יאללה עוד גל שמועות

Little Sharky

Active member
- לפי הכתב של SI ברוקלין במו"מ מתקדם עם הרוקטס לגבי טרייד על הארדן, ברוקלין מכינה חבילה של דינווידי, לאברט, אלן ופרינס, כרגע עוד אין סיכום אבל לפי המקורות הרוקטס מראים התעניינות במיוחד לאור העובדה שהארדן לא מתקשר עם אף אחד ברוקטס.

- ווז' אומר שהלייקרס והתאנדר קרובים מאוד לסיכום על טרייד שישלח את דני גרין והבחירה ה-28 שלהם עבור שרודר, מרגיש לי שOKC יכולים להוציא יותר אבל אם זה יצא לפועל הלייקרס מתחזקים + מה זה אומר לגבי רונדו?
ווז' טוען שהטרייד די סגור וWill finalize ביום שני.

- הסלטיקס הגישו הצעה לקאבס על טרייד שיעביר להם את הבחירה ה-5 של הקאבס בתמורה לבחירה מס 14 של הסלטיקס בתוספת של אחת מהבחירות הנוספות שלהם בסיבוב הראשון (26 ו-30).

- מארק גאסול אומר שהוא לא מוכן לשחק עבור קבוצה שבתהליך בניה.

- ווז' טוען בנוסף שמיום שני אחר הצהריים מתחילה רשמית "עונת הטריידים" כשהליגה הודיע לקבוצות שיוכלו לחתום רשמית על טריידים בעונה הלא הברורה הזו.

- כריס פינץ' צפוי להתמנות לעוזר מאמן של ניק נורס.

- בגזרת ראסל ווסטברוק, ווז' טוען שדברים מתפתחים לאט, מצד אחר כתבים טוענים שהניקס מנסים להנחית את ראסל ווסטברוק.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
מחר נפתחת עונת הטריידים אז צפו פגיעה.

מסכים לגבי שרודר ללייקרס. שחקן טוב במחיר טוב. מצד שני פרסטי מומחה בbuy low, sell high- גם שרודר היה נטול ערך טרייד כשהגיע לת'אנדרס, ואני יכול לראות אותו מעביר את דני גרין בהמשך הדרך עבור נכס נוסף.
הלייקרס משיגים כאן אופציית סקורינג שלישית יותר טובה בהרבה ממה שהיה להם בעונה שעברה, ובעיקר שחקן שהוכיח את עצמו גם אוף דה בול ובכך העלה את המניות שלו בליגה. חיזוק משמעותי.

יפה שהסלטיקס לא הגישו הצעת טרייד לקליבלנד פשוט להתחלף בן בחירות 14 ל-5. מן הסתם הם מקווים שקליבלנד תסכים להחליף את בחירה 5 ב-14+26+30, מן הסתם שעדיין זה לא שווה לה. בוסטון ממש מנסה להגיע לאיזורים האלה של 5-6 בדראפט, מעניין על מי הם שמים עין.

Little Sharky

Active member
מחר נפתחת עונת הטריידים אז צפו פגיעה.

מסכים לגבי שרודר ללייקרס. שחקן טוב במחיר טוב. מצד שני פרסטי מומחה בbuy low, sell high- גם שרודר היה נטול ערך טרייד כשהגיע לת'אנדרס, ואני יכול לראות אותו מעביר את דני גרין בהמשך הדרך עבור נכס נוסף.
הלייקרס משיגים כאן אופציית סקורינג שלישית יותר טובה בהרבה ממה שהיה להם בעונה שעברה, ובעיקר שחקן שהוכיח את עצמו גם אוף דה בול ובכך העלה את המניות שלו בליגה. חיזוק משמעותי.

יפה שהסלטיקס לא הגישו הצעת טרייד לקליבלנד פשוט להתחלף בן בחירות 14 ל-5. מן הסתם הם מקווים שקליבלנד תסכים להחליף את בחירה 5 ב-14+26+30, מן הסתם שעדיין זה לא שווה לה. בוסטון ממש מנסה להגיע לאיזורים האלה של 5-6 בדראפט, מעניין על מי הם שמים עין.

אתה חושב שהטרייד הזה מרמז שרונדו יצא מהחוזה של Vet min וסיכם במקום אחר?

