יאללה שאלון הכרות

אני ../images/Emo13.gif

שם: תמיר. גיל: 15 פחות 3 חודשים. תאריך לידה: 23.4.91 מזל: שור.
סדרה אהובה: הממ... המאבק קשה בין 24 לבין Prison Break - נמלטים. תחביב: אממ... מחשב וחברים וכל הרגילים. טניס, ותקשורת - אני מתלבט אם להירשם לאו"פ או לאונ' ת"א.

O r c h i d

New member
בוּ

שם: ענבל גיל: 10.5 תאריך לידה: 5/5/1995 מזל: שור סדרה אהובה: "השמיניה", "אפקט הפחד", "חברים", "OC" ועוד הרבה
תחביב: כדורסל, מחשבים, מוזיקה, חברים, גיטרה

SHEX

New member
תשובות שלי...../images/Emo95.gif

שם: עופר. גיל: 18 תאריך לידה: 23.2.1988 מזל: דגים |שליטה| סדרה אהובה: אני לא באמת יודע לענות על זה... תחביב: לנגן...

עונה

שם: עינת גיל: 24 לצערי. תאריך לידה: שמור במערכת מזל: דלי סדרה אהובה: יש המון, נקצר לתיקים באפלה, המגן , חוק וסדר וכמובן אפקט הפחד. תחביב: אממ לא זוכרת מה זה מעומס הלימודים..

wissenly

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: ניצן גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 5.6.91 תזכרו.... מזל: תאומים סדרה אהובה: אפקט הפחד+חברים תחביב: לראות את שתי הסדרות הענקיות האלה!!!

אני:}

שם:צליל
גיל:15 תאריך לידה:6.2 מזל:דלי סדרה אהובה:אפקט הפחד, וכל סדרות איכות אחרות
תחביב:משחק-דרמה ותאטרון,כתיבה,לכתוב ביקורות סרטים

Green for a Day

New member
אני ../images/Emo126.gif

שם: מאי גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 17.6.1991 מזל: תאומים סדרה אהובה: אה..לא יודעת..חברים נגיד.. תחביב: לשמוע מוזיקה

RaZiK4

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: רז גיל: 14 תאריך לידה: 22.12.1991 מזל: קשת/גדי סדרה אהובה: המון
תחביב: מחשב

Witchcrafts

New member
גם אני:

שם: יסמין. גיל: 17 וחצי. תאריך לידה: 4.7.1988 מזל: סרטן. סדרה אהובה: נמנעת. ^^~ תחביבים: קריאה, כתיבה, נגינה, תכנות, גרפיקה, צפייה באנימה (וקריאת מנגה), ציור וכיו"ב.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo110.gif../images/Emo47.gifאני../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

שם: שני (רובין) שגב גיל: 20 תאריך לידה: 9.12.85 מזל: קשת סדרה אהובה: ניקיטה תחביב: לשיר

מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם: ביגלי
גיל: 17 סדרה אהובה: חברים והטופ מודל הבאה. וכמובן, גם את אפקט הפחד אני מאוד אוהבת, אחרת... אחרת לא הייתי פה!
תחביב: לרקוד, חברים, מוזיקה, מסיבות... נראה לי שזה העיקר.

למעלה