יאללה לקפל את המדינה

twigy

New member
יאללה לקפל את המדינה

לסגור את הבאסטה. קראנו לעצמינו מדינה דמוקרטית ? דמוקרטית ? מה דמוקרטית במדינה הזאת כשהערך הבסיסי ביותר של הדמוקרטיה - ערך השויון מנותץ לרסיסים קטנים לנגד ענינו ! דמי שווה פחות בגלל שאני לא מאמין ? אני ממש לא מבין את זה ! אני לא מבין איך אנחנו בתור אזרחים במדינה שמתיימרת להיות מדינה בסגנון המערב, איך אנחנו בתור אנשים חושבים ורציונליים מסוגלים לראות דבר כזה שהוא בלתי הגיוני ומתרחש לנגד ענינו. איך יתכן שאזרח אחד כן משרת בצבא ואזרח אחר לא ?! איך !? רגע ואם כולנו היינו הולכים ללמוד בישיבות ? מה היה קורה ? היינו סוגרים את המדינה. אז בואו ניסגור אותה כבר עכשיו ולא נעמיס על עוד כמה אנשים שעדיין מנסים. שאלוהים ישמור.

begone

New member
אלוהים לא ישמור

"איך יתכן שאזרח אחד כן משרת בצבא ואזרח אחר לא?!" אני חילוני ודמוקרטי בדיוק כמוך, ולא מתפלא שאזרח אחד כן משרת ואחד לא. זה סיפור ידוע, השוויון בגיוס הוא מזמן כבר פיקציה, וצריך להתרגל לזה. צה"ל כיום כבר איננו המוסד הערכי שהיה פעם. היום צה"ל זה גוף די מסואב ועייף. אנשים כבר לא מעונינים למות בגלל התנחלויות. אז צה"ל צריך להתגמש למציאות החדשה וליצור תמריצים בקרב המתגייסים. זו תופעה טבעית, וכל צבא נדרש להתמודד עם בעיות של גיוס קטן מדי. בכל מקרה, לא איכפת לי אם החרדים יתגייסו או לא. צריך רק לדאוג שהצבא יתפקד כמו שצריך, שכוח האדם שלו יהיה איכותי, ושכל מי שמתגייס יקבל משכורת נאה ותנאים טובים בסדיר ובמילואים. החרדים לא רוצים לשרת? לא צריך. אנחנו נדאג שהם יצטערו על היום שבו הם בחרו להשתמט. אנחנו נהפוך את צה"ל למקום ש*כדאי* להתגייס אליו. אז במקום לבכות ולילל על השוויון שאיננו מזמן, תתחיל לחשוב על איך להפוך את צה"ל למקום אטרקטיבי לחילונים ולדתיים-לאומיים שכן רוצים לשרת בו.

sandchicken

New member
גם אני רוצה שיוויון זכויות

גם אני רוצה להיות חלק ממנגנון הכיבוש של העם הפלשתינאי, גם אני רוצה לפוצץ כמה ילדים לרסיסים קטנים. גייסו אותי, ויפה שעה אחת קודם.

begone

New member
מצוין

בשביל זה אתה צריך לעבור קורס טיס, אבל אין סיכוי שתעבור אותו - בגלל שזה דורש השכלה טכנולוגית. במטוס לא צריכים גמרא, צריכים ידע אמיתי על המציאות, מר עוף חול.

audyossi

New member
../images/Emo104.gifהתנועה למען איכות השלטון בישרא

אל יאוש חברים יש תנועה של אזרחים שמזה 12 שנה עושה רבות למען האזרחים ולמען טוהר השלטון במדינת ישראל. בימים אלא אנו מגדילים את שורותינו וכוחנו ע"מ שנוכל להתמודד ביעילות רבה יותר אם האתגרים החדשים שמולנו. אנו זקוקים לכל אחד מכם שיצטרף, יהיה פעיל וישפיע. תוכלו להכנס לאתר התנועה ולקרא את האני מאמין שלי מי שמעונין להשתתף בפעולות מחאה נא להודיע במייל

audyossi

New member
לא ניסגור יש מה לעשות !!!!!!!!!|דגל

תקראו בסבלנות את הקובץ המצ"ב תצטרפו ותשפיעו !!!!!!

למעלה