Krit123

Well-known member
מה שיובל אמר לגבי הארדן מעניין, אולי באמת עדיף להעביר את קיירי במקום את שאר הסגל. אמנם אכן לא יסתדר לשני הכיוונים כי יוסטון יעדיפו פשוט להשאיר את הארדן אם לא יקבלו סופרסטאר צעיר, במקרה של הנטס קיירי לא על השולחן. אני מסכים שהם יהיו עדיפים עם הארדן במקום קיירי אבל מאמין שלשלישייה יש תקרה גבוהה יותר.

חיזוק יפה של הלייקרס, המשמעות היא כנראה שבראדלי ורונדו ימשיכו הלאה ונגמרו הדיבורים עם דרוזן, עושה רושם שגם קוזמה ישאר כי הם יהיו קצת רזים בעמדה אם לא.
הכדור במגרש של ג"ס כי כרגע הלייקרס ביססו את עצמם עוד יותר כפייבוריטים.

דראפט מוזר, לא רק בצמרת, מרגיש כאילו שתי שליש מהליגה מעדיפים להעביר את הבחירה, כאילו דראפט של מצורעים. הסלטיקס נתקעו עם 3 בחירות, הסגל שלהם כבר מלא ויש להם 3 רוקיז שבקושי קיבלו דקות, הם נואשים להיפטר מהן.
לפילי יש 5 פאקינג בחירות, 4 מהן סיבוב שני! אין להם מה לעשות עם זה.
גם מינסוטה כאמור היו מעדיפים להשתדרג מאשר לשלב 3 רוקיז.

לא ידעתי שמארק עוד בעניין של לחזור לליגה, אולי שבוסטון יביאו אותו וזהו? חח אני חושב שהם מגזימים עם הניסיון להעלות בדראפט כנראה בחיפוש אחר גבוה, בכללי הניסיון למצוא גבוה אתלטי די מתעלם מרוברט ווליאמס השלישי שכבר נמצא אצלם ושמו לא נקשר בטרייד עדיין.

Little Sharky

Active member
מה שיובל אמר לגבי הארדן מעניין, אולי באמת עדיף להעביר את קיירי במקום את שאר הסגל. אמנם אכן לא יסתדר לשני הכיוונים כי יוסטון יעדיפו פשוט להשאיר את הארדן אם לא יקבלו סופרסטאר צעיר, במקרה של הנטס קיירי לא על השולחן. אני מסכים שהם יהיו עדיפים עם הארדן במקום קיירי אבל מאמין שלשלישייה יש תקרה גבוהה יותר.

חיזוק יפה של הלייקרס, המשמעות היא כנראה שבראדלי ורונדו ימשיכו הלאה ונגמרו הדיבורים עם דרוזן, עושה רושם שגם קוזמה ישאר כי הם יהיו קצת רזים בעמדה אם לא.
הכדור במגרש של ג"ס כי כרגע הלייקרס ביססו את עצמם עוד יותר כפייבוריטים.

דראפט מוזר, לא רק בצמרת, מרגיש כאילו שתי שליש מהליגה מעדיפים להעביר את הבחירה, כאילו דראפט של מצורעים. הסלטיקס נתקעו עם 3 בחירות, הסגל שלהם כבר מלא ויש להם 3 רוקיז שבקושי קיבלו דקות, הם נואשים להיפטר מהן.
לפילי יש 5 פאקינג בחירות, 4 מהן סיבוב שני! אין להם מה לעשות עם זה.
גם מינסוטה כאמור היו מעדיפים להשתדרג מאשר לשלב 3 רוקיז.

לא ידעתי שמארק עוד בעניין של לחזור לליגה, אולי שבוסטון יביאו אותו וזהו? חח אני חושב שהם מגזימים עם הניסיון להעלות בדראפט כנראה בחיפוש אחר גבוה, בכללי הניסיון למצוא גבוה אתלטי די מתעלם מרוברט ווליאמס השלישי שכבר נמצא אצלם ושמו לא נקשר בטרייד עדיין.

