ההזכרה של בונזו סתם...
O ofirush 14 New member 2/3/05 #28 תמונה של ג'ימי, והוא נראה בה כמו סדרן, או כרטיסן בלונה פארק (או לפחות לדעתי..).
O ofirush 14 New member 2/3/05 #29 אני אוהבת לרקוד עם אשתי, עם בונזו ועם ג'ון פולי'לה. אבל אני הכי אוהב לרקוד עם רוברטו!!!!
O ofirush 14 New member 2/3/05 #31 יש לי רעיון. אפשר שנגיד, יומיים, או יום, או כמה זמן שתרצו, נעלה את התמונות האלה, ואז, נבחר את התמונה הכי מצחיקה (ביחד עם הכותרת שלה) ואז נתחיל סיבוב חדש, ונעשה כמו הבאטל של השירים- רק של תמונות.
יש לי רעיון. אפשר שנגיד, יומיים, או יום, או כמה זמן שתרצו, נעלה את התמונות האלה, ואז, נבחר את התמונה הכי מצחיקה (ביחד עם הכותרת שלה) ואז נתחיל סיבוב חדש, ונעשה כמו הבאטל של השירים- רק של תמונות.
M morne New member 3/3/05 #34 רוברט מתנשק עם גבר מקריח... אותי זה קרע מצחוק מאיזושהי סיבה.... תמונה נה מעניין איפה אשתו הייתה כשהו עשה את זה....
רוברט מתנשק עם גבר מקריח... אותי זה קרע מצחוק מאיזושהי סיבה.... תמונה נה מעניין איפה אשתו הייתה כשהו עשה את זה....
M morne New member 3/3/05 #35 רוברט בגרסה הנוכחית... חח... זה כל כך עצוב... באמת בא לי לבכות. כל אשליותיי נופצו. גם אלילים מזדקנים רוברט הזקן
רוברט בגרסה הנוכחית... חח... זה כל כך עצוב... באמת בא לי לבכות. כל אשליותיי נופצו. גם אלילים מזדקנים רוברט הזקן
M morne New member 3/3/05 #37 ואחרי נשיקה עם גבר מקריח צריך.... לזיין אותו רוברט פלאנט מישהו מוכן להסביר לי למה הוא כזה מסומם? מה יש לו? ברצינות...
ואחרי נשיקה עם גבר מקריח צריך.... לזיין אותו רוברט פלאנט מישהו מוכן להסביר לי למה הוא כזה מסומם? מה יש לו? ברצינות...