יאללה מסיבה

Elles

New member
למה כולם כל כך ישנוניים פה?

אין איזה פאןארט מזעזע פה ושם או רכילות עסיסית. :(((((((((( אולי אני טועה אבל זה נראה כמו אתר פרטי של חברה במסווה של אתר אלן ריקמן........... קראתי לחתולה שלי אלן ^0^

Zeitonie

New member
אז אולי תכתבי את פאנארט מעזע??

יהיה נחמד לקרוא משו... XD

Elles

New member
הממממ ^_^

אין לי פאןפיקשן מזעזע אבל אני מוכנה לשפוך את אשר על לבי. כל החברות שלי צוחקות עלי כי אני מעריצה משהוא זקן כמו אלן ריקמן ): מה לעשות, זו לא אשמתי שאורלנדו בלום או לגולס (מי שהם לא יהיו) לא עושים לי את זה! ואין לי תסביך סבא ( או איך שלא קוראים לזה)!!!! האמת היא שגיליתי את ריקמן עוד כשראיתי את דוגמה (הוא היה השומר של הבחורה לא?) - שזה היה לפני שניייייייייייים, לפחות לפני 4/5 (אני בת 17 עכשיו) אבל עבר מלא זמן עד שיצא הארי-פלוצר ועד שהבנתי שזה אותו אחד. וזה סיפור חיי המרגש. הייתי רוצה לדעת איך האחרים הפכו לריקמנים אבל בטח יענה לי רק בן אדם אחד ):

הו אני רוצה^^../images/Emo15.gif

אני זוכרת את הרגע, הייתי אצל ענבל לפני איזה שנתיים
היה לנו תסביך הארי פוטר, ותהיתי מי זה השחקן הזה שמשחק את סנייפ
משם הכל הסטוריה, ענבל בעצם עשתה לי היכרות ראשונית עם אלן
חחח ומאז ראיתי די הרבה סרטים שלו
אבל אין על ה"פ
זהו בערך.

t a l 80

New member
אצלי ההתאהבות התחילה מהקליפ

של טקסס שרץ ב-MTV לפני כמה שנים אבל אז לא ידעתי שזה הוא. אחר-כך בעקבות סרטי הארי פוטר גיליתי מי זה אלן ריקמן ואחרי שראיתי גם סרטים אחרים שלו כמו דוגמה נהייתי
בו. ואז גם הבנתי שהוא והגבר הסקסי בטרוף מהקליפ של טקסס הם אותו אדם

Zeitonie

New member
אני לא זוכרת את הקליפ הזה.

אבל אני זוכרת שקצת אחרי שראיתי הארי פוטר הראשון, ראיתי את רובין הוד. ובהתחלה לא קישרתי. סתם נורא נהניתי מהשריף. אחרי זה חברה שלי פתחה לי את עיני, והתחלתי לבלוע את סרטי הארי פור בשקיקה. רק במקומות שבהם יש סנייפ. וזהו. משם בערך צדתי אותו כל פעם שהיה איפה. וכבר אי אפשר לצאת מזה. אני גרנטופילית

מלאכית16

New member
וואו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

את האחות התאומה האבודה שלי. כך גם אני גיליתי את אלן.
(אני ראיתי את דוגמה, וממש אהבתי את אלן, ולכן החלטתי שבטוח ראיתי אותו כבר בסרט אחר, הלכתי לכתוביות, גיליתי את שמו ורצתי לאינטרנט...איזה חודש אחרי חברה שלי מראה לי את השחקנים העתידיים לסרט הארי פוטר הראשון, ואני ישר קפצתי בהתלהבות שאני מכירה [ואוהבת
] את השחקן הזה
הוא גם בערך מה שדמיינתי בתור סנייפ..אחר כך התחתנתי איתו, ועם השנים אני מנסה להשלים ולראות את כל סרטי אלן ריקמן שיצאו אי פעם...סיפור חיים עצוב
) וגם אני גרנטופילית (או יותר נכון, אני עברתי לזרם חדש במחלה- בריטגרנטופיליה- אהבה לגברים זקנים ובריטים
) ואני גאה בזההההה

Elles

New member
WOW O.O

כן, גברים זקנים בריטיים לגמרי שולטים. יש את פיטר גבריאל ומייקל פלאטלי וכאלה. הם לא בדיוק בריטים אבל למי איכפת! חה חה חה חה חה חה <- צחוק מטורף

Zeitonie

New member
אני חושבת שאנחנו צריכות לארגן מבצע

חטיפה. נחטוף המוןןן בריטים זקנים (את אלן ראשון), נקנה וילה גדולה במקום מרוחק, וננעל את כולם שמה. ואז נהפוך אותם לעבדים. והם יהיושלנו לנצצצצצצצחחחחחח.... מוואהאה. (אני חולנית)

Elles

New member
XDDDDD

אני אומרת שצריך ליצר תחתונים וחזיות עם הדפסים של בריטים זקנים! ואז להציף את העולם במרצ'נדייז של אלן ריקמן וסנייפ ולהפוך את כולם ל... בריטגרנטופילים!!! MWAHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA <<< צחוק מטורף

Thestral

New member
אז אם היא האחות התאומה האבודה שלך

ואני אחיך והחתול המאומץ שלך, זה הופך אותה לאחות האבודה בחזקת 2 שלי?

למעלה