מרגיש לי שהדראפט הזה עמוק יחסית פשוט רוב הפרוספקטים הם לא טאלנטים שקופצים לך לעין.
ושאחרי הלוטרי זה דראפט שהוא קזינו, כאילו עד לפני חודש שחקן כמו דזמונד ביין הופיע במוקים בין אמצע הסיבוב הראשון לאמצע הסיבוב השני זה מנעד מטורף. בנוסף הרבה מאוד שחקנים לא שיחקו כדורסל כבר המון זמן, ואלה שיכלו לחזור סירבו (למעט יחידי סגולה כמו שניים ישראלים) דוגמאת הייז ותיאו מלדון. אז זה עוד משהו שמערער את היציבות של הדראפט שגם ככה מעורער מספיק בלי זה

הסלטיקס קבוצה כבר די עמוסה, יהיה נכון להם באמת אולי להוסיף גם שחקן או שניים לבחירות ולהנחית שחקן מוכח, אבל סטיבנס לא יקח כל אחד במיוחד לא אחרי קיירי הם צריכים שחקן שמתאים להם. לדעתי הם שמו עין על אוקונגו.
שחקן שההייפ שלו עולה ושזה מצחיק כי עד לפני כמה חודשים אנשים שחכו בכלל שהוא היה חלק אינטגרלי מהקבוצה בצ'ינו הילס עם הבול בראדרס (כנראה קבוצת התיכונים המפחידה ביותר בהיסטוריה, עם כמה שזה מצחיק להגיד את זה על קבוצה שהבולז מעורבים בה)
לדעתי אוקונגו לאט לאט יעשה transition לעמדה מספר 5 בNBA כי הוא מספיק טוב לשחק גם סמול וגם ביג במיוחד בצד ההגנתי של הסיפור.

אם לפני העונה אשתקד הייתה אומר לי שKCP ישחק בפלייאוף כמו גרסא משודרגת של דני גרין מהאליפות בספרס ודני גרין ישחק כאילו הקאסט בספייס ג'אם 2 גנב לו את הכשרון הייתי צוחק עליך, חבל אני מאוד אוהב את דני גרין אבל אחרי הפלייאוף מובן לגמרי למה הלייקרס מעדיפים להיפרד.

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
מרגיש לי שהדראפט הזה עמוק יחסית פשוט רוב הפרוספקטים הם לא טאלנטים שקופצים לך לעין.
ושאחרי הלוטרי זה דראפט שהוא קזינו, כאילו עד לפני חודש שחקן כמו דזמונד ביין הופיע במוקים בין אמצע הסיבוב הראשון לאמצע הסיבוב השני זה מנעד מטורף. בנוסף הרבה מאוד שחקנים לא שיחקו כדורסל כבר המון זמן, ואלה שיכלו לחזור סירבו (למעט יחידי סגולה כמו שניים ישראלים) דוגמאת הייז ותיאו מלדון. אז זה עוד משהו שמערער את היציבות של הדראפט שגם ככה מעורער מספיק בלי זה

הסלטיקס קבוצה כבר די עמוסה, יהיה נכון להם באמת אולי להוסיף גם שחקן או שניים לבחירות ולהנחית שחקן מוכח, אבל סטיבנס לא יקח כל אחד במיוחד לא אחרי קיירי הם צריכים שחקן שמתאים להם. לדעתי הם שמו עין על אוקונגו.
שחקן שההייפ שלו עולה ושזה מצחיק כי עד לפני כמה חודשים אנשים שחכו בכלל שהוא היה חלק אינטגרלי מהקבוצה בצ'ינו הילס עם הבול בראדרס (כנראה קבוצת התיכונים המפחידה ביותר בהיסטוריה, עם כמה שזה מצחיק להגיד את זה על קבוצה שהבולז מעורבים בה)
לדעתי אוקונגו לאט לאט יעשה transition לעמדה מספר 5 בNBA כי הוא מספיק טוב לשחק גם סמול וגם ביג במיוחד בצד ההגנתי של הסיפור.

