יאללה משחק

Jagged chaos

New member
יאללה משחק ../images/Emo103.gif

לא אני המצאתי.
זה הולך ככה- 1- קחו רק את השירים של אלאניס ושימו אותם ב-winamp. 2- עשו את האפשרות העברת שירים על Shuffel, ככה שרצף נגינת השירים יהיה אקראי. (בשביל לעשות את זה, לוחצים על S). 3- על השאלון אתם לא אמורים לענות ברצינות, התשובה אמורה להיות שם השיר. 4- לא לדלג על שירים
5- זה יכול לצאת מגניב
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifיאללה אני

**so called chaos כל כך עצבן אותי שהוא אפילו לא קיבל את הזכות הבסיסית שלהיות מועתק כולו למחשב שלי.
איך העולם רואה אותי? Heart of the house
האם יהיו לי חיים מאושרים? pollyanna flower
אלימים ודואליים? מה אנשים באמת חושבים עליי? Everything
האם אנשים חושקים בי בסתר? front row איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? after a year like this one... ושנת 2006 לא היתה כזאת שמחה
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? ironic
פאק..כל כך מתאים לחיים שלי לזכות בלוטו ולמות יום אחריי... האם יהיו לי ילדים? I was hoping
עצה טובה בשבילי: wake up עלק
מה שעושים לי בטירונות ועלק wake up... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Baba מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? wunderkind
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? perfect ובהלוויה שלי? Joining you
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? purgatorying איך יהיה לי היום? not the doctor
וזה מדהים שזה קולע ככה
כי היום אני הולך לדפוק ת'ראש בקיר, להעקץ ע"י 20 דבורים ולעשות כל מיני דברים סדיזטים בשביל לקבל כמה גימלים....אז התכנון היה ללכת לקצין העיר
למה אני כאן? right through you בתור מה אנשים יזכרו אותי? One, אז אנשים יזכרו אותי כ"אחד יחיד ומיוחד", רואים בי כ"הלב של הבית" וחושבים שהשיר הנושא שלי יהיה "ילד הפלא"
... o_O איזה שיר יתקע לי בראש מחר? your house
טירונות, אתם יודעים...שביזות בית
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? question
איך תהיה השנה הזו? head over feet
הנה משהו להיות אופטימי
יאללה תהפכו את זה גם לשרשור תמונות
בתקופה שיכל להיות לי שיער בלי להכנס לאיזה כלא **ממורמר-רצח!**

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיצא מצחיק!!!

יש כמה דברים ממש לא קשורים..אבל wake up ו i was hoping הצחיקו אותי ממש..
שבוז, אה?

ofirshai

New member
../images/Emo129.gif

טוב, דבר ראשון אין לי ויינאמפ וחוץ מהאנפלגד אין לי אלבומים של אלאניס על המחשב. לכן בקערה אחת שמתי פתקים עם שמות של שירים שלא מופעים באף אלבום ומספרים בין 1 ל 17. בקערה שנייה שמתי את שמות האלבומים. כל שאלה לקחתי פתק מהקערה עם המספרים והלא-נכללים-בשום-אלבום.את ההמשך אתם יכולים להמשיך לבד. איך העולם רואה אותי? Wunderkind. אני יכול לבגיד לכם שזה הדבר האחרון שהעולם רואה אותי. האם יהיו לי חיים מאושרים? Wake Up. כנראה שלא. מה אנשים באמת חושבים עליי? Unsent. מהזה אומר? האם אנשים חושקים בי בסתר? Sorry 2 Myself. כנראה אלו שאני לא הייתי חושק בהם בחזרה. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Pollyanna Flower. לא. לעומת זאת אני כנראה אהיה מוכה. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Symptoms. נו בטח משהו עם פוליטיקה.חארה. האם יהיו לי ילדים? Unprodigal Daughter. כן, והיא תהיה מופרעת. עצה טובה בשבילי: No Avalon. צריך לחיות כאילו אתה חי רק פעם אחת, כי אין גן עדן. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Your Congratulations. ממש לא נכון. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? You Oughta Know. אנשים מחביאים ממני דברים. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Superstar Wonderful Weirdos. אני רציתי יותר את so pure. ובהלוויה שלי? No Pressure Over Cappuccino.
. גם כן מוות. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? So Pure. שאלון מאכזב מוות. איך יהיה לי היום? Awaking Americans. כנ"ל למה אני כאן? King Of Pain כנ"ל בתור מה אנשים יזכרו אותי? Crazy . סופסוף משהו נכון!!!!!!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Still. וואי, מלא זמן לא שמעתי אותו. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? You Own Me Nothing In Return. כן, ואני לא חייב להם כלום. איך תהיה השנה הזו? That I Would Be Good. טובה כנראה.

