יאללה שאלון באלגן!@#

B o N u s

New member
יאללה שאלון באלגן!@#

רוצו לVOD!
אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? איזה פרק אהוב עלייך? איזה פרק ראית לפני זמן רב? איזה פרק ראית הכי קרוב? איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? יש לך בכלל VOD? למה כן/לא? HOT או YES? האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?
חגים ומועדים
חוגג את חג החנוכה? מדליק נרות? בעד חופש בחג החנוכה? למה? יש סיבה מיוחדת? עומד לחגוג את הכריסמס? קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) מחכה לחופש הבא בפורים? גם לכם החופש עבר מהר? משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?
אהמ
גם אתם עכשיו בבית חדש? גם לכם יש מחשב חדש? גם אתם לא הגעתם למפגש? גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון? גם לכם יש חתימה של קובי מחט? גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת? גם לכם יש עכשיו VOD? גם לכם יש טלוויזיה בחדר? גם לכם יש שני מחשבים? גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"? אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)
גלה את האישיות על פי הרמזים
1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה מי זה? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת יאללה!@# (אה ותצרפו מדגישומטיק כי לי אין. תודה.)

alon2233

New member
עונה...

רוצו לVOD! אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה?אירוויזיון איזה פרק אהוב עלייך?אווו...אממ...אהה...אוהה...עכ...אירוו...מממ...יש הרבה
איזה פרק ראית לפני זמן רב?לא זוכר איזה פרק ראית הכי קרוב?רוקומנוטרי איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD?רביעית מה התוכנית האהובה עלייך בVOD?המחזמר
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)?הכי הרבה עלייה[המחזמר] יש לך בכלל VOD?כן למה כן/לא?כי אני חייב HOT או YES?הוט האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)אממ...כן נדמה לי האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?אני סה"כ הזמן הכי ארוך שלא ראיתי vod זה היה חודש\חצי חודש בגלל שעברתי דירה. מועדים חוגג את חג החנוכה?בטח מדליק נרות?כן בעד חופש בחג החנוכה?איזו שאלה
למה? יש סיבה מיוחדת? עומד לחגוג את הכריסמס?לאאא קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט)מה
מחכה לחופש הבא בפורים?כן גם לכם החופש עבר מהר?מהר מאוד
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?לא רוצים בית ספר
אממ גם אתם עכשיו בבית חדש?לא גם לכם יש מחשב חדש?לא גם אתם לא הגעתם למפגש?לא הגעתי גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?לא גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?אני ינסה לראות גם לכם יש עכשיו VOD?כן גם לכם יש טלוויזיה בחדר?כן גם לכם יש שני מחשבים?אפשר להגיד כן גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?לא יש לי את הפרסומת של הפלאפון המעפן הזה אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)רשום בשאלה הקודמת גלה את האישיות ע"פ הרמזים 1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה תשובה:נוח מי זה? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת תשובה:מלכן קופרמן

B o N u s

New member
במועדים יש שאלה גדולה עם

הרבה סלשים. אתם אמורים לסמן איך שאתם קוראים לשנה החדשה...

