יאללה, לשנס מתניים

יאללה, לשנס מתניים

מלה נחמדה לשנס. אני לא בטוח שקלדתי אותה אי פעם בעבר. אבל אני סוטה. מהנושא. שכחתי לרגע מה רציתי. אה כן. אז כמו שציינתי בפתח דברי, יאללה, לשנס מתניים. הפורום הזה, שמשמש פלטפורמה לדפיקויות הנפשיות הכי ביזאריות שלכם, גוסס. בעיקר בגלל ניהול כושל ותוכנית עסקית ללא מעוף, אה לא, זה חלק מהנאום שנשאתי בכנס של מייקרוסופט - סיפור ארוך. התכוונתי לומר שהפורום הזה גוסס. עד שכבר מישהו דוחף פה איזו הודעה, היא בד"כ דבילית, או גרוע מכך - מציעה לנו משחקי חברה של הצופים. אז בנים, תחליפו את המשקפיים בעדשות, רוצו למכון הכושר ובחזרה, ותתחילו להראות כמו גברים. ובנות - תנקו פה קצת ואחר כך תלבשו חזיה ותחתונים תואמים, ולא את הסט הרפוי שנועד לשריצה בבית. ואולי, עם ההורמונים, יבואו גם ההודעות. ואם לא, לפחות נתנחם במין סוער. עד כמה ששלוש שניות יכולות לסעור. כמו כל חבורת רוקדים סביב עגל הזהב, אתם בטח כבר תוהים "ומה החמור יעשה, חוץ מלהרביץ בנו ציונות". אז ככה, חוץ מלהיות עגל מוזהב. וגם אהיה לכם מנהיג חתרני ואלטרנטיבי, הצ'ה של הפורום. כשסיטרא מרגיש מאוים וקפת עורגת, הם במיטבם. צאו לדרך.

א י ל ה

New member
"צאו לדרך"???

ברוח משחקי החברה של הצופים, זה סוג של חפש-את-המטמון שארגנת לקבוצה פה?

את לא יכולה לבוא אלי בטענות

אחרי כל הנשמות התועות מהפורום שלך שעשו פה סיכול ממוקד, עם כל מיני הצעות למשחקי חברה ומשחקי לשון ומשחקי אלוהים יודע מה, דבק בי חלק מהז'רגון.

א י ל ה

New member
"תועות"

זה כשמישהו בא אליך, נגיד, ומוסר לך כתובת מדויקת - כולל מיקוד - וססמה בדוקה ואומר לך להגיע למקום האמור וגם מציע לך פרס בעד זה? זה "תועות"?

Le Fay

New member
לא, זה "תובעות". או מה שבעמק יזרעאל

קוראים "דורשות". "תועות" אלה הנשמות שנתקלות במקום קדוש זה כשהן מגששות בחשכה בחיפוש אחר פורום ההולם את כישוריהן; ו"טועות" זה אלה שנשארו להחליף מילה (ע"ע: "אופס, בטעות!"). למה, לדעתך מישי מסרה לפטרושקה פעם כתובת מדוייקת? אל תצחיקי.

Le Fay

New member
נורא. והסיסמה היא

מוּווווווווו. לחובבי עטינים בלבד.

softy

New member
ברשותך Le Fay

לא הצלחתי להבין את המשמעות של הפיסקה האחרונה. האם: למה לדעתך מישי מסרה לפטרושקה פעם כתובת מדוייקת? או: למה? לדעתך מישי מסרה לפטרושקה פעם כתובת מדוייקת? יש הבדל - הפסיק מאחורי הלמה נורא מפריע לי לרדת לסוף דעתך.

Le Fay

New member
לדעתי

למה, [אתנחתא קצרה, בלי שינוי טון לאות שאלה] לדעתך מישי מסרה פם לפטרושקה כתובת מדוייקת? סוף דעתי ממש-ממש מצטערת, אבל מוסרת שכרגע כבר יורדים לה.

משהו על גיאומטריה

תחילת דעתך וסופה, הן היינו הך לא? כשמדברים על דעת כה קטנה, ממש נקודונת פיצפונת במרחב (של עמק יזרעאל?). אז מספיק כבר לזרות חול בעיני הציבור, את מנצלת את רמתו הכללית בכלל, והשכלית בפרט, הירודה, לעשות רושם, אבל אני, שהאמת היא נר לרגלי, פנס לקסדתי ויונה לחלוני, לא אתן לזה לקרות.

Le Fay

New member
לא. בקשר לתחילת דעתי לא נריב

אבל לומר על סופה שהיא "נקודונת פיצפונת" זה קצת מרחיק לכת, לא? זה עוד לפני שהיא נפתחת לשינה. נ.ב. צוצלת, פטררקה, צוצלת.

למעלה