יאללה עוד מונולוג...

יערה13

New member
יאללה עוד מונולוג...

אני הולכת לעשות אותו באנגלית ביום ראשון... אבל לא בחרתי לו שם עדיין... 'כשראיתי את הניצוץ של האור, ידעתי שהכל ייגמר, שלא יתחיל מחדש. כשהרופאים אמרו, שיש לי סיכוי לחיות, לא ידעתי שעדיף להיות עיוורת. אבא, אולי אני עיוורת, אבל אני יכולה להרגישף ולאהוב, ולשמוע את אמא מתחננת שתפסיק, שתפסיק לצעוק ולהשתולל, ושלא תמשיך, לא תמשיך להרביץ לה עם הכסא. אבא, אני יודעת שרצית שאראה, אראה את כל הדברים היפים בעולם, אבל כל זה לא יעזור, כי אני שמעתי מה ששמעתי, והרגשתי מה שהרגשתי. שמעתי שאמא מתחננת שלא תפגע בי, כי אני רק ילדה. אולי אני עיוורת אבל יש לי רגשות, שמעתי גם את שתי היריות באקדח, את אמא נופלת על הרצפה, את השוטרים באים ולוקחים אותה, אני שמעתי הכל. אמא התאבדה בגללי? כשראיתי את הניצוץ של האור, ידעתי שהכל ייגמר, שלא יתחיל מחדש. כשהרופאים אמרו, שיש לי סיכוי לחיות, לא ידעתי שעדיף להיות עיוורת.' ואז אני כאילו מורידה משקפיים שחורות גדולות ורואים שיש לי פנס בעין... מה דעתכם?

flowers girl

New member
מדהיםםםם...

אבל לא הבנתי למה התכוונת עם הניצוץ של האור והפנס בעין, ושהרופאים אמרו.. מה קרה לך, שיכול היה להיות שתהיי עיוורת
כאילו.. במונולוג.

יערה13

New member
לא הבנת בכלל...

אני כאילו ילדה עיוורת שאבא שלה היה מכה את אמא שלה, ועכשיו אחרי הניתוח, היא הייתה בטוחה שהוא לא יכה אף אחד וכאילו הוא מכה אותה...

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifמדהים!!! איך אהבתי../images/Emo127.gif

למעלה