יאללה מכבי!!!

**Blue-Lagoon**

New member
יאללה מכבי!!!

אנשיםםםםםםםםםם מכבי עלו לגמר!!!!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כנראה הולכת לדמר כי יש עוד כרטיסים ואם אנחנו מנצחים (בעזרת השם בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו) אני סוחבת את כל החברות לשאנז אליזה!!!!!!!!!! יששששש!!!! אתם לא יודעים איזה אקסטזה בבית (טוב נו רק אני מתלהבת השאר סתם בקושי ראו את המשחק) רציתי לצאת אבל לאאאאאא אמא לא מרשה (שתתפגר!) לא נורא מחר נצא!!!!! יאללללללללללללללה מכבי!!! אם הם מנצחים אני ביום שני בבית ספר עם כחול צהוב וצובעת את הפנים ואם למנהלת יש משהו להגיד (תמיד יש לה משהו להגיד) היא יכולה ללכת לקפוץ מהאייפל כי לאאאאא מזיז לי!!!!!!!!!!!!! GO ISRAEL!!!!!! WE RULE!!!!!!!!!!! חולללללללללה על כולכם!!!!!!!! אמי!!! שחוגגת בפריז... מצטערת על ההודעה הדי מוזרה האושר מציף אותי!!!!!!!

erlich

New member
you go girl!!!!!!!!!!!!!!!

תראי להם מזה אמילי!!!!!! צרפתים מטונפים :))) חיחיחי הודעות הסתה. את יודעת מה יהיה הרבה יותר טוב? אם תצבעי את הגוף שלך בצבעי גוף של כחול וצהוב ותגיעי ככה לבית ספר.. מה את חושבת שיעורר יותר פרובוקציה? חחחחחחחח. והכי חושב תראי נוכחות!!!!!! ישראל שולטים. ולא משנה שאני לא ממש מבין בספורט וראיתי את רק ה-10 דקות האחרונות!!!! מכבי תנצח!!!!!! ההודעה שלי קצת יותר מוזרה.. אבל האושר מציף גם אותי... סורי :), ארז.

*superstar*

New member
הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאני אבין יש לך בעיה עם צרפתים?!?!?!!? עדי:((

leeloo

New member
לי אין בעיה איתם,

אבל הם שונאים אותנו.... פשוט עובדת חיים קטנה מאנשים שגרו שם... שפחדו ללכת ברחוב בגלל הערבים שגרים שם ובגלל הצרפתים הניו-נאצים. אבל גם פה מפחיד ללכת בעצם...

*superstar*

New member
טוב זה כבר משהו אחר...

התכוונתי לצרפתים הנחמדים (כמוני:))! עדי:)

leeloo

New member
צהוב עולה זה מכבי!

ראיתי את המשחק באון ואוף אבל את הרבע שעה אחרונה ראיתי עד תום. נהדר. איזה יופי שהם נצחו! והשלשות האלה! מדהים! אבל הצרפתים האלה שיהיו בריאים עם הקלוז אפים שהם דופקים לכל העולם! חלאס! לא יודעים לצלם! כמה פאשלות! פעם אחת צילמו את הרגל של הצלם, פעם אחת המעודדת ברגע שהיא התרוממה מהרצפה, ופעם אחת כשהשופט היה תקוע באמצע הפריים. מצטערת, אני במגמת קולנוע והדברים האלה פשוט מפריעים לי. וטוב שאנחנו לא שולטים קצת במגרש! רק מעודדים צהובים, רק פרסומות ישראליות (חוץ מאחת צרפתית) איזה קטע זה! אין ישראלים פשוט יודעים לעשות שמייח! גו ישראל, גו מכבי! תביאו כבוד! לילו

מכבי עולה!!

ולא סתם עולה-אלא לגמר!!! רק מה שחסר עכשיו זה שהם עוד פעם ייפגשו בגמר את הייונים הארורים האלה...פאנתנייקוס..עם ``עודד-@#%#!*-קטש`` בתור שחקן. יום ראשון יום קדוש!!!! היה בן-בן זונה של משחק!!!מכבי הראו לרוסים האלה מה זה!!!! והאושר,מציף גם אותי!!!

leeloo

New member
זה רוסים זה?! אה הא הא!

איך הראנו להם מי באמת שולט בכדור ובמגרש! חי חי חי.... רק רציתי להגיד שעודד קטש לא ישחק כיוון שהוא פצוע! לכן, זה דבר טוב! אבל באסה שפנייתנאקוס משחקים נגדו בגמר (וזה די ברור כי הם מובילים ב-20 הפרש..) ולפי צורת המשחק של מכבי היום... לא הייתי אומרת שיש להם הרבה סיכוי לנצח. הם פשוט לא השקיעו. עובדה שניצחנו את הרוסים רק ב- 6 הפרש. וכנראה שהסיבה שנצחנו אותם היא בגלל כמות האדירה של הפאולים שהם עשו. אבל אני בכל זאת אופטימית ומחזיקה אצבעות למכבי! והאושר... איזה אושר... אושר זו לא מילה...:)

קדימה מכבי !

(מה עידוד גרוע ממש ...) רק רציתי לאחל להם המון המון הצלחה, ושיביאו גאווה למדינתו המגניבה. החגיגה האמיתי מתחילה עוד שבוע :) לוס אנג`לס לייקרס מול סאן אנטוניו ספארס !