אם לפני העונה אשתקד הייתה אומר לי שKCP ישחק בפלייאוף כמו גרסא משודרגת של דני גרין מהאליפות בספרס ודני גרין ישחק כאילו הקאסט בספייס ג'אם 2 גנב לו את הכשרון הייתי צוחק עליך, חבל אני מאוד אוהב את דני גרין אבל אחרי הפלייאוף מובן לגמרי למה הלייקרס מעדיפים להיפרד.
אל תזכיר לי את דזמונד ביין. הגעתי למסקנה שהוא האיש שלנו והוא רק ממשיך לעלות במוקס, אני יתבאס לאאלה לראות אותו חומק.
חשבתי שאנחנו צריכים מחליף לקרייג/גארי האריס לטווח הארוך אולי, או פשוט למילסאפ שגם יכול לחלטר כסנטר. ואז הגיעו הדיבורים על הארכת חוזה למונטה מוריס... לא ריאלי שנצליח להשאיר אותו במחיר שמגיע לו, ככה שביין הוא בול האיש שגם יכול לשמש רכז מחליף וגם לשדרג את גאריס בעתיד אולי.
החבר'ה שיכולים לסגור פינה בעמדה 4-5, אולי גם לחסות על קרייג על הדרך (תוך כדי שאני מסביר אני פתאום קולט כמה זה לא צריך לעניין אף אחד) הם אופציה טובה אבל צפויים להיות על הלוח, אז תהיה תחושת פספוס לקחת אותם אם אחרים יהיו זמינים. בכללי יש לא מעט שמות שהייתי שמח לראות, אני רק מקווה שאם אנחנו משאירים את הבחירה לא נביא את אחד מאלו שלא מעניינים בדיוק.
שמעתי שאנחנו גם מגששים לגבי מיילס ברידג'ס משארלוט, לא תופס ממנו, לדעתי תלוי מאוד במחיר. אני כן רואה ממנו ניצוצות בהגנה, לא יפתיע אותי אם יגיע לגוונים של קובינגטון בהמשך הקריירה נניח, אבל כרגע הוא בעיקר כישרון לא מלוטש בכלל. אם ארון גורדון אחד השחקנים הכי פחות יציבים בליגה, הוא הגרסה הפחות יציבה שלו/מוכשרת שלו.

מעבר לזה אני מבין למה בוסטון מכוונים לאוקנגוו, פשוט לא ברור לי ההתעלמות מוויליאמס, עושה רושם שהם החליטו שמדובר בסנטר מחליף ותו לא, קצת תמוה בעיני. אם הם לא בונים עליו אפשר לחבר אותו לבחירות בשביל למצוא שדרוג איכותי לדעתי, פחות להביא שחקן שלא בטוח בכלל שיהיה עדיף ממנו בטווח הקצר ותהיה חפיפה די גסה בסקילסט.

Little Sharky

Active member
שמועה שיוצאת מסן פרנסיסקו

- ספרס - הוקס - גולדן

ספרס מקבלים קאם רדיש, וויגינס והבחירה מספר 2 (של גולדן)
גולדן מקבלים אולדריג' והבחירה מספר 6 (של ההוקס)
הוקס מקבלים דירוזן והבחירה מספר 11 (של הספרס)
גם אולדריג' וגם דירוזן יסיימו חוזה בסוף העונה.

- כריס מאלין חושב שגולדן לא צריכה לעשות טרייד על וויגינס.

- דני אבדיה ברוב המוקים מתייצב בחזרה לבחירה הרביעית של שיקגו (הילד גם אוהד שיקגו אאל"ט) הכי נמוך שמוק מיקם אותו זה הבחירה התשיעית של הוויזארדס ע"י nbadraft.net

- ים מדר לראשונה מתייצב ברוב הכולל של המוקים בין הבחירות 53 ל60, אם אכן ייבחר לדעתי ייבחר בתהליך של דראפט אנד סטאש, משמע ייתנו לו עוד שנה בארץ לפני שיחליטו אם מקבל חוזה או משחררים בלעדיות. אלה אם כן מי שייבחר בו ממש יתאהב בו, לדעתי זה שלא מתקיים סאמר ליג יפגע בסיכויים שלו לקבל חוזה עוד השנה במידה וייבחר.
אבל, אני צופה לו שנה מעולה בארץ בלאו הכי.

נערך לאחרונה ב:

88nothing

Active member

- ספרס - הוקס - גולדן

גם אולדריג' וגם דירוזן יסיימו חוזה בסוף העונה..
לא מאמין שגולדן סטייט ילכו על משהו כזה, למרות שמהלך מסוג זה יכול לחסוך להם הון: 5.5M בהפרשי השכר של וויגינס ואולדריג' ועוד 2.5M בשכר שבין בחירה 2 ל 6, יחד זה 8M עם מס המותרות מדובר על חיסכון של בערך של 25M.
בפועל אם ב6 יצליחו בג"ס לבחור באבדייה\אוקורו\טופין\וויליאמס זה נראה סידור לא פחות טוב מאשר וויזמן וויגינס.

מבחינת ההוקס להביא את דרוזן זה התרחיש האידיאלי לדעתי, יש להם מספיק קליעה אבל כאן הם יקבלו עוד סקורר, גארד מנהל משחק מוערך ושחקן שיביא לקבוצה לסודות טובים.

