יאללה מה עשיתם מפלפלת?

אני שמה על כולכם זין חח

אני צוחקת על כולכם מה נראה לכם מענין אותי מה אתם חושבים עלי? אז זהו שלא !! אתם אנשים מסכנים שחיים במחשב שלא נדבר על איך שאתם ניראים . יש לכם הרבה ביטחון על המקלדת.

יואו ממש העלבת אותי ממש נפגעתי

חחחחחחחחחחחח זונה מנסה לפגוע חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח אל תשכחי שאת זו שפותחת מצלמה כדי להראות לילדים איך את מאוננת. את זו שבתמונה נראית כמו גחבה. את זו שאין לה חיים. את זו שפותחת רגליים לכל דורש ובכל תשלום. בבקשה אל תשימי עליינו זין אנחנו מעדיפים להישאר בריאים

כדי לעשות את החתימה הזו שלך

היית צריכה מילון ? כי אם את מתקשה בעיברית קשה לי להאמין שיש לך מושג באנגלית

sinbad69

New member
גרייס

בשביל זונה לא צריך ביטחון משלמים כסף והיא עושה את העבודה. אני לא צריך לספר לך איך זה עובד. תגידי יש לך הנחות לקבוצות מאורגנות? או חבר מביא חבר?

sinbad69

New member
גרייס

יש לך עור ברווז. מפה אפשר לראות שרואים אצלך ורידים. זנזונת.חחחחחחחחחח

Bid

New member
יאמי../images/Emo3.gif

חן חחחחחחחח כפרה יא הורסת תפתחי ליגה משלך

../images/Emo152.gifחחחחחחחחחחחח

בידדדדדדדדדדדדדד ראית איזה קנאים ? חחחחחחחח מואהההההההההההההההההההההההההההההההה

Bid

New member
../images/Emo24.gifחופשי מאמי../images/Emo8.gif

הם מנסים לתפוס כוסית כמוך,,חחחחחחח,,, זה גם חשוב שיתאמצו קצת

גרייס ממי כנסי!

קודם כל ממי שבוע טופ מה שלומך?!ממי שימי עליהם פה עובדה פה הם פותחים הפה אך כשאת משדרת כולם על ארבע באים אלייך :)

קמרש

New member
הכל מקנאה !!!! תתעלמי - אל תעני

לנבלות הסרוחות ! חוסר תגובה רק יוציא אותם יותר מדעתם ...

גרייס מלאכית

גרייס מאמי אהבתי את הפנים את הגוף ראיתי כבר אך לא ציפיתי ללמפנים יפות כאלה. אגב אל תייחסי לקנאים כאן . דברי איתי [email protected] מצורפת לך תמונה שלי אגב לכל המכוערים הקנאים תאכלי את הלב

אם זו באמת את

אז את ראסמי יותר יפה ממנה.. אבל מה קרה אז היא מקבל קצת צומי ואת ישר בוכה?

ענברבור

New member
גרייס.... כנסי.....................

הפעם הגזמת... אין לי כלום נגדך ומעולם לא היה לי. אבל אני חייבת להגיד שההודעה הזו הייתה צעקה לצומי קריאה נכבדת כמו: "תחמיאו לי!!!!!!" זהו.

בואנה את חשה תעצמך

רדי מעץ מותק וואלה גוף יש לך אבל פנים נפט ומה את עושה תחרות פה עם מישהי חתיכת מסכנה פחחח וואלה את באמת ילדה כמו שאת מציינת לפי חפשי צומי במקום אחר

למעלה