בלה בלה

New member
בסדר, מכבי ניצחו

אבל את חושבת שזה באמת מצדיק 106 (כן, ספרתי) סימני קריאה בהודעה אחת? בואי לא נשכח שזה בסה``כ חצי גמר, לא צריך להתלהב יותר מדיי.. ומי שהתלוננה כאן על הצילום, בהחלט צודקת.. הוא היה על הפנים! הצרפתים כל הזמן ניסו ליצור כביכול רגעים מרגשים ודאגו לצלם את השחקנים ובעיקר את המאמנים באקסטרים קלוז אפ בדר``כ גם בתוספת סלואו מושן - אכן זוועה לעיניים.. מעניין שאף אחד בפורום עדיין לא שיחרר כאן איזו הודעת אנטי-מכבי, אני אישית נתקלתי בדעות אנטי-מכבי שכאלו די הרבה לאחרונה (בעיקר מצד אוהדי הפועל מתוסכלים..) בלה בלה :)

luka

New member
איזה קטע דפוק זה

אז מה עם אתה אוהד הפועל, מה אכפת לך עם פנתניאקוס תנצח או לא? מה אכפת לך עם מכבי תנצח או לא? זה הכל פרנציפ... זה לא יותר מזה גם אח שלי ככה, אוהד הפועל ת``א בכדורגל ושנה שעברה שפנתניאקוס ניצחו היה הכי מאושר בעולם. אני ``אוהדת`` מינוס של הפועל ת``א בכדורגל ורוצה שמכבי ת``א ינצחו בגמר. משהו רע בזה? כי התחלתי כבא להרגיש בוגדת או משהו... לא חשוב. ביי לכם

בלה בלה

New member
יערה, קצת התחשבות

נו, מה לעשות.. הם כמו ילדים קטנים, פשוט לא מסוגלים להפסיד (תקראי להם לוזרים אם את רוצה..) והאמת? לא קל להיות אוהד הפועל (בכלל לא קל להיות אוהד של קבוצת כדורסל שהיא לא מכבי, אבל לאוהדי הפועל ת``א הכי קשה מכולם..) תחשבי איך זה ששנה אחרי שנה, במשך 35 שנה לא הם לא מצליחים לקחת אליפות/גביע בגלל שמכבי לוקחים - את קולטת לאיזה רמות של תסכול וזעם זה יכול להביא? אני אישית חושבת שלמרות כל התיסכול והזעם, הם עדיין ילדים קטנים (אבל אני מרחמת עליהם, המסכנים..) בלה בלה :)

אני חושב

שאם זה לא התחום שלך אז אסור לך לחשוב שזה התחום שלך. להפועל ת``א יש 7 אליפויות לפחות .. ויש להם עוד הרבה גביעים, כמו גם להפועל ירושליים ועוד קבוצות אחרות. ואני מאמין שהשנה הפועל י-ם תקח את הגביע ואולי אפילו את האליפות :) אני אישית, לא ממש מתעניין בכדורסל בארץ, אני לא אוהב שום קבוצה, אני רק אוהב לראות את מכבי ת``א מפסידים :) אני מעדיף לראות NBA ! יום טוב.

סופרמן18

New member
לא מסוגלים להפסיד? אנחנו?

מכבי תל אביב הרסו את הכדורסל בארץ כי אין תחרות והרעיון בספורט זה התחרות. מילא אם מכבי היו מסתפקים בזה שהם הקבוצה הכי עשירה בארץ אבל לא הם צריכים גם לרמות בשביל לזכות באליפויות וגביעים כמה דוגמאות... 1) כל גמרי הגביע מתרחשים ביד אליהו מגרשה הביתי של מכבי תל אביב 2)לפני שנתיים באמצע גמר הפליאוף מכבי מחתימים את השחקן המרכזי של הפועל י``ם(היריבה) ראדיסב צ`ורצ`יץ. 3) לפני כמה שנים מכבי קונים באמצע הפליאוף את השחקן המרכזי של הפועל תל אביב לבאן מרסר 4) עשרות מקרים בהם מכבי החזיקו בכרטיס של שחקן ששיחק בקבוצה אחרת או שיובש צלהם על הספסל רק כדי שלקבוצה אחרת לא יהיה אותו(טפירו ושטיינהואר למשל) 5) עד לפני שנה שופטי הכדורסל בארץ קיבלו כרטיסים חינם למשחקי מכבי תל אביב בגביע אירופה. 6) ויש עוד דברים שלא עולים בדעתי כרגע. ובכל מקרה מכבי תל אביב הפסידו הרבה גביעים להפועל תל אביב ב35 שנה האחרונות ולהפועל יש גם 6 אליפויות לדעתי. ערן אדום עולה

בלה בלה

New member
כמו שאמרתי,

ילדים קטנים.. ואין לי כח לכתוב את הכל מהתחלה, אז אתם פשוט יכולים לדלג לתגובה שלי ליערה- שהיא גם התגובה הנוספת בשבילכם יקירי... יום נפלא! בלה בלה :)

לצערי אסור לי לראות את הגמר...

כל פעם שאני רואה את המשחקים החשובים שלהם הם מפסידים....

N0

New member
נו באמת...

מכבי ? מכבי ? נו באמת N0 לא זוכר במי עסק שחור צידדו (הוא לא ממש טוב בדברים שקשורים לכדורים וקבוצות) אבל לדעתו זה היה נגד מכבי... N0

למעלה