יאללה שאלון הכרות?

Shiri from the block

Active member
יאללה שאלון הכרות? שם: גיל: מקום מגורים: דמות מועדפת: עונה אהובה: סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף:

עונה שם: נסיכה (נסתפק בזה, אם אתן דוברות שתי השפות תקראו לי פרינסס) גיל:26 מקום מגורים: הבית שלי עונה אהובה: 5 (אמן שימשיך כך) ואסיים במילותיה של שיין - sexuality is fluid בלה בלה בלה

FFTL

New member
טרילהלה. שם: ליעד גיל: 15 מקום מגורים: השרון הירוק:] דמות מועדפת: שיין. ../images/Emo45.gif:) עונה אהובה: 3. סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: לס גאה. :]

Gas Panic

New member
עונה. שם: דבי. גיל: 14. מקום מגורים: נשאיר את זה כמו ליעד - השרון הירוק. דמות מועדפת: בט ואליס. עונה אהובה: כולן. סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: סטרייטית, אבל אני לא כל כך מאמינה בהגדרות האלה ואני יותר מאמינה שהכל יכול לקרות.

m 1984

New member
עונה שם: מעיין מקום מגורים: בבית דמות מועדפת: טינה, בט (ג'ני מעצבנת אותי ) עונה מועדפת: כולן סטרייט

chen1682

New member
עונה שם:חן גיל:15 מקום מגורים: איפה שהוא בשרון דמות מועדפת: אליס:) עונה אהובה: 4 סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: לא סגורה :p

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo150.gif שם: שירן גיל: 20 מקום מגורים: מעלה אדומים דמות מועדפת: כרגע ג'ני עונה אהובה: הממ, קצת מהנוכחית וגם הראשונה סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: בי

אני ^__^" שם: נפאל גיל: לאמשנה :> מקום מגורים: במקום מוזר שנקרא לו הבית דמות מועדפת: קת'רין מונינג (אהה ..גרר) עונה אהובה: ראיתי את כולן התאהבתי בכולן . קשה לבחור ^.^ סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: לא סגורה על עצמי ..הכל יכול לקרות :p הוו כן תכירו בי ../images/Emo26.gif

Shiri from the block

Active member
נראה לי היא התכוונה מנהל בכללי../images/Emo6.gif לא באמת מנהל זכר חחח זה באמת יהיה הזוי

1DeadEnd

New member
יא!=] מזל טוב לפורום החדש!! שם: ספיר, למרות שאף אחד לא קורא לי בשם שלי.. =\ גיל: 17 (18 עוד חודשיים../images/Emo7.gif) מקום מגורים: ראשל"צ דמות מועדפת: שיין../images/Emo23.gif עונה אהובה: כולן סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: לא סגורה../images/Emo6.gif.. בי(?)

Rachel1987

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif../images/Emo98.gif שם:לירון גיל:21 מקום מגורים: איפה שהוא בשרון דמות מועדפת: אליס דיינה והלנה כמובן ../images/Emo6.gif עונה אהובה: נראה לי 4 אבל גם 2 בגלל אליס ודיינה =)) סטרייט/בי/לס/לא סגורה על עצמי/לא בא לי לשתף: בי זה הכי אחי ../images/Emo6.gif

למעלה