יאללה משחק

יאללה משחק

(נגיד שזה לכבוד שבועות למרות שאין קשר) בואו למצוא כמה שיותר חלקי גוף שמסתתרים בשירים של ברי דוגמה: לכל חובבי הידיים "כסף כסף כסף, שורף לי את קצה היד" "פאני היל מיד ליד"

קיר קמט

New member
טוב אז נעשה מסודר. תבחר איבר :p

נראה לי שלכבוד השבועות הכי ראוי זה עטינים.

blacknight99221

New member
מתוך הכל או כלום -

הלב הרעב כמה כואב... שנשכב על הגב על העשב הכחול.. מחבק את הלילה בזרועותיי הרעבות... תוקע בכעס סכין בבטנו.. נשפך כבר דמו... מי ידע לב אדם?... הנסיך זרועותיו פשוטות לפניו... חיוך נעים שפוך על פניו... פרקי ידיו אדומים וחוורים... השומר של הגן עצם את עיניו... מסביב לנסיך שלולית של דם... אך ליבי, הוא שוב דופק... ברחם שלה... (נמפה)

blacknight99221

New member
מתוך סימנים של חולשה -

פאני היל מיד ליד מיד ליד מיד ליד... קרני הפלא חותכות מבעד לריסים... שירי אהבה ישר לורידים... מטפטף בתוך האוזניים מנגן כל הזמן... אני מאבד אותך בזרועותיי... על פנייך, על שדייך, על שפתייך... הייתי הופך את היין לדם... להחליף את העור... ומי זה אמר שהזנב מיותר... (נחשב?) למרות שאת נועצת בי שיניים... גם אם אצטרך להיתלות בציפורניים... מתחת לפוני עיינים כחולות... מתבלבל בידים ... (נפתלי) כוכבת הלילה תערוף את ראשך... הגוף לא רגוע בידים רטוב... אתם תמשיכו.... :)

princess sophie

New member
יש מלא, אבל זה מה שנזכרתי:

"כחול בעיניים, זה מה שיש..." (מתןך נפתלי) "ביום כזה, כמו עבד לרגלייך" (בשבילך)

timmy2120

New member
My turn

פותחים פה גדול ומחכים, לעונג הבא.... [עבדים] תסתכל לה בעיניים, תנשך את השפתיים עד שזה ישרוף לך- קצת.... [ככה זה לאהוב אותך] אני מפנה מקום בפה לנשיקות שלך מפנה מקום בלב ללחיצות שלך מפנה מקום בבטן שאוכל לבלוע אותך מפנה מקום בראש לשדים שלך מפנה מקום בלחי לסטירות שלך [מפנה מקום] אך ליבי הוא שוב דופק [אינני אוהב אותה] אני מאבד אותך בזרועותיו על פנייך, על שדייך, על שפתייך [הזיות] תקוע עמוק בתוך הגרון [היום יומולדת] אחרון שלי: ושריטה קטנה בלב [מונסון] לא ידעתי שאני יודע כל כך הרבה. המשחק הביא בי הרגשה ממש טובה =]

אחד האהובים עלי

הולכים לפי הקצב, כולם על הרגליים (שמאל ימין ימין ושמאל אבק בנעליים!!!!!)

guy65

New member
משהו שעלה לי עכשיו

"ויידך ריקות ועירך רחוקה... וצמרת גשומת עפעפיים." (עוד חוזר הניגון..) אם יעלה לי עוד בהמשך אני אוסיף =]

למעלה