יאללה, משחק א"ב

Wolf GiRL™

New member
כן.

1. האגודה להגדלת מאגר התמונות של טאי אצל לורי. 2.מועדון ג'ינג'ים לשלטון! 3.עמותת אוהבי גרורומון מתכתי. 4.ארגון הפרדת טי.קיי ומקארי. 5.אגודת אוהבי גוממון. 6. "דאיקן פור אור!" 7.התנועה להחזרת הילדות לקודי. 8.העמותה למען מציאת חברים לפאפטמון. 9. הארגון למען הורדת הורמוני הפרומון של קוג'י וקואצ'י. 10.אנד סטאף נגד הצבת ארמורים רנדומליים לדיג'ימונים.

strawberrys

New member
יאי, האנד סטאף הראשון הקיץ!

סטטה ומאיה- רוצות לחגוג איתנו?

Wolf GiRL™

New member
בקצב שאנחנו עובדות....

גם האחרון לקיץ זה.
לאנד-סטאף.

Digi Lista

New member
גם אני רוצה אגודה להגדלת מאגר

התמונות...יש לי חסכים לאחרונה והלב שלי לא עומד בזה...

strawberrys

New member
בגלל זה את הולכת לעבוד עם

ילדים בעלי הפרעות התנהגות קיצוניות..או איך שלא קראת לזה..

Digi Lista

New member
ככה הם קראו להם,לא אני.

אני כבדיחה עוד אמרתי לרכזת שאני מופרעת מטבעי אז בטח נסתדר מצויין,אבל היא אמרה שזה לא ממש נושא לצחוק כי מדובר בבאמת מקרים קשים... בכול אופן אני צריכה אתגרים גם מבחינת תמונות,אולי אני אפתח שרשור התרמה לכבוד ריק התמונות שנהיה לי בחיים אבל עם בקשות מיוחדות או שבעצם אפשר לעשות את "משחק התמונות" שזה לבקש תמונות מסוימות(דמויות מסוימות יחד,רקעים מסוימים בהם הדמויות נמצאות וכו') וזה שמביא את התמונה צריך לבקש תמונה אחרת בתמורה...זה עובד במקומות ארחרים אז למה בעצם לא לנסות את זה כאן,בשביל האתגרים האינטלקטואליים כמובן

Digi Lista

New member
ידעתי שתסכימי איתי,למען האתגר...

הסימביוזות והתקשורים בינינו מטורפים ממש,אה?...

Wolf GiRL™

New member
אני יודעת זה קשה...

אבל תנסי להיות יותר ברורה, מה בדיוק עושים בשרשור כזה?

Digi Lista

New member
...

זה הולך בערך ככה נגיד אני התחלתי את השרשור וביקשתי תמונה של טאי ודיוויס בבגדים שונים מאלה שבסדרה ובסרטים,מי ששם לי תמונה כמו שביקשתי מקבל את הזעכות לבקש איזו תמונה שהוא ירצה וככה הלאה...ראיתי את זה במקומות אחרים וחשבתי שזה יכול להיות נחמד. רגע,אני אלך למצוא קישורים לחיזוק הרעיון שאולי לא הסברתי טוב...

למעלה