ספרס: אם הם יצליחו להמיר את אולדריג', דרוזן ובחירה 11 בויגינס, רדיש(יותר טוב ממה שראינו עד עכשיו) ובחירה 2.
בבחירה השנייה מאמין שהם ילכו על וויזמן או אנטוני אוארדס ויהיה להם סגל צעיר על חוזים נוחים(החוזה של וויגינס לא יפגע בהם), מקום תחת תקרת השכר ומאמן שיוכל להגיד פעם נוספת challenge accepted.

Krit123

Well-known member

- ספרס - הוקס - גולדן

- דני אבדיה ברוב המוקים מתייצב בחזרה לבחירה הרביעית של שיקגו (הילד גם אוהד שיקגו אאל"ט) הכי נמוך שמוק מיקם אותו זה הבחירה התשיעית של הוויזארדס ע"י nbadraft.net

- ים מדר לראשונה מתייצב ברוב הכולל של המוקים בין הבחירות 53 ל60, אם אכן ייבחר לדעתי ייבחר בתהליך של דראפט אנד סטאש, משמע ייתנו לו עוד שנה בארץ לפני שיחליטו אם מקבל חוזה או משחררים בלעדיות. אלה אם כן מי שייבחר בו ממש יתאהב בו, לדעתי זה שלא מתקיים סאמר ליג יפגע בסיכויים שלו לקבל חוזה עוד השנה במידה וייבחר.
אם הספרס לא תופסים מוויגינס נכס ממש שלילי, בחלומות שלהם הם לא חשבו שיקבלו תמורה כזאת בטרייד על חוזים נגמרים.
כמו שיגבני אמר רדיש יכול להיות שחקן מעולה, בינתיים הוא כל מה שרע בפול ג'ורג'. אפילו המספרים שלו הם מייצג למשחק טיפוסי של wayoff p.
אגב בהנחה שזה קורה, מה אתם אומרים מספיק גארי האריס+בחירה בשביל להנחית את דריק ווייט?

החשש של מדר הוא שהזכויות עליו יתקעו בקבוצה שלא רוצה אותו והוא יעבור כהערת אגב בטריידים, מבין את זה. מהבחינה הזאת גם אם לא יבחר לא סוף העולם, העיקר הוא התאמן שם ולרוב הנפשות הפועלות יש היכרות איתו והוא השאיר רושם טוב.

Rapgamer

Well-known member

- ספרס - הוקס - גולדן

יפה, אני אוהב את הטרייד המשולש של גולדן-הוקס-ספרס.

הווריורס מתחזקים באלדריג', כנראה יביאו עוד איזה רול פלייר במסגרת העסקה, נפטרים מהחוזה של וויגינס וכל זה במחיר של לרדת מבחירה 2 לבחירה 6, בדראפט שכנראה בחירה 2 היא לא sure thing.

אטלנטה מקבלת את דרוזן שיכניס קצת מקצוענות בקבוצה ויותר משחקים בעלי משמעות, במחיר של לרדת ממקום 6 ל-11. זה מאוד תלוי בשחקנים שהם מחפשים לקחת ב-6, אולי הם בכלל אוהבים שחקנים שצפויים להישאר לקראת סוף הלוטרי.

הספרס עוברים רשמית ל-rebuilding mode, מעבירים את שני הוטרנים ומשיגים בחירת דראפט גבוהה. הם גם ככה בעמדה לא טובה להגיע לפלייאוף בעונה הבאה וצריכים לקדם את הדור הבא של הצעירים.

Little Sharky

Active member
יפה, אני אוהב את הטרייד המשולש של גולדן-הוקס-ספרס.

הווריורס מתחזקים באלדריג', כנראה יביאו עוד איזה רול פלייר במסגרת העסקה, נפטרים מהחוזה של וויגינס וכל זה במחיר של לרדת מבחירה 2 לבחירה 6, בדראפט שכנראה בחירה 2 היא לא sure thing.

אטלנטה מקבלת את דרוזן שיכניס קצת מקצוענות בקבוצה ויותר משחקים בעלי משמעות, במחיר של לרדת ממקום 6 ל-11. זה מאוד תלוי בשחקנים שהם מחפשים לקחת ב-6, אולי הם בכלל אוהבים שחקנים שצפויים להישאר לקראת סוף הלוטרי.

