~~~~יאללה סקר~~~~

מימוזה21

New member
~~~~יאללה סקר~~~~

*מאיזה שיעור המורה שלכם התחיל לדבר איתכם על טסט הכוונה: אתם נסעתם איתו במהלך השיעור למגרש שממנו מתחיל ומסתיים הטסט או שהוא הסביר לכם מה קורה במהלך הטסט וכו' *באיזה שיעור הייתם בערך שהמורה שלכם אמר לכם שהוא רוצה להגיש אותכם לטסט. הכוונה: נגיד אתם בשיעור 30 והוא אמר לכם שאתם מוכנים לטסט.והוא רוצה להגיש אותכם. יאללה תשובות

Krishi

New member
די מוקדם... לא זוכר בדיוק..

הלך הרוח הכללי היה מראש שאני אגיע לטסט אחרי שאני אסיים את מינימום השיעורים (כמו לכל אחד שמתחיל ללמוד נהיגה). והוא לא השתנה באף זמן נתון....

popapipu

New member
משיעור 4 וחצי

הוא הביא אותי למגרש שם יהיה הטסט, אבל זה ממש לא אומר שהוא שוקל להגיש אותי בקרוב:) ועל טסט הוא דיבר איתי מהשיעור הראשון, אבל לא על הטסט שלי...

מימוזה21

New member
נו דברו ברצינות...

התכוונתי מאיזה שיעור כבר הוא דיבר איתכם על להגיש אותכם לטסט. שאתם מוכנים.

מממ

בשיעור 31 זו הייתה הפעם הראשונה שהוא דיבר איתי על זה ואמר לי גם שאני מוכנה חח ו 4 ימים אחרי כבר עשיתי את הטסט.

בשיעור 30 הוא כבר אמר

אבל לא הרגשתי שאני מוכנה ולקחתי עוד המון שיעורים כדי לקבל ביטחון.. בסופו של דבר זה השתלם, אני מניחה. :)

aviGODFATHER

New member
20 ומשהו...

האמת שאני הזכרתי לפניו את נושא הטסט (בערך בשיעור 22-3) ותוך כמה ימים הוא קבע לי טסט פנימי וכמה ימים אחרי זה היה לי חיצוני...

בשיעור 28

הוא אמר שאני מוכן אבל שיש כמה דברים שהוא מעדיף לחזק אותי בהם כדי להעלות את הביטחון..

One Echoe

New member
תשובות.

1)לא זוכר, בערך בשיעור 20 כשעשיתי טעויות הוא היה אומר לי "על זה היו מכשילים אותך בטסט", או משהו כזה. בשיעורים האחרונים דיברנו המון על הטסט והוא עשה לי מבחנון בסוף כל שיעור. 2)בערך בשיעור 33...ועשיתי 37 שיעורים.

אתמול ../images/Emo9.gif

בשיעור 26, היא אמרה לי לנהוג טוב כי יש לי טסט שבוע הבא
ו..ו..היום טסט פנימי

2 Mיכל

New member
למגרש בשיעור 8 אולי,

דיבר איתי על טסט בשיעור 19, אבל משיעור 14 בערך הוא אמר שהוא מתכוון להגיש אותי ברגע שאני אגיע לשיעור 28. הוא לא הסביר לי מה קורה במהלך הטסט, אבל עשה לי פנימי וסידר החלפה עם מורה אחר שהתנהג כמו בוחן. לא נראה לי שהוא מתכוון להסביר לי מה יהיה בטסט, רק להעלות אותי עם עוד מורים אחרים.

samata

New member
מממ

הוא התחיל לעשות לי שיעורי "הכנה לטסט" בערך ב-19-20.

למעלה