יאללה פנטזיות!

יאללה פנטזיות!

בטח לכל אחת כאן הייתה פנטזיה קטנה או גדולה על מישהו מהבויז... אולי אפילו על כולם! חחח שתפו אותנו

חחח לא ככה...

לא פנטזיה פנטזיה.. מצחיקה אחת.... בקטנה כזה. בטח כולם כבר חלמו על להיות בהופעה וללכת מאחורי הקלעים או לזכות בנשיקה טובה מניק או אולי ללכת ברחוב ולראות את בראין ולרוץ לחבק אותו או לראות את אי.ג'י בים.. בלי חולצה... חיחיחיחי הבנת?

Gali Azoulay

New member
אוקי. אני :)

אז ככה... היו לי אין סוף חלומות על הופעות שלהם... אבל אחת שזכרתי טוב: יומולדת שלי. אחותי הגדולה מצליחה איכשהו להביא את הבסקטריט להופעה אצלי בסלון!!!!! וזה היה כל כך אמיתי ומדהים! וממש ראיתי אותם שרים ורוקדים ואחר כך שכולם הלכו הם נשארו ודיברנו המון.. והיה ממש קליק רציני ביני ובין ניק.... ואיכשהו בסוף לפני שהם טסו בחזרה, אז לפני שהם עלו למטוס ניק נישק אותי!!! (יאו זה היה אמיתי כל כך וכיף! חיחיחי) וזהו... חלום די צנוע, אבל כל כך מציאותי בהרגשה, אתם יודעים שקמים עם הרגשה שזה באמת קרה... זה היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףף

sivanick

New member
אוקיי זה מטורף..

היה לי חלום כמעט זהה לשלך!
גם אצלי אחותי הגדולה הביאה אותם אליי הביתה ביומולדת שלי והם שרו לי והכל רק שאצלי הם גם הביאו לי כרטיס להופעה פה בארץ(תראו חשבתי על המעריצות האחרות, אם הם כבר בארץ אז שתהיה גם הופעה לכולן
). אניווי גם אצלי היה סיפור אהבה ביני לבין ניקי
כל הדברים הבלתי אפשריים קרו בחלום הזה חח..

efratushh

New member
סורי..אני לא עונה

זה תמיד נותן לי הרגשה כ"כ רעה, לגעת שזה לא יתגשם. מה לעשות?! אני חיה בחלומות!

Gali Azoulay

New member
חחחחחחחחחחחחחח!

אבל זה נחמד לשתף... במיוחד שזה אחד מהחלומות עם ההרגשה האמיתית

efratushh

New member
את אלה אני הכי שונאת!! ../images/Emo46.gif

אח"כ אני קמה, וטוב שאני מצליחה לצאת מהדיכי, ההרגשה כ"כ אמיתית! זה פשוט לא בשבילי...

Gali Azoulay

New member
כן... ואז את כל היום רק חושבת לעצמך

"כן זה רק חלום" ומתעצבנת ממש!!!!!!! ויודעת שזה פשוט לא יקרה... אפילו לא החלק הכי קטן..... יופי! עכשיו אני עצובה!

efratushh

New member
../images/Emo6.gif

סורי... אבל את ממש צודקת, בגלל זה אני מעדיפה לא לחלום בכלל!

ShiRaN283

New member
../images/Emo24.gifליי....

זה היה כשהייתי קטנה .. חלמתי כזה שלבויז הבריז הנגן גיטרה והם היו חייבים באותו יום להקליט .. אז אני איך שהוא הייתי שם... ואני זאתי שניגנתי להם..ולפי הזיכרון שלי זה הי גם שיר ספציפי.. "as long as you love me" קיצור זה הי משהו.. כיאחרי זה הם פשוט דיברו איתי.. ואיכשהו ... כן איכשהו אלכס ואני .. פיווו זה כבר נושא אחר..!!! חח..

Incomplete Girl

New member
ואוו את לא יודעת מ'ת עושה לי../images/Emo10.gif

יש לי מליון ואחת חלומות
בעיקר על אלכס..מה
האחרון היה אתמול
אבל עזבי אותו
הכי הכי כיף היה לחלום על אלכס לפני כמה זמן
|אלכס בלי חולצה|
שהוא הראה לי ת'קעקועים שלו וזה...עזבו
*מנסה לחזור לנושא* *לא מצליחה* אלכסססססססססססססססססססססססססס
טוב ארממ..פה אני אפסיק

sarahhh

New member
אממממ

אוקיי... היה לי פול חלומות היה אחד שנאבדתי ברחובות ארה"ב ואז דפקתי בדלת של איזה בית ומי פתח לי את הדלת???? נכון ניקי ואז כמובן הוא היתאהב בי...חחחח פדיחות לספר את זה והיה לי עוד מלא חלומות כאלה אני זוכרת שהיה חלום אחד שהיה כל כך אמיתי שאני אומרת לכם הוא היתגשם...חחחחחחחחחחח טוב נו פידחתי את עצמי מספיק להיום

Gali Azoulay

New member
אני איתך!!

נראה לי אין מעריצה אחת שלא חלמה את החלומות האלו... ובעיקר את זה עם "ההתאהבות" באחד מהם... מסתבר שבעיקר ניק.. חיחיחי ו.. וואי איזה כיף האמיתים.. יופי הצטרפתי לפדיחות שלך..

כמה חלומות עליהם היו לי...../images/Emo178.gif

כמה דוגמאות:
חלמתי שאלכס יהודי
ושהוא בא לגור בארץ
שהייתי בת 8 חלמתי שהם באים אליי ליומולדת
ופתאום נעלמו לי
חלמתי שהם באים להופיע במסיבת סיום שלי
חלמתי שהבויז מופיעים באדיר מילר, ואז הלכתי לאולפן והם כבר לא היו שם
חלמתי שאני ובריאן מתחתנים
[חלמתי את זה ממש מזמן
]
ועוד המון המון חלומות שאני פוגשת אותם..
כל כך מעצבן לקום

sarahhh

New member
חחחחחחחחח

ואני פעם חלמתי שניק יהודי ואנחנו מיתחתנים

אממ../images/Emo3.gif

זה לאו דווקא על הבויז, אבל תמיד יש לי חלומות שאני מופיעה עם להקות.. [חלמתי את זה גם עם בלו, ווסטלייף, אנסינק
] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה