יאללה, עוד צ'אנס (שיר).

אוֹחַ

New member
יאללה, עוד צ'אנס (שיר).

שורה: "תן לי יד ונרקוד את ריקוד החיים..."
מי שרה? ומה שם השיר? תודה.

רון65

New member
קרן שני - ריקוד החיים

מקום ראשון בפסטיבל הזמר ז"ל האחרון (2001 כמדומני)

קוליפון

New member
קרן היא בתו של אלי שעווט (שני)|מוצץ

בוגר להקת פיקוד הדרום. גם קרן שרתה בלהקת הפיקוד, אך במסגרת של צוות ההווי.

hilagilady

New member
קרן שני

שירתה בלהקת פיקוד הדרום. לאחר שחרורה מהצבא עבדה בצוותי בידור במלונות הולידיי- אין, הייאט, מוריה ועוד. הייתה חברה בקבוצת "הבידור הבינלאומי" והופיעה בקונצרטים ואירועים שונים. כמדומני, אלבום הבכורה שלה כבר יצא. כאמור, זוכת "פסטיבל הזמר" 2001 (האחרון) עם השיר "ריקוד החיים"- הפסטיבל התקיים בהיכל התרבות בראשל"צ. וכמו ילדה טובה ישבתי האולם....והמרתי על השיר הזה, ואכן צדקתי.

hilagilady

New member
והינה המילים- "ריקוד החיים"

רגע...רגע...שכחתי לציין משהו מצחיק. יום לפני הפסטיבל פגשתי את קרן שני במספרה
...היא עשתה צבע ופן
"ריקוד החיים"- קרן שני מילים: אבנר אשכול לחן: יצחק אליעזרוב ומוטי מור. עיבוד: מוטי מור. אקורדיון: דימיטרי גרינברג. תן לי יד, תן לי יד ונרקוד את ריקוד החיים תן לי יד, אל תפחד, נטייל ונשוט במרומים. לא אכפת אם אתה בתולה ואני תאומים תן לי יד, זה נחמד, בוא נרקוד את ריקוד החיים. תן לי יד, בוא נצעד, קח אותי את ביתך הקטן. בית קט ומיוחד, מול גלים רק לשנינו מוכן המיטה מחכה ונרות דולקים על שולחן. רק איתך, רק בך אתאהב בביתך הקטן. תן לי יד, אל תפחד, בוא נטעם פרי גן עדן ודבש. נשבע לאהבה, את סודי באוזניך אלחש. ואולי רק עליי תנגן את שירך החדש נשיקה וטבעת לי תיתן בחיוך מבוייש. תן לי יש, אל תפחד, נטייל ונשוט במרומים. תן לי יש, זה נחמד, בוא נרקוד את ריקוד החיים. תן לי יד, אל תפחד, בוא נרקוד את ריקוד החיים. נכון יפה? מקסים!! תענוג!! פשוט לאתאהב בשיר!!!!!!!!!!!!

אוֹחַ

New member
ממש "ברחל בתך הקטנה"...

תודה על הפרטים הגדולים והקטנים, הילה.

למעלה