לא נעלמתי אני כאןןןןןןןןןןןן
ח חן המקורית New member 2/11/02 #22 דרדוססססס../images/Emo24.gif בהודעה ההיא שם זאת שנמחקה בדיוק שלחתי תגובה רבאאאאאק העפת גם אותה ככה את מבזבזת לי שעות מקלדת?.
דרדוססססס../images/Emo24.gif בהודעה ההיא שם זאת שנמחקה בדיוק שלחתי תגובה רבאאאאאק העפת גם אותה ככה את מבזבזת לי שעות מקלדת?.
ה הדרדסית הנשית New member 2/11/02 #29 אני פה ושם ושם ופה חחח../images/Emo8.gif וכל החברה מהפלטוק גם שם חחחחחחחח בקיצור בלאגןןןןןןןןןןן את זוכרת את החברים שלי מהפל טוק אז הם רושמים שם גם מלודי חסון ויקי דילן וכל החברה...
אני פה ושם ושם ופה חחח../images/Emo8.gif וכל החברה מהפלטוק גם שם חחחחחחחח בקיצור בלאגןןןןןןןןןןן את זוכרת את החברים שלי מהפל טוק אז הם רושמים שם גם מלודי חסון ויקי דילן וכל החברה...
ח חן המקורית New member 2/11/02 #31 חחחחחחחחחח הייתי שם הספקתי לקרוא אותם הם יודעים להחמיא ואפילו מגיעים שם לשיא חחחח
ד ד ו ר י ן New member 2/11/02 #25 קרן אור לי ... את פשוט לא מתפקדת ... היכן את מסתובבת ? רצית לשחק משחק נחמד כולנו התייצבנו אך היכן את ?????????
קרן אור לי ... את פשוט לא מתפקדת ... היכן את מסתובבת ? רצית לשחק משחק נחמד כולנו התייצבנו אך היכן את ?????????
ד ד ו ר י ן New member 2/11/02 #28 נוווווווווווווווווו יש עוד תמונות ? או שעדיף שאלך לחדר המיטות ? לשחק קצת ברופא ואחות ?
ק קרן אור לי New member 2/11/02 #30 חושבת שלשחק ברופא ואחות נשמע הרבה יותר מלעשות שטויות מסרי ד"ש לאיש ולילדה עם המון המון המון אהבה גע גע גע גע גע גע גע
חושבת שלשחק ברופא ואחות נשמע הרבה יותר מלעשות שטויות מסרי ד"ש לאיש ולילדה עם המון המון המון אהבה גע גע גע גע גע גע גע
ח חן המקורית New member 2/11/02 #32 אממ קרן אור לי...מיד ללשכה על איזה שטויות את מדברת? למה רק אני יודעת אחרונה?....חחחחחח דורין ישר למיטה ולא להציץ שמעת?..חחחחחחח
אממ קרן אור לי...מיד ללשכה על איזה שטויות את מדברת? למה רק אני יודעת אחרונה?....חחחחחח דורין ישר למיטה ולא להציץ שמעת?..חחחחחחח
ד ד ו ר י ן New member 2/11/02 #36 כולם הלכו לג´מבו ג´מבו ג´מבו ... ורק את דורין הקטנה השאירו כאן לבד ...
ק קרן אור לי New member 2/11/02 #42 הפסדת דוריני בג´מבו יש טעימות אם תהיי ילדה טובה אקח אותך ואשים אותך בעגלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד ד ו ר י ן New member 2/11/02 #33 זהו ???????? ../images/Emo7.gif ככה את מוותרת על נוכחותי ? ושולחת אותי אל בעלי ? אהווווווווווווווווווווווו
זהו ???????? ../images/Emo7.gif ככה את מוותרת על נוכחותי ? ושולחת אותי אל בעלי ? אהווווווווווווווווווווווו