יאללה סופטי

ה-איה

New member
יאללה סופטי

תחזיר ת`צמך להנהלת הפורום כדי שלא יחשבו שהמכתב לתפוז גרם להחלפתך בה-איה כמנהלת... איה מנהלת ליום אחד

שרון-ב-

New member
בגלל הפארוניה, בגלל...

הגיל ככה זה איה`לה כששקועים יותר מדי בעולם הוירטואלי, בודקים כל הזמן מאחורי הגב, מי זה מה זה למה זה במקום לקבל את הדברים סתם ככה בשביל הכייף ודרך אגב איה אם חשבו שאת יעלי, ראי זאת כמחמאה יעלי דאז-שחורת שיער היום זו אימפריה בפני עצמה מאחלת לך מזל להתקל בה לילה טוב שרון נ.ב. מרק, לא מאמינה שבגילך אומר לך את זה אבל...תתבגר חמוד, באמת הקינאה מעוורת, צרות העין מטשטשת, והשינאה מחלחלת והורסת כל חלקה טובה תשקיע אנרגיות לאפיקים חיוביים, תהנה יותר.

שרוני שרוני-כבר החלפת סוס ?

דוקא קיבלת אותי יפה פה.. לא קנאה,לא בטיח פשוט תטיילי קצת בארבעים ולבד תביני.. אז מה עם חיוך ?

שרון-ב-

New member
קשה לי להבין -

אבל קל לי לחייך :) לא מתעסקת בשטויות מרק, והוכחתי לך זאת לא בודקת ולא צריכה להבין, מבחינתי, כתוב פה חופשי, בשמחה ובכל פעם תעלה עוד קצת ברמה, זה כייפי לא ?? תודה שאתה מציץ וצוחק החיים יפים , למרות הכל ראית את העיר שלנו היום נכון ? אז - בברכת שמור על עירינו (גם הוירטואלית) נקיה שרון

אז מה את אומרת שרוניתי.. B-)

כפי שאת רואה זאת מהצד של החיים.. יש חיים אחר המוות,או לא ? מרק.

softy

New member
להנפת הדגל המשמר יעבור לדום

עמוד דום!!!! בזאת הנני מעביר את משמרת המנהל התורן ליערית ומשחרר בזאת את ה-איה מהמשמרת, לא לפני שנודה לה ונצעק לה-איה שלוש פעמים כיפק. כיפק...............ההה כיפק...............ההה כיפק..............ההה....הההה.......הההה יערית, משמרת זו שאנו מפקידים בידך מטילה עלייך אחריות כבדה של שימור הפורום מפני פורעים וליסטים מחוץ ומבפנים. אני בטוח שתוכלי לעמוד במשימה ולהוביל אותנו אל מחוז חפצנו הנכסף. תחי המנהלת החדשה..... תחי....תחי....תחי..... תחי מדינת ישראל.....תחזקנה ידי כל אחינו וגו` המשמר יעבור לנוח... עמוד נוח!!!! סופטי.

שרון-ב-

New member
השם לא מבין

אבל המבין רוצה אז ? ולא אריה, לא מכירים גור האריות היחידי שאני מכירה זה סימבה

ה-איה

New member
המבין הבינה

בלונדינית בלונדינית, אבל לא אהבלה!!!!!!!!! איה שלא היתה בלונדינית אפילו יום אחד בחייה

למעלה