יאללה שאלה לפורום עם הייתם יכולים לרקוד עם רקדן אחד או רקדנית אחת יחד,עם מי הייתם רוקדים?
א אופק מור New member 20/8/07 #1 יאללה שאלה לפורום עם הייתם יכולים לרקוד עם רקדן אחד או רקדנית אחת יחד,עם מי הייתם רוקדים?
B best in me New member 20/8/07 #2 מפורסם? אם מפורסם אז כנראה שעם תום מנולד לרקוד חחחחחח הוא היה הפייבוריט שלי.. ואם לא מפורסם אז עם המורה החביבה שלי למרות שהיא כבר לא המורה שלי חחחחחחחחחחח
מפורסם? אם מפורסם אז כנראה שעם תום מנולד לרקוד חחחחחח הוא היה הפייבוריט שלי.. ואם לא מפורסם אז עם המורה החביבה שלי למרות שהיא כבר לא המורה שלי חחחחחחחחחחח
N NIR VENGER 17 New member 20/8/07 #6 הבחירה המושלמת שלייייייייייייייי הרקדן הטוב ביותר בהיסטוריההה מייייקללללל ג'''קקקססוווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלה כפיים.......: אהההה......... אההה..........(קולות קהל)
הבחירה המושלמת שלייייייייייייייי הרקדן הטוב ביותר בהיסטוריההה מייייקללללל ג'''קקקססוווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלה כפיים.......: אהההה......... אההה..........(קולות קהל)
D DJ Joni B New member 3/9/07 #13 אני עם ג'סטין טימברלייק אני ממש אוהב את הסגנון שלו ואת הזרימה שלו אני יכול לחשוב על מישהו אחר