ממש מדהים ולא הבנת כלום
"במוח הקטן של האדם"?! ציטוט שלך - רק המשפט הזה זה תירוץ להגיד למה צריך לסרס ולא מה עומד מאחורי לסרס! לגבי: "חוסר היכולת לגדל ולדאוג לצאצאים של החיות מוביל אותנו, האנשים הקטנים, לסרס ו/או לעקר את בעל החיים, על מנת שאותם צאצאים לא יגדלו ברחובות, לא יהרגו בצורות שונות ובטח ובטח שלא יורעלו ויילקחו למחסות, בהן יוזרקו להם רעלים וכו.. כל הדרכים האלו מובילות לכאב, אשר יכול להמנע בעזרת ניתוח." סוף ציטוט שלך! מזה חוסר יכולת - אין כזה דבר!!!!! מזה "האנשים הקטנים"?! אמר פעם ערס מתוחכם: "אין לא יכול - יש לא רוצה!" ערס ערס אבל צדק! אין לא יכול יש לא בנוי לזה לא מסוגל וכו' מי שלא מסוגל שלא ייקח אחריות! לגבי ה"עמותות" כמו סיירת ירוקה וצער בע"ח הגבתי במה שכתבתי במקור (תקראי שוב) העמותות האלה בכלל לוקחות את החוק לידיים ועושות הון תועפות על אימוץ וסירוס מה שד"א במקומות איכותיים יותר, אם כבר, זה עולה פחות ובגלל זה ד"א הרבה חיות "מורדמות" - שזה גם כן כל הכבוד למדינת ישראל! לקחת חיה מהרחוב רק שברוב הסיכויים והידיעה המוקדמת מראש - ידוע שהן פשוט יומתו (לא "יורדמו" - זה רצח! ד"א - רק שמשום מה לבני אדם מותר...) ולהגיד אח"כ שה"עמותות" האלה חיות בזכות (קשקוש מוחלט). לגבי ואני מצטט: "כל הדרכים האלו מובילות לכאב, אשר יכול להמנע בעזרת ניתוח" סוף ציטוט -> כל הכאב הזה יכל להמנע?! ניתוח?! המילה אחריות שוב אומרת משהו למישהו במדינה הזאת? - הלווווו?! יוהו - אחריות - את/ה לא מסוגל/ת אל תעשי/ה!! עוד ציטוט חכם : "אתה חייב להבין, זו לא שאלה של כן או לא." -> זאת מאוד שאלה של כן או לא! ואני מבין שתירוצים אפשר להנפיק כמו הרבה דברים במדינה הזאת אבל שוב - אחריות - לא! ועוד ציטוט : "אולם יש כאלה מצבים בהם עדיף הסירוס" -> מצבים?! מילא תתני את הדעה שזה עניין רפואי (נגיד כמו ברית מילה) אבל מזה מצבים?! שוב אחריות?! הבן אדם לא יודע לטפל בחיה?! - זה המצב?! לפי מה שאת אומרת - בפעם המליון - א-ח-ר-י-ו-ת !!! עוד ציטוט : "אולם אני כן יכולה לדאוג שלא יהיו מקרים בהם אני אצטער אחר כך" סוף ציטוט. -> מזה את?! מי שמך לחוק ודיין לאלוהים קטן?! חוץ מזה שדאגה לפחות מבחנתי לא מתבטאת באוגצנטריות מתורץ - אלא באמת פשוטה של דאגה כנה ובנתיים שום דבר ממה שכתבת לא הוכיח עניין של דאגה אלא רק תירוץ אחרי תירוץ למה אנשים לא מדופלמים ולא אחראיים מוצאים לנכון לסרס,להרדים,לקחת את תפקיד אלוהים לידיים, במקום דאגה כנה שהיא טיפול מסור,רשות חוק מסודרת (שאין!!!), כבישים מתוכננים נכון (שאין!!) חוקה (שאין!!!) ומה שנשאר זה תירוצים על גבי תירוצים!! לא מדע, לא רפואה, לא אחריות אלא רק תירוצים, רק שזה נקרא הסבר, והקו הדק בין התירוץ להסבר הטשטש לגמרי ב"הסבר" שאולי כדאי לחסוך לחיות את הסבל - רק מה שנשכח שלסבל אחראים בני האדם ברוב המקרים, אלה ש"מטפלים" בבע"ח, אלה שזונחים אותם, רשויות ה"חוק", ה"עמותות" (הכל בני אדם ד"א, את שמה לב לא בע"ח - בני אדם) נו טוב תמיד נחמד להגיד טעיתי, או תסלח לי או עניינים שכאלה במקום לחשוב על לא לעשות את זה מלכתחילה!!! אחריות (זה לא רק למכונת כביסה) חבל, ושוב תקראי אני ממליץ שוב ! ייאלה ביי