AlanisJunkie

New member
טוב, אין לי את השירים של אלאניס על

המחשב. אבל יש לי את האוסף האחרון של הקרפנטרז - אז אעשה את זה איתו. :) איך העולם רואה אותי? For All We Know האם יהיו לי חיים מאושרים? When It's Gone מה אנשים באמת חושבים עליי? Solitaire, אני באמת אדם מאוד פרטי, לא בודד ואומלל חס ושלום - אבל מאוד קנאי לפרטיות שלי. האם אנשים חושקים בי בסתר? Touch Me When We're Dancing, מגניב לגמרי! :) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? You're The One מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? (They Long To Be) Close To You האם יהיו לי ילדים? I Believe You עצה טובה בשבילי: Top Of The World מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Rainy Days And Mondays Always Make Me Cry, או, בחירה נבונה של הווינאמפ. :) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tryin' To Get The Feeling Again, יש מצב - אני די נוסטלגי. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? We've Only Just Begun - איזו בחירה מצחיקה. :) ובהלוויה שלי? Now איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I Need To Be In Love, לא נראה לי - טוב לי לא בלי להיות אין לאב. :) איך יהיה לי היום? Superstar ובהתחשב בזה שאני חולה, ממש לא סופרסטאר! למה אני כאן? Where Do I Go From Here - מה רומזים לי? שאני צריך לברוח מכאן? לא נראה לי...:) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jambalaya (On The Bayou) - אני משער שזה סוג של משיגנע איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Your Baby Doesn't Love You Anymore האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? All You Get From Love Is A Love Song איך תהיה השנה הזו? Goodbye To Love - מגניב:)

אני בתור...עכשיו תורי...

איך העולם רואה אותי? Hands Clean האם יהיו לי חיים מאושרים? MARY JANE כוסססס עמאק מה אנשים באמת חושבים עליי? 21 Things In A Lover, אבל כל כך הרבה פרטים האם אנשים חושקים בי בסתר? YOU LEARN וואט דה פאק??? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I WAS HOPING האם יהיו לי ילדים? WAKE UP (זה דווקא מצחיק....משהו אישי) עצה טובה בשבילי: YOK מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 8ES (אהבתי הכי את התשובה הזאת) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? STILL (אהבתי גם את התשובה הזאת) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? EXCUSSES (אוי לי) ובהלוויה שלי? NOT THE DOCTOR משעשע איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? A MAN (אוי לי?) גם זה משעשע איך יהיה לי היום? HEART OF THE HOUSE (אכן הימים האחרונים מסתכמים באמא) למה אני כאן? Purgatorying בתור מה אנשים יזכרו אותי? IRONIC אין לי בעיה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בהתחלה בחר IRONIC אקוסטי אמרתי שזה לא פייר ואז בחר RTY האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? BABA איך תהיה השנה הזו? TPT (לאאאאאאאאאא הספיקו לי השנים של TPT מה ע HOF ססססעמאק)