היי אני כאן!!../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

רוצו לVOD!
אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה?אני עושה את זה ככה: אני נכנסת לעונה הרביעית ובוחרת מספר מ1 עד 25... כל פרק שיוצא אני רואה
איזה פרק אהוב עלייך?הרבה...
איזה פרק ראית לפני זמן רב?כל העונות 1&2&3
איזה פרק ראית הכי קרוב?אממ... אני חושבת שחנוכת בית
איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD?רביעית (כאילו דאא) חחח
מה התוכנית האהובה עלייך בVOD?מה נראה לכם????!!!!!!!????!!!!! לולי תינוקים!!!
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)?רק עליה
יש לך בכלל VOD?כן
למה כן/לא?כי יש לי הוט
HOT או YES?|למעלה|
האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)כן
האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?לא
חגים ומועדים
חוגג את חג החנוכה?לא...
מדליק נרות?לא...
בעד חופש בחג החנוכה?לא... חחח סתם כן
למה? יש סיבה מיוחדת?כי... אני אוהבת חופש... וכי.... אני לא אוהבת בצפר
עומד לחגוג את הכריסמס?לא
קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט)לא קוראת בכלל
מחכה לחופש הבא בפורים?כן
גם לכם החופש עבר מהר?כן
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?לאאאאאאאא
אהמ
גם אתם עכשיו בבית חדש?לא
גם לכם יש מחשב חדש?לא
גם אתם לא הגעתם למפגש?כן
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?זה היה לפני שהיא נסעה לים המלח... בלילה
גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?לא
גם לכם יש עכשיו VOD?כן
גם לכם יש טלוויזיה בחדר?כן
גם לכם יש שני מחשבים?כן... אבל אחד אני לא משתמשת בו
גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?שנייה... לא... למעלה יש לי טיסות לחו"ל ובצד מסך לבן.. היי?! איפה הפיג'מות?!
אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)חחח
1. זית
2. שני עזים
3. זקן
4. תנ"ך
5. ספינה ומה הקשר לנח?
מי זה?
~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~
1. משקפיים
2. שיער סגול
3. אילן
4. נולי
5. שלט "קופרמן" על הדלת מלכה קופרמן
ידעתי את זה מהשיער הסגול
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif../images/Emo47.gif~

רוצו לVOD!
אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? קשה לי לבחור לא ראיתי מלא מזמן..
איזה פרק אהוב עלייך? יש הרבה אבל מועדף הפיג'מטרון, המבוגריה קטנה בטירוף, תחתונים ואיך שלא סנו-קר
איזה פרק ראית לפני זמן רב? הרבה מאד
איזה פרק ראית הכי קרוב? המבורגריה קטנה בטירוף
איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? בטח 4
מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? השמינייה
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? הכי הרבה זה על הפיג'מות
יש לך בכלל VOD? כן
למה כן/לא? למה כן? כי זה כיפי.
HOT או YES? HOT
האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) כן
האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?
חגים ומועדים
חוגג את חג החנוכה? בוודאי
מדליק נרות? כן
בעד חופש בחג החנוכה? לא
למה? יש סיבה מיוחדת? לדעתי אין טעם לחופש אף על פי שאני מאד רוצה
עומד לחגוג את הכריסמס? ממש לא
קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) כריסמס/סילבסטר
מחכה לחופש הבא בפורים? בוודאי
גם לכם החופש עבר מהר? :)
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא? ברור שלא
אהמ מיותר לענות על החלק הזה, הרי כל הדברים פה הם נוגעים אליי.
גם אתם עכשיו בבית חדש?
גם לכם יש מחשב חדש?
גם אתם לא הגעתם למפגש?
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?
גם לכם יש חתימה של קובי מחט?
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?
גם לכם יש עכשיו VOD?
גם לכם יש טלוויזיה בחדר?
גם לכם יש שני מחשבים?
גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?
אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

slee4

New member
עונה...

