמול הייתי בטיילת אכלת בחוץ?אתמול ישנת יותר מ-12 שעות?שבת העיפו אותך מהבית ספר?בחיים לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?חחח מחן בהיסטוריה של כיתה יא יצאת לגשם עם מטריה?שבוע שעבר קרתה לך פדיחה רצינית? תאמת לא זוכרת עשית מסלול?פיייי מלא זמן בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:
מסירת שטחים בלי הסכם:
ממממממש ממממממש לאאאאא מסירת שטחים עם הסכם:
גם ככה הארץ שלנו פיצקית מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:
גועל נפש מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: אין תגובה פסיפלורה:
לעשות כוכב נולד 4:
נמאס לא? שילדים קטנים רואים טלנובלות: אממ תלוי איזה... הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):
מה אםן חיי חברה? האיסור לנישואים אזרחיים:
בעד האיסור מה הבעיה ברבני? וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות? תאמת אין למי כולם מושחטים....

galit2510

New member
עוננננננננננה

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?כה כמה ילדים יהיו לך?3-7 איפה תגור?בארץ או בחו"ל חח באיזה צבע יהיה המקרר שלך?לבן או לימון או קרם יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים באיזה קומה תגור?בית פרטי במה תעבוד?מעצבת איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?לא יודעת יהיה לך טלויזיה בבית?אפילו 3 זה או זה: נחש או סוס?נחש פרה או כבשב?פרה עכביש או ג'וק?גוק הגליל או הנגב?הגליל אילת או החרמון?אילת עמיר פרץ או ביבי?אפחד בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי?עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?חו"ל פסח או סוכות?פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?קייייץ לקרוא ספר או לראות סרט?סרט מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?פני שנתיםם התקשרת למישהו?היום אכלת דני?לפני 100 שנה היית בחתונה?לפני 3 שנים היית בבר/בת מצווה?לא מזמן היית בבית כנסת?לא מזמן היית בים?מזמן אכלת בחוץ?בבצפר זה נחשב?? ישנת יותר מ-12 שעות?לא זכור לי שקרה כזה בכלל העיפו אותך מהבית ספר?אפעם קיבלת פחות מ-50 במבחן?ממש אבל ממש ממש מזמן יצאת לגשם עם מטריה?שבוע שעבר קרתה לך פדיחה רצינית?בשיעור פיזיקה המורה אמר לי לקום לעשות בוחן ליד הלוח והיה לי חור ענק במכנס וחצי כיתה ראתה.. היה מפדח עשית מסלול? הא? בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:בעד פסיפלורה:בעד לעשות כוכב נולד 4:נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שילדים קטנים רואים טלנובלות:לא אכפת לי הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):בעד האיסור לנישואים אזרחיים:בעד וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא יודעתתתתת

Jade E

New member
-

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן. כמה ילדים יהיו לך? 2- 4 איפה תגור? לא יודעת. באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן? יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? מה זה משנה? באיזה קומה תגור? לא יודעת. במה תעבוד? אין לי שמץ. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? (?) יהיה לך טלויזיה בבית? כן. זה או זה: נחש או סוס? וואו שאלה קשה. אני אוהבת את שניהם. פרה או כבשב? כבש עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? לא יודעת!!!! אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? הא? בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים!!! לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? ברכבת חופשה בארץ או בחו"ל? בשניהם פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ! לקרוא ספר או לראות סרט? לקרוא מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? עכשיו
התקשרת למישהו? לפני שעה וחצי בערך. אכלת דני? וואו. בילדות. היית בחתונה? מזמן. היית בבר/בת מצווה? אין לי שמץץ היית בבית כנסת? בילדות? חחח היית בים? בקיץ אכלת בחוץ? היום בבוקר ישנת יותר מ-12 שעות? לא יודעת העיפו אותך מהבית ספר? לא העיפו קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני חודש בערך יצאת לגשם עם מטריה? לפני.. לפני כמה שנים קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) - עשית מסלול? בקיץ בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד מסירת שטחים עם הסכם: בעד מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נגד פסיפלורה: איכס לעשות כוכב נולד 4: איכס שילדים קטנים רואים טלנובלות: איכס! הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): חרא של דבר האיסור לנישואים אזרחיים: חרא. וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? אם הייתי אפשרות בשרון אז בשרון... אבל עכשיו אני לא יודעת:\

nni8

New member
=]

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד?כן כמה ילדים יהיו לך?2-3 איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך?אממ בישראל לבן או כסף או מזה משנה בעצם?! יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים?עיגולים?! באיזה קומה תגור?קרקע במושב במה תעבוד?מנקה אנערף.. איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה?תנובה יהיה לך טלויזיה בבית?אכן זה או זה: נחש או סוס?סוס פרה או כבשב?פרה עכביש או ג'וק?עכביש הגליל או הנגב?גליל אילת או החרמון?אילת עמיר פרץ או ביבי?|= בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי?עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס?אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל?חו"ל פסח או סוכות?שניהם ביחד אחלה בחלה+\ חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף?קיץ לקרוא ספר או לראות סרט?ספר חח מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות?שבועיים התקשרת למישהו?שעתיים אכלת דני?כמה שנים חח.באמת. היית בחתונה?לא הייתי היית בבר/בת מצווה?גם לא היית בבית כנסת?הרבה זמן אני מניחה נמ היית בים?גם אכלת בחוץ?היום ישנת יותר מ-12 שעות?חצי שנה העיפו אותך מהבית ספר?עפתי לבד קיבלת פחות מ-50 במבחן?נממ בטח מחרתיים חח יצאת לגשם עם מטריה?כמעט אף פעם קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..)לאדעת עשית מסלול?חצי שנה?חח בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא:אין דעה מסירת שטחים בלי הסכם:נגד מסירת שטחים עם הסכם:נגד?! מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:נגד פסיפלורה:נגד לעשות כוכב נולד 4:נגד שילדים קטנים רואים טלנובלות:כאילו שאכפת לי הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס):נגד האיסור לנישואים אזרחיים:נגד חח איזה נגדית אני וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18?אוי לי לא הייתי מממשת(?!) את זכות הבחירה

