יאללה שאלון הכרות

Friends4Ever1

New member
יאללה שאלון הכרות

שם: גיל: תאריך לידה: מזל: סדרה אהובה: תחביב:

Friends4Ever1

New member
אניייי

שם:הילה גיל: 15 וחצי תאריך לידה:3.7 מזל:סרטן רולז סדרה אהובה:אממ חברים..אבל ברור שגם אפקט הפחד מן הסתם תחביב:אממ יש הרבה...אבל אני ממש אוהבת לצלם וידאו ולערוך :)

ס ט י קM

New member
ואללה אהבתי ת'תחביב...

וגמאני מתה על חברים.......!והתכוונתי לכל התוכניות השווה לא טוקיו מה מה משו כזה..!!!!!

Friends4Ever1

New member
חח טנקס..פשוט

ירשתי מאבא שלי תתכונה הזאת של לצלם ולערוך חח אני מצלמת ועורכת לבד..וזה מה שאני רוצה להיות כשאהיה גדולה משו כזה..חח אפילו אני וחברות שלי צלמנו תוכנית כאילו המשך לשדורי המהפכה ושלחנו לאסי וגורי כי לחברה שלי יש קשרים חח

ס ט י קM

New member
תשובות

1:טל ארליך 2) 12 וחצי 3)12.09.93 4)בתולה... 5)סדרה? אני מכורה לטלויזיה אין לי סדרה אהובה אני מתה על כלום במיוחד על אפקט הפחד!(לההההה) 6)להשתעמם...

Rey Mysterio13

New member
אמממ

שם:נעים X: גיל:13 תאריך לידה: 8.8.92 מזל: אריה סדרה אהובה: חברים, אפקט הפחד (מן הסתם...), אממממ לא יודע מה עוד X: תחביב: טלוויזיה ומחשב

אני..../images/Emo106.gif

שם:מתן גיל: 16 וחצי תאריך לידה:9.7 מזל:גמאני סרטן הילה! סדרה אהובה:כל הסדרות ב-AXN,אממ..זהו... תחביב:ציור,מחשב,לצפות בטלוויזיה ולהיות עם חברים.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo46.gif

לעזעזל עם החתימה שלך...
(אם אתה מבין למה אני מתכוונת..
)

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifגמני../images/Emo9.gif

שם: אלירן מאור גיל:16 תאריך לידה:27.11.89 מזל:כרגע נאחס כי אני לא מספיק ללמוד לביולוגיה>< [קשת
] סדרה אהובה:אפקט הפחד, אנג'ל, 4400 תחביב: מד"אאאא

dirty fairy

New member
אָנִי

שם: נופר גיל: 15 תאריך לידה: 1/10/90 מזל: תעשו חשבון לבד
סדרה אהובה: יש הרבה..טוב נו אפקט הפחד תחביב: הופעות

X Slider

New member
אניי.. חדש ../images/Emo9.gif

שם: שחף (בן..!) גיל: 16 תאריך לידה: 6.10 מזל: מאזניים סדרה אהובה: חברים, אפקט הפחד
, שלל תכניות AXN, במקרה הגרוע ביותר, תאמינו או לא, סרטים ביתיים המדהימים בעולם, התנהגות פרועה לחלוטין..מממ זהו אני חושב. תחביב: אממ בעיקר מוזיקה.. יצירה וזה, מוזיקה אלקטרונית
.

NitsNats©

New member
נו, אז גם אני צריכה לענות ../images/Emo9.gif

שם: ניצן. גיל: 17 ו6.5 חודשים
. תאריך לידה: 2.6.88 מזל: תאומים רולז. סדרה אהובה: נכון להרגע - ורוניקה מארס. אני אוהבת גם מגרש ביתי, אבודים, אפקט הפחד, כמובן, ועוד כמה. תחביב: לצייר, לשיר, פיזיקה :X, ניהול פורומים
, מוזיקה וחברים.

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

שם: שחר. גיל: 17. תאריך לידה: 25.8.88 מזל: בתולה. סדרה אהובה: נמנע מלענות. תחביב: לנגן, לתכנת, לראות טלוויזיה ועוד [הרבה].

למעלה