הספרס עוברים רשמית ל-rebuilding mode, מעבירים את שני הוטרנים ומשיגים בחירת דראפט גבוהה. הם גם ככה בעמדה לא טובה להגיע לפלייאוף בעונה הבאה וצריכים לקדם את הדור הבא של הצעירים.

כן גם אני אהבתי את הטרייד הזה.
ועוד פלוס גדול במיוחד לגולדן החוזה של אולדריג' נגמר בסוף העונה, אז בכל מצב הם לא נתקעים איתו ובסה"כ בדראפט הזה ברגע שיוצאים מהתסבוכת של לאמלו-וויזמן-אדוארדס יש אחלה טאלנטים ב 4 עד 10 .. אבדיה, אקורו, הייז, אוקונגוו, טופין ... לדעתי כולם יכולים להיות שחקנים טובים בליגה.

וגם דירוזן יסיים חוזה.

אני בד"כ לא מסמפט טריידים משולשים או מרובעים אבל כמוך גם אני אהבתי.

Krit123

Well-known member
כן גם אני אהבתי את הטרייד הזה.
ועוד פלוס גדול במיוחד לגולדן החוזה של אולדריג' נגמר בסוף העונה, אז בכל מצב הם לא נתקעים איתו ובסה"כ בדראפט הזה ברגע שיוצאים מהתסבוכת של לאמלו-וויזמן-אדוארדס יש אחלה טאלנטים ב 4 עד 10 .. אבדיה, אקורו, הייז, אוקונגוו, טופין ... לדעתי כולם יכולים להיות שחקנים טובים בליגה.

וגם דירוזן יסיים חוזה.

אני בד"כ לא מסמפט טריידים משולשים או מרובעים אבל כמוך גם אני אהבתי.
אני פחות אהבתי ממכם.
לא בדיוק הבנתי את ההתאמה של דרוזן בהוקס. הוא לא בדיוק השומר שמתבקש להציב לצד טריי יאנג, שגם צריך ריווח בשביל להגיע לסל. מבחינת טיימליין הוא אפילו פחות באזור, אני לא אוהב חוזים נגמרים של שחקנים במצב לא הכי ברור, כי שתי הברירות לא משהו. או שאתה מחתים שחקן מבוגר לחוזה ארוך ממה שנוח לך, או שאתה נותן לו ללכת בחינם, מעדיף להימנע במקרה הזה.
בכלל, קווין הורטר הוא כנראה השחקן הנשכח בליגה, הבחור קלעי מעולה שיכול להפוך להיות אחלה שחקן. גם ככה היה אנדרפלייד כי רדיש הגיע, בטח שעם דרוזן, עם רדיש הרי יש יותר גמישות כי מדובר בסופמור ללא מעמד (וזה בלי להגיע לבחירה 11 שיצטרך דקות).
בקיצור אני לא נגד מהלך של לנצח עכשיו ולהעביר אחד משחקני הקו האחורי (אני מחזיק מהאנטר, ירחיב עליו בנפרד), פשוט תמורת שדרוג שמתלבש בטיימליין ובסגנון יותר, או עדיף במקום ג'ון קולינס שהוא סוג של odd man out במקרה שלהם.
טרייד סולידי תמורת דריק ווייט למשל היה סוגר להם את הפינה לדעתי, חיזוק לעונה אחת שאפשר לקבל עליו החלטה בקיץ.

את הצד של גולדן אני מבין אחרי ההסבר של יבגני וכי אחרי הכול ירידה ל-6 היא לא דרמטית בדראפט הזה, אולי יצליחו להנחית את אוקנגוו.

Rapgamer

Well-known member
אני מסכים עם רוב הדברים שאמרת. דרוזן לא fit הכי טוב ולא הכי בטיימליין. בגלל זה ערך הטרייד שלו לא גבוה באופן כללי. אני חושב שלרדת מבחירה 6 לבחירה 11 זה סביר עבור שחקן כמוהו אם מתקיימים שני התנאים-
1. אין לאטלנטה שחקן שהיא אוהבת במיוחד ב-6.
2. חשוב לה לנצח כבר מהעונה הקרובה.

דרק וויט שחקן טוב שלדעתי גם עולה הרבה יותר מדרוזן. הספרס לא יוותרו עליו בקלות.

