יאללה, סקר סופ"ש.

יאללה, סקר סופ"ש.

תגידו, איפה כולם נעלמו? טוב, יאללה שיר השבוע (יודית) - שיר השבוע (לא יודית) - תוכניות לסופ"ש - הדבר שעשה לכם את השבוע -

אני...

שיר השבוע (יודית) - גלקסיייייההההה שיר השבוע (לא יודית) - מבול - רונה קינן תוכניות לסופ"ש - למדוד חום ולישון... ולהתחמק מהדלקת ריאות שמאיימת לתקוף אותי. הדבר שעשה לכם את השבוע -

YA2007

New member
שנשבעתי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יודית- "משנה לשנה" לא של יודית- "פרח הלילך", חווה אלברשטיין תוכניות לסופ'ש- לישון ולהכין דברים לאוניברסיטה. עשה לי את השבוע- הופעה של חווה אלברשטיין. גדולה מהחיים...

באהבתנו

New member
סקר סופ"ששש

שיר השבוע (יודית)- "כמו עפיפון" שיר השבוע (לא יודית)- "מישאלה", אחינועם ניני תוכניות לסופ"ש- השלמת שעות שינה... מצרך נדיר בימינו!! הדבר שעשה לי את השבוע- ברגע של באסה פתחתי גלגל"צ בדיוק לאמצע של "פזמון ליקינטון" של אחינועם ניני... ביצוע מדהים שהוביל לשיפור מיידי במצברוח להתאהבות קלה במבצעת

יאללה...

שיר השבוע (יודית) - עכשיו הכל בסדר שיר השבוע (לא יודית) - vincent תוכניות לסופ"ש - רונה בערב, עומר
הדבר שעשה לכם את השבוע - ההופעה בקיבוץ בחמישי

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יודית) - עכשיו הכל בסדר. שיר השבוע (לא יודית) - הדורבנים-עוד לילה עבר תוכניות לסופ"ש - דייט נחמד (מאחוריי) ולימודים (לפניי...) הדבר שעשה לכם את השבוע - הצעת עבודה טובה.

clevelandrocks

New member
מהר, לפני שיגמר

שיר השבוע (יודית) - לא טוב היות האדם לבדו שיר השבוע (לא יודית) - כפיים (פוליקר) תוכניות לסופ"ש - במה שנשאר ממנו: לישון הדבר שעשה לכם את השבוע - פגשתי את אסף הראל

hilali1

New member
../images/Emo9.gif אפשר לענות גם ביום שני../images/Emo35.gif

שיר השבוע של יהודית - הכל בסדר. עיר קטנה שיר השבוע לא של יהודית - תמונה מטושטשת (איה כורם), ג'וני (אריק ברמן)
שבוע מקסים

למעלה