רוצו לVOD! אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה?ההפך הוא הנכון איזה פרק אהוב עלייך?כן לא שחור לבן איזה פרק ראית לפני זמן רב?איך הכל התחיל איזה פרק ראית הכי קרוב?הדור הבא איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? רביעית מה התוכנית האהובה עלייך בVOD?הפיג'מות...מן הסתם האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)?רק על הפיג'מות...וקצת על הסדרות הבריטיות יש לך בכלל VOD? ברור למה כן/לא?יש לי-בגלל הפיג'מות HOT או YES?הוט האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)כן...בערך...גם ערוצי המוזיקה והספורט האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?לא... חגים ומועדים חוגג את חג החנוכה?אההה...תגדיר "לחגוג" מדליק נרות?אם אני אהיה בן אני הודיע לך...בינתיים אני לא בעד חופש בחג החנוכה?ברווווור למה? יש סיבה מיוחדת?כי....חופש,מי יסרב לחופש? עומד לחגוג את הכריסמס?לא קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט)לא קוראת...לא אוהבת לקרוא.... מחכה לחופש הבא בפורים?ברוווור גם לכם החופש עבר מהר?כן.. משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?כרגע כן אהמ גם אתם עכשיו בבית חדש?לא ממש גם לכם יש מחשב חדש?לא ממש גם אתם לא הגעתם למפגש?הגעתי...אני ברשותי,לעצמי,לכבודי,לי... גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?לא...חחח גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?כן גם לכם יש עכשיו VOD?כן גם לכם יש טלוויזיה בחדר?כן גם לכם יש שני מחשבים?כן גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?לא אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)לא יודעת... גלה את האישיות על פי הרמזים 1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה מי זה? אהההה... ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת נערת"בראטץ" לשנת 2007?

דנה 74

New member
סחטיש על השאלון

רוצו לVOD!
אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? שם קוד מוסטש
איזה פרק אהוב עלייך? שם קוד מוסטש בגלל דנה.
איזה פרק ראית לפני זמן רב?עונה ראשונה פרק אחרון.
איזה פרק ראית הכי קרוב??
איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? 4
מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? נחשוו-הפיג'מות!!!
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אכןם על אחרת אז איזו)? בצפר
יש לך בכלל VOD? כן
למה כן/לא?כן בגללי
HOT או YES?הוט
האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) הוט וי או די
האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)? לא=[[
חגים ומועדים
חוגג את חג החנוכה? כן
מדליק נרות? כן
בעד חופש בחג החנוכה? כן
למה? יש סיבה מיוחדת? לא
עומד לחגוג את הכריסמס? לא
קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) סילבסטר
מחכה לחופש הבא בפורים? כן=[]=
גם לכם החופש עבר מהר? כן
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא? לא
אהמ
גם אתם עכשיו בבית חדש? לא אם 5 שנים חדש אז כן!
גם לכם יש מחשב חדש? 3-2 שנים
גם אתם לא הגעתם למפגש? אכן
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון? לא
גם לכם יש חתימה של קובי מחט? כן
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת? לא
גם לכם יש עכשיו VOD? כן
גם לכם יש טלוויזיה בחדר? כן בקושי מתפקדת
גם לכם יש שני מחשבים? כן
גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"? כן
אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)?
1. זית
2. שני עזים
3. זקן
4. תנ"ך
5. ספינה
?
מי זה?
1. משקפיים
2. שיער סגול
3. אילן
4. נולי

עונה...

רוצו לVOD! אין לי אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? כן לא שחור לבן איזה פרק אהוב עלייך? ההפך הוא הנכון איזה פרק ראית לפני זמן רב? מי גבר איזה פרק ראית הכי קרוב? ההפך הוא הנכון איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? רביעית מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? הפיג'מות האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? - יש לך בכלל VOD? לא!! למה כן/לא? כי יש לי יס HOT או YES? יס האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) לא אני כמעט לא רואה טלוויזיה האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)? כן אני בגלל שיש לי יס בפעם האלף חגים ומועדים חוגג את חג החנוכה? כן מדליק נרות? כן בעד חופש בחג החנוכה? ברור למה? יש סיבה מיוחדת? לא סתם אין לי כוח ללימודים... ולבלות עומד לחגוג את הכריסמס? לא קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט)חגיגת שנה חדשה מחכה לחופש הבא בפורים? מה זה רק בפורים?! אוףף גם לכם החופש עבר מהר? כן! משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא? לא דווקא כיף לי אהמ גם אתם עכשיו בבית חדש?לא גם לכם יש מחשב חדש?כן גם אתם לא הגעתם למפגש?נכון גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?לא גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא אבל יש לי את של אילן גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת? לא גם לכם יש עכשיו VOD? לא גם לכם יש טלוויזיה בחדר?כן גם לכם יש שני מחשבים? יותר.. 5 אבל בכל הבית גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"? לא אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור) נכון גלה את האישיות על פי הרמזים 1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה מי זה? נוח לא? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת מלכה!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharrr53

