יאללה מי מגיע?!?! להפנניג שיאשר את הגעתו ושישרשר לפה אם הוא מגיע , נעשה גם מפגש פורם קטן שם.........
B benpual New member 10/10/05 #1 יאללה מי מגיע?!?! ../images/Emo32.gif להפנניג שיאשר את הגעתו ושישרשר לפה אם הוא מגיע , נעשה גם מפגש פורם קטן שם.........
יאללה מי מגיע?!?! ../images/Emo32.gif להפנניג שיאשר את הגעתו ושישרשר לפה אם הוא מגיע , נעשה גם מפגש פורם קטן שם.........
B benpual New member 10/10/05 #3 תסתכלי קצת בפורם , יש את פרויקט המקלדת , תאשרי הגעה לשם.......... זה נמצא קצת ליד ההוספת הודעה של הפורם
תסתכלי קצת בפורם , יש את פרויקט המקלדת , תאשרי הגעה לשם.......... זה נמצא קצת ליד ההוספת הודעה של הפורם
ע עידן פ 19 New member 10/10/05 #10 למתנדבי ביאליק... באדיבות העריה,הסעות מאורגנות תצאנה מהמגדל בקריון.יש להרשם אצל המפש"כ. מספר המקומות אינו מוגבל.תודה.
למתנדבי ביאליק... באדיבות העריה,הסעות מאורגנות תצאנה מהמגדל בקריון.יש להרשם אצל המפש"כ. מספר המקומות אינו מוגבל.תודה.
ע עידן פ 19 New member 10/10/05 #11 למתנדבי ביאליק... באדיבות העריה,הסעות מאורגנות תצאנה מהמגדל בקריון.יש להרשם אצל המפש"כ. מספר המקומות אינו מוגבל.תודה.
למתנדבי ביאליק... באדיבות העריה,הסעות מאורגנות תצאנה מהמגדל בקריון.יש להרשם אצל המפש"כ. מספר המקומות אינו מוגבל.תודה.
ה המתעניין של הצאט1 New member 11/10/05 #13 עידן: לא שאני מתכוון להגיע, אבל מה קשורה המפש"כית לעיריה עכשיו. וכולם יודעים מה היחסים שלי עם המפש"כית ?!
עידן: לא שאני מתכוון להגיע, אבל מה קשורה המפש"כית לעיריה עכשיו. וכולם יודעים מה היחסים שלי עם המפש"כית ?!
ה המתעניין של הצאט1 New member 11/10/05 #16 כבר אירגנת רוטציה - חחחחח רוצה לשמור את כל האוטובוס לך - חחחחחח תכתוב בחתימה - אני כותב מהסלולרי, סליחה על ההצפה כי אתה כותב פה פעמיים. וכנס כבר ל-ICQ
כבר אירגנת רוטציה - חחחחח רוצה לשמור את כל האוטובוס לך - חחחחחח תכתוב בחתימה - אני כותב מהסלולרי, סליחה על ההצפה כי אתה כותב פה פעמיים. וכנס כבר ל-ICQ
ע עידן פ 19 New member 12/10/05 #19 אפילו למטווחים עושים נגלות עם... הטאטא או ניידת. חחח כותב מהסלולרי.