עונה../images/Emo42.gif

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? כן כמה ילדים יהיו לך? 2 איפה תגור? ת"א, ר"ג או סביון
באיזה צבע יהיה המקרר שלך? לבן\כסף
יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? חח לא יודעת באיזה קומה תגור? או בית לבד או קומה אחרונה במה תעבוד? שחקנית
איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנווובה יהיה לך טלויזיה בבית? ברור. זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? פרה עכביש או ג'וק? איכסה שניהם. הגליל או הנגב? הגליל אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? ביבי בתרופה- סירופ או כדורים? סירופ לישון עם כריית או בלי? עם ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? אוטובוס חופשה בארץ או בחו"ל? בחו"ל פסח או סוכות? סוכות חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? בקיץ לקרוא ספר או לראות סרט? גם וגם מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני כמה זמן התקשרת למישהו? לפני שעתיים ככה. אכלת דני? אף פעם :| היית בחתונה? ביום חמישי האחרון.. היית בבר/בת מצווה? וואו, מזמן. היית בבית כנסת? ^^ היית בים? בקיץ אכלת בחוץ? לפני איזה שבוע ישנת יותר מ-12 שעות? שלשום העיפו אותך מהבית ספר? אף פעם קיבלת פחות מ-50 במבחן? כמעט תמיד
יצאת לגשם עם מטריה? לא זוכרת.. קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) וואו, היו יותר מידי... חחחח עשית מסלול? הליכה? מזמן. שונאת את זה. בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: נגד. אם בנות חילוניות צריכות לסבול טירונות למה דתיות יושבות כל היום וגוזרות ניירות עם תלמידי כיתות א'? מסירת שטחים בלי הסכם: אני בעד התנתקויות. מסירת שטחים עם הסכם: ^ מה שקרה בעמונה מצד השוטרים: לא בעד ולא נגד. מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים: נ-ג-ד! פסיפלורה: איכסה, נגד. לעשות כוכב נולד 4: נגד. שילדים קטנים רואים טלנובלות: סבבה להם, גמני ראיתי. הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): בעד האיסור לנישואים אזרחיים: נגד! הודגש באמצעות מדגישומטיק

sof72

New member
אף פעם לא הייתי פה אבל ראיתי ועניתי

כשתהיה גדול:.. יהיה לך חית מחמד? לא כמה ילדים יהיו לך? הרבה איפה תגור? באיזה צבע יהיה המקרר שלך? בי-ם לבן יהיה לך טוסטר משולשים או כזה עם פסים? פסים באיזה קומה תגור? שניה במה תעבוד? לא אעבוד איזה חלב תקנה, של טרה,של יטבתה או של תנובה? תנובה יהיה לך טלויזיה בבית? כן זה או זה: נחש או סוס? סוס פרה או כבשב? כבשה עכביש או ג'וק? עכביש הגליל או הנגב? צפון אילת או החרמון? אילת עמיר פרץ או ביבי? בעע בתרופה- סירופ או כדורים? כדורים לישון עם כריית או בלי? עם 3 כריות ליסוע רחוק- בטרמפים או באוטובוס? בעע חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל פסח או סוכות? פסח חופש גדול- עדיף בקיץ או בחורף? קיץ ברור לקרוא ספר או לראות סרט? סרט!! מתי בפעם האחרונה: היית מצונן קשות? לפני שבועיים התקשרת למישהו? לפני 5 שעות אכלת דני? חודשים היית בחתונה? שבוע וחצי היית בבר/בת מצווה? יואו מזמן היית בבית כנסת? שבת היית בים? בקיץ אכלת בחוץ? אתמול ישנת יותר מ-12 שעות? לפני 4 ימים העיפו אותך מהבית ספר? לא קרה מעולם קיבלת פחות מ-50 במבחן? לפני שנה יצאת לגשם עם מטריה? לא מזמן כשהיה גשם קרתה לך פדיחה רצינית? (אפר לפרט מה הפדיחה..) לא זוכרת עכשיו עשית מסלול? בקיץ בעד/ נגד: שבנות דתיות עושות שרות לאומי במקום צבא: בעד מסירת שטחים בלי הסכם: נגד! מסירת שטחים עם הסכם:נגד! מה שקרה בעמונה מצד השוטרים:זה לא קטע של בעד או נגד מה שקרה בעמונה מצד המתנחלים:כנל פשוט מצב עצוב פסיפלורה: מה? לעשות כוכב נולד 4: שיהנו שילדים קטנים רואים טלנובלות: נגד, סתם מטמטם את המוח הום- סקול (שההורים מלמדים את הילדים בבית ולא שולחים אותם לבי"ס): אפשרי האיסור לנישואים אזרחיים: לא יודעת וסתם שאלה- למי אתה מצביע בבחירות/ היית מצביע אילו היית בן 18? לא מצביעה לאף אחד. לא רואה עתיד יותר טוב לי בזכותם..

למעלה