New member
עונה!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

רוצו לVOD! אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? רדיו אקטיבי איזה פרק אהוב עלייך? רדיו אקטיבי איזה פרק ראית לפני זמן רב? הסיפור האמיתי איזה פרק ראית הכי קרוב? לא זוכר איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? שנייה מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? הפיג'מות האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? ככה ככה יש לך בכלל VOD?כן למה כן/לא? ככה HOT או YES?הייתי רוצה לעבור לyes אבל אין שם v.o.d אז הוט האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)לא ממש האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)? לא חגים ומועדים חוגג את חג החנוכה? כן מדליק נרות? כן בעד חופש בחג החנוכה? ברור למה? יש סיבה מיוחדת? חופש עומד לחגוג את הכריסמס? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) לאאאאאאא מחכה לחופש הבא בפורים? כן גם לכם החופש עבר מהר? כן
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא? לא רוצההה אהמ גם אתם עכשיו בבית חדש?לא גם לכם יש מחשב חדש?לא גם אתם לא הגעתם למפגש?נכון גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?לא גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?לא גם לכם יש עכשיו VOD?כן גם לכם יש טלוויזיה בחדר?לא גם לכם יש שני מחשבים?כן גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו? מקודם היה אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור) גלה את האישיות על פי הרמזים 1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה מי זה? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת יאללה!@# (אה ותצרפו מדגישומטיק כי לי אין. תודה.)

עונה ../images/Emo13.gif

אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? המבורגריה קטנה בטירוף
איזה פרק אהוב עלייך? יש מלא
איזה פרק ראית לפני זמן רב? לחם עבודה
איזה פרק ראית הכי קרוב? עכבר
איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? שניה
מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? הפיג'מות
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? חחחח כן
יש לך בכלל VOD? כן
למה כן/לא? כי יש הפיג'מות!!!
HOT או YES? גם וגם
האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) כן
האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)? חחח לא
חוגג את חג החנוכה? כן
מדליק נרות? כן
בעד חופש בחג החנוכה? כןןןןן
למה? יש סיבה מיוחדת? אין בצפר...לא סיבה מספיק טובה?!
עומד לחגוג את הכריסמס? לא
קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) סילבסטר
מחכה לחופש הבא בפורים? למה רק בפורים?!
גם לכם החופש עבר מהר? כןן
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא? לאאאא
גם אתם עכשיו בבית חדש? לא
גם לכם יש מחשב חדש? בערך
גם אתם לא הגעתם למפגש? הגעתי
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון? חחח לא
גם לכם יש חתימה של קובי מחט? כן
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת? זה ברביעי...אבל לא ראיתי איזה שלושה שבועות...
גם לכם יש עכשיו VOD? כן
גם לכם יש טלוויזיה בחדר? כן
גם לכם יש שני מחשבים? שלושה
גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?
לא
אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)
1. זית
2. שני עזים
3. זקן
4. תנ"ך
5. ספינה
מי זה? נוח מהתיבה
1. משקפיים
2. שיער סגול
3. אילן
4. נולי
5. שלט "קופרמן" על הדלת מלכה קופרמן!!

