יאללה פתח תקווה!!!

the red king

New member
יאללה פתח תקווה!!!

היום מכבי חיפה מארחת את מכבי פ"ת ברבע גמר הגביע הרביעי והאחרון. בשביל שחס-וחלילה טפו טפו טפו שום בצל שמן זית הפועל לא תקבל את חיפה בחצי הגמר צריך היום (חד פעמי) לעודד את מכבי פ"ת. לכל מי שיכול - יש שידור בערוץ 1 בשעה 17:40. השידור מתחיל ב-17:30.

כמה מזל יש לחיפה

נראים פשוט חושך, ועדיין- מכבי פ"ת לא מצליחים לנצל את היכולת הירודה של הירוקים ולעלות ליתרון. הנאיביות של פ"ת, והעובדה שהיא נותרה רק עם 10 שחקנים בהארכה- יעלו לה בהפסד.

westmay

New member
דוידוביץ' המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהארכה, היינו הרבה יותר טובים, שלטנו במשחק, החטאות של קולואטי שנהיה חושך.. איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יואב ק.

New member
תראו את אוהדי חיפה

גם כשהם משחקים גרוע הם חושבים שהם היו טובים...

westmay

New member
לא אמרתי שהיינו טובים

אמרתי שבהארכה, היינו יותר טובים {יחסית למשחק עצמו}. משחקים גרוע, ובכל זאת עלינו לחצי גמר..

על האש

New member
כמו כולן

גם היא לא רוצה אותי
.

the red king

New member
זה עוד כלום לעומת האוהדים של מכבי

יום ראשון בבצפר חבר שלי שהוא אוהד מכבי בא אומר לי: "איזה הפסד לכפר סבא, לפחות אנחנו הצגנו יכולת טובה נגד פתח תקווה".

יואב ק.

New member
הגזמת

חשבתי שתביאי לי פה איזו עובדה ולא את זה שאת חושבת שלא ננצח אותם פעמיים (נצחנו אותם כשהיינו יותר חלשים מהם). ואני אומר - קודם נחכה להגרלה, אח"כ נדבר.

מה תעזור לך ההגרלה?

תבין- חיפה של השנה היא קבוצה שנולדה לנצח. ולא, 2 משחקי הליגה האחרונים אינם אומרים דבר, כי ב"מאני טיים"- החיפאים משיגים ניצחון. (אל נא נשכח ששני המשחקים האחרונים לא היוו שום חשיבות מבחינת מעמדה של חיפה. הם היו משחקים של יוקרה וכבוד, זה נכון, אבל לא קריטיים עבור מיקומם של הירוקים). גם אם בהגרלה הקרובה לא נקבל את חיפה ונצליח לנצח- הסיכוי הגדול הוא שנפגוש אותם בגמר. זאת הסיבה שאמרתי, שאני כבר כמעט לא שמחה על ניצחונות בגביע. לפחות לא עד שאראה את הגביע עצמו. להזכירך- גם בגביע הטוטו עלינו לחצי הגמר וברגע הקריטי- נכשלנו. מה הכיף בלשמוח ולשמוח- ובסוף לעוף בדקה ה-90? אז בית"ר ותל אביב עפו קודם. ביג דיל. עדיף לעוף מוקדם מלפתח ציפיות ולהתאכזב. מכבי חיפה ובני יהודה הן יריבות קשות מאוד על הגביע. אם נעבור אותם- ניתן יהיה לשמוח.

למעלה