יאללה, עוד שרשור חדשות

ניו יורק 05/06?

השורה הראשונה הייתה נראית מארבורית אז בדקתי... רכז שקלע 21.7 נק' בתוספת 8.1 אס' - מארבורי רכז נוסף שקלע 21.3 נק', 7.0 אס' ו-5.8 ריב' - סטיב פראנסיס סקורר שקלע 17.7 נק' בתוספת 4.3 אס' - ג'אמאל קרופורד פורוורד שקלע 14.9 נק' בתוספת 6.1 ריב' - קוונטין ריצ'רדסון פורוורד שקלע 18.5 נק' - מי? סנטר צעיר שקלע 16.1 נק' בתוספת 5.4 ריב' - אדי קארי בתוספת רוקי פורוורד/סנטר שנבחר במקום השמיני בדראפט - צ'אנינג פריי. בכל מקרה, מסכים לגמריי. מן הסתם אפילו הקבוצות הכי גרועות משיגות ממוצע נקודות למשחק של מעל 90 נקודות, ומישהו חייב לקלוע את הנקודות האלה ונוצר מצב ששחקנים לא כל כך מוכשרים משיגים המון נקודות וזה נכון גם לגבי רבאונדים ואסיסטים והכל וזה למה שכל הסטטיסטיקה הזאת לא שווה כלום כשהיא לא מלווה בהישגים, בדיוק בגלל זה זאק ראנדולף הוא סתם אפס ולא סופרסטאר, כי המספרים שלו מרשימים, אבל זה בקבוצות רעות ובאחוזים קטנים....

IvgenyIAS

New member
הרסת את הפאנצ' ליין ../images/Emo6.gif

הפורוורד (אולי הייתי צריך לרשום גם גארד פשוט משום מה זכור לי שבאינדיאנה הוא שיחק בעמדה 3 עם כי ייתכן שאני טועה כאן) הוא ג'יילן רוז.

Orenseg

New member
תעזוב, זה דיון חסר טעם

הרי הבעלים שם ניסה להחתים את אייברסון רק בגלל ההכנסות הפוטנציאליות ממהלך כזה, וכנראה יעביר את גיי/מאיו/קונלי/גאסול אם ימצא דרך לחסוך מהחוזים שלהם ועדיין להשאר מעל הפיירול המינימלי. זה הבעלים שלא סופר את הצוות המקצועי שלו במהלכים "מקצועיים" עם אינטרסים כלכליים (כמו הנסיון להחתים את אייברסון, משיכת הQO של וואריק, ). זה הבעלים שמכר את הפרנצ'ייז פלייר היחיד בהיסטוריה של המועדון והרס את השוויוניות במערב כשהפך קבוצת סיבוב ראשון לאלופה. אם עוד חשבנו בטרייד על רנדולף שהייזלי מכוון ל1# ב2011 (מתכוון להפוך את הגריזליס לפרנצ'ייז השלישי ברצף שמחזיק ברנדולף לקראת דראפט בשנה אי זוגית ומשיג את הבחירה הראשונה), מסתבר שעל הדראפט הוא בכלל לא מתכנן. נבחרים בדראפט בשנים האחרונות מנסים להמנע מבחירה על ידי הגריזליס (רוביו, מאיו לפני שנה) ושחקנים חופשיים רציניים לא מוכנים לחתום שם. איך הוא מתכוון להשיג כשרון, בטריידים? ועל מה בדיוק? הרי גם הרוקיז יעזבו אותו ברגע שיקבלו חוזה גדול מספיק. כל טיעון בנוגע לתחרותיות של הקבוצה הזו חסר טעם. בעל המאה לא מחפש להתחרות ולא להצליח. זה פרנצ'ייז בלי הווה ובלי עתיד.

3Dwade

New member
ממפיס

קבוצה צעירה עם זאק רנדולף הורס קבוצות ובלי עזרה מהספסל

מעט חדשות, בעיקר לא מעניינות

בוסטון החתימו את שלדן וויליאמס על חוזה לשנה אחת - החתמה טובה מאוד לדעתי. יעבה את הקו הפנימי ויוסיף בשר, אם אופציה שהפוטנציאל שלו אולי יתפרץ. במקרה הרע תמיד אפשר להביא את אשתו היותר מוכשרת במקומו. האינטרנט מלא בידיעות על הניקס וסשיונס, אבל בינתיים אין שום חדש. לי בדיונים על חוזה לעונה אחת עם הניקס.

שלדן דמאר ויליאמס

בס"ד עד כה שיחק 14.7 דק' למשחק בעונה הסדירה ותרם 4.7 נק' ב-44.7% מהשדה ו-72.8% מהקו, 4.2 רי', 0.4 אס', 0.5 חט', 0.4 חס' ו-0.9 אי'. ביחס ל-36 דק': 11.4 נק', 10.2 רי', אסיסט, 1.2 חט', חסימה ו-2.1 אי'. דף השחקן ב"בסקטבול-רפרנס" .

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברנדון רוי בדרך לחתימה על חוזה חדש בפורטלנד

רוי סיכם עקרונית עם הבלייזרס על הישארותו בקבוצה גם לחמש העונות הבאות בתמורה לחוזה מקסימום של 82 מליון. החתימה הרישמית צפויה בימים הקרובים.

carmelo

New member
בגלל האופציית שחקן

רוי רצה אופציה להשתחרר מהחוזה בין שנה רביעית לחמישית, בדומה לשמות הגדולים של קיץ 2010. בקרוב נדע אם הוא קיבל את מבוקשו...ואיך הדרישות של אלדריג' ייראו.

למעלה