שירנאעה

Well-known member
עונהנהנה../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

רוצו לVOD! אני רצהרצה.. לא רואים?! אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה?
לאדעת. איזה פרק אהוב עלייך?ההמבורגרי מת מצחוק - אני פשוט מתה שם מצחוק
איזה פרק ראית לפני זמן רב? אמ.. מרוב שכבר עבר זמן רב אני כבר לא זוכרת חח
איזה פרק ראית הכי קרוב?גם הוא די רחוק ><" איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD?שנייה. מה התוכנית האהובה עלייך בVOD?אממ.. הרבה זמן לא ביקרתי שם, אני מניחה ש.. השמיניה ו.. הפיג'מות . האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)?
יש לך בכלל VOD? לא, אז לא ..
למה כן/לא? כי..כי.. באלי
^^ HOT או YES? הוט. אני חושבת.. כן. האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)חח ממש לא. אממ.. אני יותר במחשב מאשר בטיוי .. אז ככה ש.... האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?לא.לא. חגים ומועדים חוגג את חג החנוכה?כה
מדליק נרות?לא אני, אבל כן
בעד חופש בחג החנוכה?חחחחח .. השאלה מצחיקה אותי
למה? יש סיבה מיוחדת?
עומד לחגוג את הכריסמס? לא. קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) מה קורא, מה? ספרר?! השאלה לא מובנת
מחכה לחופש הבא בפורים?אממ וואלה לא חשבתי על זה, אבל דוגרי מחנוכה החופש הבא זה רק פורים הא?! ><" גם לכם החופש עבר מהר?
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?"חוזרים לחזור"?! ולא, לא רוצה לחזור לעוולםם לכלא הזה
אהמאהההמ-אההמ .. גם אתם עכשיו בבית חדש?ממש..
גם לכם יש מחשב חדש?לא.. גם אתם לא הגעתם למפגש? כן
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון? ממ..לא . גם לכם יש חתימה של קובי מחט? של טל מוסרי
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?אני רואה בפרומואים כאלה ואחרים שאני מתלהבת מהם, ואח"כ בסוף לא רואה
XD גם לכם יש עכשיו VOD?עכשיו?!
גם לכם יש טלוויזיה בחדר?כן. גם לכם יש שני מחשבים?כן, אבל לא לי.. סה"כ בבית
חח גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"? חחח כה XD אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)בור כן XD חח סתם.. אממ מקיאטו
ובמיוחד לשאלה >< גלה את האישיות על פי הרמזים 1. זית 2. שני עזים 3. זקן 4. תנ"ך 5. ספינה נוח
מי זה? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים 2. שיער סגול 3. אילן 4. נולי 5. שלט "קופרמן" על הדלת מלכה?
העתקתי מאחרים.. חח סתם
הודגש באמצעות מדגישומטיק החמוווווווווודי
ד"א אני שוקלת לאמץ לי את ה
.. והפעם נשים בצד שמאל את המאמוץ, ליד הכינוי.. יותר סטייל כזה XD מה אתם אומרים ?!

Because Of May

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

רוצו לVOD!
אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה? אמממ יש הרבה... אולי "הטברנה של גרי!"
איזה פרק אהוב עלייך? |למעלה|
איזה פרק ראית לפני זמן רב? "איך הכל התחיל"....
איזה פרק ראית הכי קרוב? "שיבוט משובש או שיבוש משובט"
איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD? 2
מה התוכנית האהובה עלייך בVOD? פיג'מות, פרוייקט מסלול, אלופה, שמינייה....
האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)? על הפיג'מות-חרישה שלמה!
יש לך בכלל VOD?
למה כן/לא? כי זה מצרך דרוש
HOT או YES? HOT!!!
האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?) כן...
האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)? חחח לא
חגים ומועדים
חוגג את חג החנוכה?
מדליק נרות?
וגם מברכת עליהם!
בעד חופש בחג החנוכה?
-מי לא?
למה? יש סיבה מיוחדת? כי הלימודים כבר מאוסים...
עומד לחגוג את הכריסמס?
למה אני נוצרייה?!
קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט) סילבסטר- זה כבר הרגל...
מחכה לחופש הבא בפורים?
גם לכם החופש עבר מהר? מאודדד
משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?
גם אתם עכשיו בבית חדש? חחח לא
גם לכם יש מחשב חדש? חחח לא
גם אתם לא הגעתם למפגש? לא הגעתי
גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון? חחח לא
גם לכם יש חתימה של קובי מחט? הא?
גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?
גם לכם יש עכשיו VOD?
תמיד היה...
גם לכם יש טלוויזיה בחדר?
גם לכם יש שני מחשבים?
גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"? לא- "האם לתינוק שלך יש עור יבש?"
אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור) ^^
1. זית
2. שני עזים
3. זקן
4. תנ"ך
5. ספינה
מי זה? נוח
1. משקפיים
2. שיער סגול
3. אילן
4. נולי

