יאללה משינה

יאללה משינה

מתי האיחוד של משינה אין מוזיקה טובה בעברית חוץ ממוניקה סקס שגם הם לא ברמה של משינה ויובל בנאי שלפעמים שר שירי משינה משינה מתי האיחוד?

Mekhasheife1.

New member
אל תגזים!

יש ה-מון להקות ישראליות משובחות! כמו : המכשפות (הם פשוט גדולות! אחלה מוזיקה!) מופע הארנבות של ד"ר קספר איפה הילד כנסיית השכל אינפקציה וכו´ ... אז אל תגיד שאין! יש!

vegi force 1980

New member
הממממממ.....

לא הייתי קורא לאינפקציה להקה ישראלית משובחת אלא להקת ילדים מפגרת אבל זאת הדיעה שלי.........

Mekhasheife1.

New member
למה הם נחמדים ...

המוזיקה עצמה שלהם היא טובה! המילים - הם מילים מפגרות אבל חחח ... זה תמיד שיעשע אותי!
זה מאוד נחמד! אם יש לך קאזה תוריד את השיר שלהם "ים המלח" חחח ... אחלה שיר!

vegi force 1980

New member
היה לי את הדיסק

פשוט אני שונא את ניר בדם הוא חרא של בן אדם האו לא יודע כניראה מה זה חברות ואוהב לתקוע לחברים שלו סכין בגב

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... שאלה יקירי ...

היית חבר של ניר?? וואלה?? הוא חרא של בן אדם?? למה??

vegi force 1980

New member
הייתי לצערי חבר של ניר

זאת הייתה תקופה שלא ידעתי לבחור חברים לא משנה אני לא אוסיף בנושא פשוט זה בן אדם שאם אני הייתי עדיין בן אדם אלים....לא היה מנגן יותר ולא שר

N a V e

New member
אינפקציה מצחיקים אותי..

תגידו מה שאתם רוצים, לא הייתי מכליל אותם בין הגדולות בארץ,אבל הם ללא ספק משעשעים ולמרות שאני ממש לא מתחבר לרוק הכבד,הם מנגנים לא רע בכלל. אגב,אתה מוכן לפרט לגבי אדון טרטר?

Mekhasheife1.

New member
יש להם מוזיקה מאוד טובה! ../images/Emo13.gif

ולא אמרתי שהם בין הגדולות בארץ אמרתי שהם משובחים לפי דעתי!
מה קרה עם ניר טרטר?? מה הוא כבר עשה?? בבקשה תפרט זה מסקרן אותי ...

vegi force 1980

New member
אני מצטער מאוד אבל

אני לא אומר לכם מה קרה לי עם ניר זה לא יהיה מכובד ולא אמור לעניין אף אחד הכעס שלי אליו כבר עבר התגברתי על זה מזמן זה שאני לא מוכן לשמוע את השירים שלו זה משהו אחר אני אבקש ממכם לעזוב את הנושא תודה

למעלה