17.יש לי כמה בעלי חיים שאני רוצה , זה תלוי באימונם. 18.בהחלט ירוק סביבי.
E EverMan New member 12/3/03 #26 17.יש לי כמה בעלי חיים שאני רוצה , זה תלוי באימונם. 18.בהחלט ירוק סביבי.
ר רמץ New member 11/3/03 #20 עוד כמה... 1) אתה בן כלאיים (שילוב של שני גזעים)? 2) זהו אחד מהגזעים הבסיסיים הנזכרים בספר לשחקן? 3) אתה יודע להטיל לחשים (ארכאיים או נשגבים)?
עוד כמה... 1) אתה בן כלאיים (שילוב של שני גזעים)? 2) זהו אחד מהגזעים הבסיסיים הנזכרים בספר לשחקן? 3) אתה יודע להטיל לחשים (ארכאיים או נשגבים)?
E EverMan New member 11/3/03 #21 ככה ... 12.לא. 13.כן. (להזכירכם - להבא , הדמות היא זו שעונה על השאלות ... , אז הוא לא ידע את זה) 14.לא.
ככה ... 12.לא. 13.כן. (להזכירכם - להבא , הדמות היא זו שעונה על השאלות ... , אז הוא לא ידע את זה) 14.לא.
D DDN New member 12/3/03 #27 אם כל הכבוד אם אני בטוח שאתה גזע מסויים, אני אשאל את השאלה. אחרת איך ננחש איזה גזע אתה אם אסור לנו לשאול אותך אם אתה הגזע ההוא?
אם כל הכבוד אם אני בטוח שאתה גזע מסויים, אני אשאל את השאלה. אחרת איך ננחש איזה גזע אתה אם אסור לנו לשאול אותך אם אתה הגזע ההוא?
ר רמץ New member 13/3/03 #29 הלאה... X) אתה מסוגל לראות בחשיכה? X+1) היית מסוגל להלחם עם חרב דו-ידנית? X+2) אתה מיטיב להתגנב?
E EverMan New member 16/3/03 #30 מצטער, לא הייתי בבית X.כן,לא רע בכלל אם כי לא מצויין. 1.בקושי. 2.בהחלט
E EverMan New member 16/3/03 #32 בכפר , בהחלט בכפר. כל מקום ירוק - הוא בשבילי. ניחושים ! לכל אחד ניחוש אחד ! יאללה !
E EverMan New member 16/3/03 #36 ../images/Emo77.gifיפה ביצה ! ../images/Emo45.gif כל כך פשוט שלך - 'נחש צפע'
G Gilgam69 New member 17/3/03 #43 זה תלוי... אם אני אשאל אותך את השאלות הבאות ותעני לי על כולן בחיוב אז מייד אקלע שמדובר בביצה: 1) האם אתה עגלגל? 2) האם אתה שעיר? ... זהו, לא צריך יותר מזה...
זה תלוי... אם אני אשאל אותך את השאלות הבאות ותעני לי על כולן בחיוב אז מייד אקלע שמדובר בביצה: 1) האם אתה עגלגל? 2) האם אתה שעיר? ... זהו, לא צריך יותר מזה...