go goldi

New member
בא לי

רוצו לVOD! אם עכשיו היית רואה פרק של הפיג'מות מה היית רואה?לא יודעת איזה פרק אהוב עלייך?אילן הכוכב א'+ב' איזה פרק ראית לפני זמן רב?את הרוב איזה פרק ראית הכי קרוב?לא זוכרת איזה עונה היית בוחר לצפות בה בVOD?4 אם היה לי ויאודי מה התוכנית האהובה עלייך בVOD?אין לי האם אתה חורש עליה הכי הרבה או על אחרת (אם על אחרת אז איזו)?
יש לך בכלל VOD?לאאאא למה כן/לא?כי אמא לא רוצה לעשות HOT או YES?הוט האם הVOD הוא הערוץ שאתה רואה אותו ברוב היום? (אם לא, איזה ערוץ?)אין לי!!!1 אני כל היום על עירוץ הילידם/ניק האם גם אתם כמוני לא יכלתם לצפות בVOD במשך שלושה חודשים אפילו ארבעה בגלל שעברתם דירה (או בגלל סיבה אחרת)?
חגים ומועדים חוגג את חג החנוכה?כן מדליק נרות?כן בעד חופש בחג החנוכה?כן למה? יש סיבה מיוחדת?קצת חופש לא מזיק עומד לחגוג את הכריסמס?לאא קורא לתחילת השנה: הולדתו של ישו/סילבסטר/חגיגת שנה חדשה/כריסמס/לא קורא בכלל/אחר (פרט)תחילת שנה לועזית מחכה לחופש הבא בפורים?כן גם לכם החופש עבר מהר?כן משעמם לכם וחוזרים לחזור לבית הספר או שלא?לא אהמ גם אתם עכשיו בבית חדש?לא גם לכם יש מחשב חדש?לא גם אתם לא הגעתם למפגש?לא גם אתם שלחתם עכשיו SMS לשרון?עכשיו לא אבל כל שאר היום כן
גם לכם יש חתימה של קובי מחט?לא גם אתם רואים כל יום חמישי בערב את של מי השורה הזאת?לא גם לכם יש עכשיו VOD?לא גם לכם יש טלוויזיה בחדר?לא
גם לכם יש שני מחשבים?כן אבל אחד מת גם לכם יש פרסומת פה בצד של "עם איזה קפה הכי בא לך לגלוש עכשיו?"?לא אה כן? מה בחרתם? (איזה מבאס אם אין את הפרסומת הזאת למישהו בצד עכשיו ואני סתם שואל שאלה כמו בור)^^ גלה את האישיות על פי הרמזים 1. זית-
2. שני עזים-
3. זקן-
4. תנ"ך-
5. ספינה-
מי זה? ~ עכשיו מישהו מהפיג'מות ~ 1. משקפיים-פרדי? 2. שיער סגול-
3. אילן-נתן? 4. נולי-
5. שלט "קופרמן" על הדלת-אילן

B o N u s

New member
אוקיי

1. משטרה 2. אזיקים 3. חזייה 4. נהריה 5. אבן ביחד כולם - גם משטרה, גם אזיקים, גם חזייה, גם נהריה וגם אבן כולם ביחד הם משותפים לבני סלע. תחשבי למה משותף כל החמישה שהבאתי לך...

למעלה