Krit123

Well-known member
אני מסכים עם רוב הדברים שאמרת. דרוזן לא fit הכי טוב ולא הכי בטיימליין. בגלל זה ערך הטרייד שלו לא גבוה באופן כללי. אני חושב שלרדת מבחירה 6 לבחירה 11 זה סביר עבור שחקן כמוהו אם מתקיימים שני התנאים-
1. אין לאטלנטה שחקן שהיא אוהבת במיוחד ב-6.
2. חשוב לה לנצח כבר מהעונה הקרובה.

דרק וויט שחקן טוב שלדעתי גם עולה הרבה יותר מדרוזן. הספרס לא יוותרו עליו בקלות.
הם מוסיפים גם את רדיש לא רק יורדים. אין לי בעיה עם החבילה הזאת פשוט לא תמורת דרוזן במקרה שלהם.
דריק גם חוזה נגמר, אני מבין שהספרס רוצים להשאיר אותו, פשוט חבילה של הורטר או רדיש בנוסף לבחירה 6 (תמורת 11) נשמע לי כמו תרומה סולידית לחוזה נגמר.

Rapgamer

Well-known member
הם מוסיפים גם את רדיש לא רק יורדים. אין לי בעיה עם החבילה הזאת פשוט לא תמורת דרוזן במקרה שלהם.
דריק גם חוזה נגמר, אני מבין שהספרס רוצים להשאיר אותו, פשוט חבילה של הורטר או רדיש בנוסף לבחירה 6 (תמורת 11) נשמע לי כמו תרומה סולידית לחוזה נגמר.
האמת שהטרייד הזה יכול לעבור גם בלי רדיש לדעתי. אולי אטלנטה לא מחזיקה ממנו וחושבת שלא יהיו לו דקות אבל בכל מקרה עדיף לה להמשיך להחזיק אותו ואולי להעביר בהמשך הדרך תמורת איזה בחירת סיבוב שני.

Krit123

Well-known member
האמת שהטרייד הזה יכול לעבור גם בלי רדיש לדעתי. אולי אטלנטה לא מחזיקה ממנו וחושבת שלא יהיו לו דקות אבל בכל מקרה עדיף לה להמשיך להחזיק אותו ואולי להעביר בהמשך הדרך תמורת איזה בחירת סיבוב שני.
בלי רדיש סבבה, לא אידיאלי אבל אנחנו רואים את הקושי למצוא טריידים כאלו בליגה.
מה שמוזר, בתחילת העונה שמעתי אותם אומרים ש'בעוד 3 שנים הוא יהיה השחקן הכי טוב שלנו'. לדעתי בחירת סיבוב שני זה המינימום של המינימום שיקבלו תמורתו אם יחליטו להעביר אותו בהמשך, לא מדובר בקווין נוקס. למרות שהאפסייד גבוה פוטנציאל הבאסט קיים בהחלט, לכן אני מבין למה קיימת נכונות להעביר אותו, פשוט לדעתי הוא יכול להיות מעולה אצלם או שווה הרבה יותר כנכס בעתיד, כרגע להעביר אותו תמורת דרוזן זה בזבוז.

Rapgamer

Well-known member
בלי רדיש סבבה, לא אידיאלי אבל אנחנו רואים את הקושי למצוא טריידים כאלו בליגה.
מה שמוזר, בתחילת העונה שמעתי אותם אומרים ש'בעוד 3 שנים הוא יהיה השחקן הכי טוב שלנו'. לדעתי בחירת סיבוב שני זה המינימום של המינימום שיקבלו תמורתו אם יחליטו להעביר אותו בהמשך, לא מדובר בקווין נוקס. למרות שהאפסייד גבוה פוטנציאל הבאסט קיים בהחלט, לכן אני מבין למה קיימת נכונות להעביר אותו, פשוט לדעתי הוא יכול להיות מעולה אצלם או שווה הרבה יותר כנכס בעתיד, כרגע להעביר אותו תמורת דרוזן זה בזבוז.
לפעמים קבוצות סתם משבחות שחקנים כדי להעלות את ערך הטרייד שלהם. אני זוכר שמילווקי אמרה שת'ון מייקר יותר טוב ביחס לגילו מאשר יאניס, ואז אחרי כמה חודשים שלחה אותו בטרייד תמורת כלום.
היה נדמה לי שרדיש כבר שנתיים בליגה אבל הוא שיחק רק שנה אחת, אמנם לא עונת רוקי הכי טובה אבל אתה צודק שעדיין יש לו ערך.

למעלה