Sqaure One

New member
בא לי

איך העולם רואה אותי? Not the doctor האם יהיו לי חיים מאושרים? Still מה אנשים באמת חושבים עליי? So called caos האם אנשים חושקים בי בסתר? Offer איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Flinch מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? You owe me nothing האם יהיו לי ילדים? A man עצה טובה בשבילי: Thank you מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Baba מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Front row איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? One
, זה כזה מתאים, למרות שזה עצוב בפני עצמו
ובהלוויה שלי? Symptomes איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Unprodigal daughter איך יהיה לי היום? Crazy למה אני כאן? You learn בתור מה אנשים יזכרו אותי? Princes familliar איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Wake up האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Hands in my pocket איך תהיה השנה הזו? יצא לי ONE אקוסטי, אבל כבר היה אז, I was hoping

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Unprodigal daughter איך יהיה לי היום? Crazy למה אני כאן? You learn בתור מה אנשים יזכרו אותי? Princes familliar ^^ רצף תשובות ממש טובות!
כאילו..במובן של "זה באמת נוגע לשאלה" וone לחתונה זה מבדר.

Rוית

New member
טוב ננסה

יש לי מאות שירים שלה על המחשב ולו רק בגלל שיש המון גירסאות, שירים ישנים, קאברים וכו' וכו'. אז עקב עצלנות טוטאלית מלסנן (אין לי זמןןןן) שמתי את ה-כל. אם יצא שיר שכבר היה עברתי הלאה עד שהיה משהו שלא היה. איך העולם רואה אותי? Hands Clean הממ בתור אחת שהולכת עם מבוגרים? גאד אני מקווה שלא.. האם יהיו לי חיים מאושרים? Purgatorying אוי גוועלד... אחד השירים היותר מתוסבכים מבחינתי.. נו טוב, אושר זה דבר מסובך... מה אנשים באמת חושבים עליי? Superstar Wonderful weirdos חה! מעולה! האם אנשים חושקים בי בסתר? Too Hot
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Cant Not אז, אני לא יכולה.? ממ נהדר ממש.. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? 21 Things I Want In A Lover הממ.. מה? האם יהיו לי ילדים? Sister Blister הממ.. מה? עצה טובה בשבילי: Would Not Come וואו איזה פסימי זה! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Right Through You הממ לא ממש.. אבל שויין מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? You Owe Me Nothing In Return אהההההההההההההה!!!! תגידו שלא! תגידו שלא!!! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? You Learn (גירסת אמטיוי אנפלגד
) ויכל להיות יותר טוב, אבל מצד שני יכל גם להיות יותר גרוע, אז אוקי.. ובהלוויה שלי? Ironic *אין תגובה* איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Everything תלוי מאיזה זוית מסתכלים על זה.. :-\ איך יהיה לי היום? Unprodigal Daughter *מגרדת בראש* למה אני כאן? Joining You.. הממ.. אוקי, אני יכולה לקחת את זה כמשהו טוב דווקא.. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Precious Illusions אוי, בתור הזיה יקרה, איזה יופי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? So Pure נראה.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? You Oughta Know הגירסת דמו מ95. אם זה משנה. וביחס לזה שאני לא בטוחה שהבנתי את השאלה (
) אז שיהיה YOK איך תהיה השנה הזו? Knees of My Bees גוועלד. תהרגו אותי עכשיו. ושימו אירוניק בלוויה.

עכשיו כשאני מפוצץ בגימלים אעשה זאת.

בהזדמנות רציתי לשאול אותך.... רוית, התתני לי את ידך?.....אבל רק את היד יש לי פאטיש לידיים לאחרונה...:) אבל HANDS CLEAN רואה הגימלים שמשאירים אותי בבית משגעים אותי...

Rוית

New member
הממ אני די צריכה את שתיהן עכשיו..

אבל אם זה מעודד אותך, הייתי נותנת לולא הייתי זקוקה להן!! תרגיש טוב בחור, מקווה שצליח להנות מהגימלים

O r a c l e

New member
כדי לענות על זה...

זה דורש להתחיל לפרוק את כל הדיסקים של אלאניס למחשב... וזה יקח זמן... אז אני חושב שאני אוותר כרגע
אבל זה משעשע... לקח לי זמן לקלוט מה בדיוק זה אומר אבל שיהיה

למעלה