יאללה קומו לרקוד....

יאללה קומו לרקוד....

התייבש לי ה..Tחת מלשבת כל היום (

magy

New member
קיבלתי התכווצות שרירים

ולא רק ברגליים....... כשראיתי אותו מקפץ.....

magy

New member
שימי לב מה קרה באחד העיתונים

בגלל שלא היה ניקוד.......מתחת לאותיות העורך פוטר מיד.......

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ואללה לא הבנתי מה מצחיק

אז מה אם הוא ירה בצִיבּוֹר ? חסר עוד צִיבּוֹרִים על העץ ? העיקר לצחוק על הערפים, הא ?

אהלן וסהלן../images/Emo140.gif לכווווולם

אני שמחה לראות את הפעילות כאן ,ממש נחמד, תגידו, היום שמעתי מאמא של חברה שאביה ביח" במצב גרוע מאוד, ולבעלה ,האם בביח" אחר במצב רע, צער גידול הורים ,הגענו לגיל מפחיד שבו אנחנו מאבדים את הורינו ,קשה להתמודד עם זה נכון? אנחנו אורחים בעולם זה .

שילה1

New member
צער גידול הורים..../images/Emo123.gif

גם אני עברתי..ולא יודעת אם לצערי או לשמחתי... להתמודד עם הורה חולה,בכל מיני רמות,עם משפחה ועבודה,והתמרון ביניהם... ובעיקר..ההחלטות.קשה להחליט,ולעולם לא שלמים איתן.. שרק נהיה בריאים,וכן הורינו..

פורפורית - להיות "באמצע" זה נושא

וואחד נושא. מצד אחד ההורים ומצד שני הילדים. לטפל בהורים זה פרוייקט שאין לזלזל בו. יש קשיים.....מפחיד..... פעם הם פתרו לנו את הבעיות הכי גדולות ואנחנו לא יכולים לפתור להם בעיות מזה קטנות....... אנחנו רצים כל היום.....קשה לנו.......אין לנו זמן מספיק......ובעיקר סבלנות.......ולפעמים אנחנו מגעילים ממש. וסבתא שלי ז"ל היתה אומרת : אמא אחת יכולה בקלות לגדל 5 ילדים. ו- 5 ילדים לא יכולים לטפל באמא אחת. (כל אחד סומך על השני.....שהוא ילך. שהיא תעשה...למה אני ...אני כבר הייתי וכו´) מוכר למישהו ???????? התסריטים האלה מוכרים וידועים להרבה חברים וחברות שלי ..... אנחנו "באמצע".

זה השיר החדש המפורסם......

מי חשב פעם שילמדו לרקוד באינטרנט ??. לאן הגענו. אפשר לפטר את המורה לריקודים סאלוניים ועוד מעט גם את המדריכים לריקודי עם...... ערב טוב לך .

איזה שרשור מוזר

מתחיל בריקודים עובר דרך צער גידול הורים ובתי חולים קופץ שוב לריקודים בחתונה מוזר... אולי תגידו שהקונוטאציה שלי מוזרה ושונה אבל הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא, אותו השיר הישן ששרה חוה אלברשטיין את שירם של יורם טהר-לב ומשה וילנסקי מצרפת רק את הבית האחרון "בנות מאה הן מוכרחות לרקוד עם הנינים ועם הנכדים, בנות מאה הן מוכרחות לרקוד שיתפקעו כל הידידים. בנות מאה רוקדות על הבלטה שהבעל יאזין מלמטה גם אם בלב יש טפונת עצב ברגליים עוד שמור הקצב"....... באנה באנה הבנות בשמחה וגם בעצב כך נרקוד לפי הקצב אם נרצה או לא נרצה אז תזמורת - מוסיקה במחול נצא...

שילה1

New member
גלגלונת..ללמדך כי

"על הדבש ועל העוקץ על המר והמתוק..," לכולנו ערב מתוק ונעים..ולאיב..רקדי ותהני לך

למעלה