יאללה מפגש... שרשור של מי מגיע ומי מביא מה...
C csh018 New member 2/5/06 #6 גם אני מצטרף אחרי שעדי מכינה מבצק עלים מאפה, אני אנסה להיות יצרתי אחרי ההצלחה של מרק הפיטריות...וואוו לזיכרם
גם אני מצטרף אחרי שעדי מכינה מבצק עלים מאפה, אני אנסה להיות יצרתי אחרי ההצלחה של מרק הפיטריות...וואוו לזיכרם
ע עדי אש New member 2/5/06 #7 אני לא מאמינה אשכרה אני אצטרך לבשל משהו עם בצק עלים טוב... מי שיצטרך לשקר בקשר לטעם זה אתם
ע עדי אש New member 2/5/06 #9 אחרי בירור עולה שבצק עלים זה מרגרינה ומרגרינה לא נכנסת אלי למטבח אז נלך על בצק פריך עם חמאה
מ מ י כ ל ג ו ר New member 2/5/06 #12 בחיי,אתה צריך להוציא מהדורת בדיחות פרטויות (עם פטריות) מיוחדת לחג.. חחחח הרגת אותי מצחוק..
מ מ י כ ל ג ו ר New member 2/5/06 #11 חברים,מי שמגיע זה: עדי,vca,lca,ידיד שלה ושלומי. מה עם יוסף,אורלי,קסם,שכנתו של vca (ברח לי הניק שלה),בוביטו,במיה שלנו.. ואם שכחתי מישהו,סליחה מראש. אם השאר לא יכולים,אולי יש אופציה לשישי אחר? ההתראה היתה די קצרה לא?
חברים,מי שמגיע זה: עדי,vca,lca,ידיד שלה ושלומי. מה עם יוסף,אורלי,קסם,שכנתו של vca (ברח לי הניק שלה),בוביטו,במיה שלנו.. ואם שכחתי מישהו,סליחה מראש. אם השאר לא יכולים,אולי יש אופציה לשישי אחר? ההתראה היתה די קצרה לא?
L LCA New member 2/5/06 #13 חברים יקרים חברים יקרים, אני מבינה שלחלק מכם ההתראה למפגש הייתה קצרה, יש אפשרות לדחות את המפגש לשבוע הבא, אם זה מתאים לכם. עצמאות שמח לכולם
חברים יקרים חברים יקרים, אני מבינה שלחלק מכם ההתראה למפגש הייתה קצרה, יש אפשרות לדחות את המפגש לשבוע הבא, אם זה מתאים לכם. עצמאות שמח לכולם
מ מקוםבלב New member 2/5/06 #15 אולי בכל זאת תנסי לזכור את הניק שלי. כחה שוכחים אותי? אני אשתדל לא לקחת את זה באופן אישי.
מ מ י כ ל ג ו ר New member 2/5/06 #16 את הניק שכחתי,אותך לא! הניק חשוב,אבל את יותר.. מה שבטוח,לך יש אצלי מקום בלב,מקום מאוד מיוחד