יאללה, עוד משחק?

מאיוש33

New member
יאללה, עוד משחק? ../images/Emo209.gif

והפעם: השורה המתחלפת!
אז..איך משחקים? זה פשוט מאוד: לכל אחד יש שורת פירסומת למעלה שמתחלפת כל פעם נכון? אז אתם צריכים להגיב למה שרשום שם P: למשל: מאיוש33 ,סלוגי מחפשת אחר הישבן המושלם אז שתמשיך לחפש, כי אצלי היא לא תמצא אותו ! ^__^

חיחיXD

הסמיילית, ובסופר באולינג חוגגים את החופש בגדול 1+1 תפוז, ובסופר מרקט נקניקיות קפואות 1+1

MorraniChan

New member
XDD

נראה אם הבנתי: MorraniChan, נחש מה יש למנכל סלקום להציע לך O__O אייכס!! שיתרחק ממני!!!

yotam2233

New member
הינה שלי

yotam2233, בובספוג הומו-מרובע? לא יודע תחליט אתה, איתך הוא התעסק | חחח...XD

טאטו2

New member
חחח אהבתי...משחק חמוד..הנה שלי...

טאטו2, ונחש מה יש למנכל סלקום להציע לך. שבת של שלוםםם..!

אוקיקי

New member
אוקיקי, ולמה לעשות ביטוח דירה בביטוח ישיר?

לא יודעת, פירסומת שלכם.
אחלה משחק!

MorraniChan

New member
טוב יאללה אני משתתפת עוד פעם. אני פשוט חייבת!

MorraniChan, תתחיל לחסוך בסלולר עכשיו! נו אבל אמא!! אני חוסכת!! MorraniChan, שוב בדיאטה ? מה, רואים? [שיוו זאת שאלה שבאמת מתאימה לי XDD] MorraniChan, אמא, צריכה עזרה? במה בני החמוד? :) MorraniChan, ו אתם לא טועים. ככה זה פתח לי. סתם הייתי חייבת לשים את זה XDD MorraniChan, אל תלחץ! לחצתי P: *בוווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!* טוב, יהיו עוד אחרי שאחותי תפסיק להציק לי עם המחשב XDD

mikeys barking

New member
נוסיף עוד כמה D=

פעם תפוז היו יותר יצירתיים ^___^~ mikeys barking, כבר קבעת תוכניות ל23/8? האמת שכן
mikeys barking, הטיפ היומי של מטרנה הוו יופי. חיכיתי לזה D= mikeys barking, מניקה?
mikeys barking, כל המידע בכנס נשים הרות למה אני מקבלת אם כל הפרסומות שקשורות להריון ותינוקות?!@#~@#^#^O___O" mikeys barking, בואו לדרג את הישבנים של ישראל בהחלט הצעה מפתה
mikeys barking, מערכת קולנוע ביתית מדהימה – מתנה! הלוואי ): mikeys barking, חבל שתישארו בחוץ! בחוץ אין מזגן. זה באמת חבל
(ד"א, לחצי על זה וזו פרסומת לווליום כינרת. ואני דווקא כן יהיה שם ^^) אני אולי ימשיך אח"כ. זה באמת משעשע D:

אוקיקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה רק לך מגיעות הפירסומות הטובות? לא פר!

אוקיקי

New member
עוד כמה:

"אוקיקי, שוקו בריא לילדים" אני מסכימה.
:p "אוקיקי, מה היית בוחרת לבייבי שלך?" קורס דיבוב! מה עוד הוא יכול לרצות? "אוקיקי, עכשיו קובעים תור לרופא המשפחה און ליין" אני באמת מעדיפה שלא. אני לא כל כך סומכת על רופאי און ליין, אתה יודע, הם בודקים אותך דרך המחשב ואי אפשר לדעם אם מה שהם אומרים הוא באמת נכון. אתמול פניתי לאחד, והוא הצהיר שאני שרוייה במצב קשה של חברברת החכליל. שאלתי אותו-"מה זה, לעזאזל?" והוא לא ענה, אז במה זה עוזר לי?!? שטויות, אני אומרת לך. רופאי און ליין.
"אוקיקי, 50 אחוז הנחה בדמי הרישום!" עלי לא עובדים, חביבי. אני רואה את ההודעה הלכאורה תמימה הזאת, אך מבינה את הרשע שמסתתר מאחוריה, שלא כמו רבים אחרים שנפלו בפח! קורא תמים יחשוב שהכוונה היא בסך הכל שהוא יקבל 50 אחוזי הנחה ברישום. אך מי שיעמיק בתוככי הפירסומת, יגלה שהכוונה ב"דמי רישום" היא לא אחרת מ-דמי (מהמילה דם) רישום. והכוונה היא לדם שרושמים איתו (ראה ה"פ החמישי, סרט/ספר). אז, שלא יעבדו עליכם! "אוקיקי, הפסק את שוד הבנקים, עמלת מניות 0.1" וואלה, צודק. חשבתי לא מזמן לעבור למשהו יותר מעניין, אתה יודע. יותר גדול. כספת של קזינו, פריצה לבית של ג'יי קיי רולינג, משהו בסגנון...

למעלה