יאללה למה למה למה???

booksmeller1

New member
יאללה למה למה למה???

למה למה למה נכנסתי לקהילה הזו? אני רוצה לבכות, נקרע לי הלב. כל הכלבים האלה לאימוץ :( מישהו זוכר אותי? אני לצערי מסרתי גורה מקסימה בשם דבש לפני מספר חודשים כי לא ידענו כמה אגרסיבית הכלבה היותר מבוגרת שלנו כלפי כלבים אחרים. יש לכם מושג כמה אני רוצה לקחת את כללללללל הכלבים האלה הביתה?????? למה למה למה? כלבים הם הדבר הכי טהור ומקסים שיש בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!

enbalush

New member
לי כואב שרב הכלבים מורדמים ורק חלק

קטן מהם מגיעים לאימוץ, יש יותר כלבים ממאמצים, לכן הפתרון היחידי והדחוף הוא עיקור וסירוס כלבים בעמותות ובכלל, ואולי גם עידוד החברה לאמץ כלב, ע"י פרסום וחינוך.

לא יודע אם (בהרחבה - תקראו)

לא יודע אם התכוונת לסירוס כלבים בעמותות משני המינים או בכלל לסרסר כלבים, אבל עם כל היתרונות שהווטרינארים שופכים ובמקרה מאוד מוחשי שהיה לי עם הכלבה שלי ובסוף התברר שאני לימדתי את הוטרינר שלי דבר או שתיים וחסכנו מהכלבה שלי ניתוח, אני יכול להגיד לך שוטרינרים לפי דעתי לא צריכים בכלל למסור דעות או הפניות לסירוס, אף אחד לא הוכיח מעולם שזה מדעית עוזר במחלות למשל כמו שהם אומרים! ומעבר לזה שאני לא חושב שזה תפקידך או תפקיד אחרים להחזיק בדעות מטופשות כאלה, לפי דעתי זה גובל בלשחק אותה אלוהים! שאלת פעם כלב זכר אם בא לו לא להיות גבר במלוא מובן המילה, אולי תסרס את עצמך?! חשבת על זה?! שאלת פעם כלבה אם בא לה לא להרגיש מזה להיות אמא לגורים?! להרגיש את החוויה ?! לא שהכלבה שלי נותנת שייתקרבו אליה זכרים...אבל בלי קשר. חשבת על זה למשל ואני קיצוני כן - שאם נגיד איו "מסרסים" את אחד ההורים שלך אתה כמו שאתה לא היית מגיע/ה לעולם הזה! תוציאו כבר הנוסנס הזה של סירוס בתור הפתרון - אי אפשר לשלוט על הטבע! ואף אחד פה לא אלוהים כבר ראינו מספיק אלוהימים קטנים ומה הם עשו פה על היקום הזה! טוב לא התכוונתי להתקיף אבל מוזר לי שאף אחד לא חושב על זה ככה. ובלי קשר אני חושב שהכל קשור לאחריות, כמו למשל שלא תשחרר את הכלב/ה שלך בלי השגחה ואז תתפלא אם הוא ייעשה שטויות/ייפצע/יידרס וכו' - הוא באחריותך בשביל זה אתה בן אדם שדואג לו ולא ההפך! את הפתרון הזה של סירוס וכל העסק הזה של העמותות "להצלת בע"ח" ראיתי כבר בצבא על כלבי זאב שנמצאו או שימשו לתפקידים מבצעיים ולמשל את הסיירת הירוקה שעשתה את זה הייתי רוצה אישית לסרס על דברים שהם עושים מבחינה חוקית! - כביכול! ויש לי פתרון מעולה בשבילך ד"א תסרס איזה כמה הורים שלא יודעים ולא מוכנים להיות הורים אני מוכן להבטיח לך שתתפלא איך אוכלוסיית העולם תצטמצם - זה דווקא נראה לי פתרון יותר מתאים בעניין הסירוס... מוזר שאנחנו טובים בלהשליך את ה"חוכמה" שלנו בסירוס על חלשים מאיתנו - חיות! יאללה ביי

האפי לי

New member
עשה עיקוף רגלי

ברדיוס עד 5 ק"מ משדה התעופה בלוד, לך לטייל בתחנת הרכבת בעירך, בתחנה המרכזית וגם באזורי תעשיה. אם עדיין תגיד שאתה נגד סירוסים ועיקורים אתה איש טיפש (ועוד הרבה דברים שמחמת תרבות הדיון אני לא אומר)

כנראה שאת/ה לא יודע לקרוא

תקרא/י שוב אני ממליץ. אני יודע שכן זה לא נחמד לראות כלב דרוס באמצע כביש מהיר למשל - וזה ד"א היה יכול להיות מצומצם ע"י שני דברים : 1. שמדינת ישראל הכ"כ מתקדמת הייתה מקיימת באי-הפרדה על כל כמה מטרים חורים סבירים באי ההפרדה שבכלל ייאפשרו לבע"ח וזה ד"א לא רק כלבים סיכוי בכלל לחצות את הכביש, וד"א כמעט בכל מדינה מתוקנת בעולם - זה קיים ואני יודע על מה אני מדבר! 2. שאם היית קורא בעיון את מה שכתבתי - אמרתי שם שהאחריות של בן האדם היא לחיה ולא ההפך! ז"א שיש מספיק אנשים שלא יודעים/לא צרכים/לא בנויים/לא בני אדם פשוט כדי לדעת מזה אחריות ללטפל בכלב/חתול או כל בע"ח בשבילהם החיה היא שעשוע ולא אחריות וקל לזנוח את השעשוע בצד הכביש או אצל שכן או פשוט בכלל לצאת איתו בלי רצועה או לקחת מטוס ולהשאיר את החיה לחסדי הטבע... ותסלח לי אני לא איש טיפש עם כל הכבוד לך אני פשוט לא חושב שאתה מבין על מה אתה מדבר וזה בא מחוסר השכלה לך תשאל כל וטרינר לגבי סירוס והסיכוי להפחתת מחלות התשובה שתקבל היא בד"כ שזה 50/50 או לחלופין תשאל אותו על מחקרים שהוכיחו ודאית שזה מפחית מחלות - שייפנו אותך למאמרים כאלה (אין-לא מבוססים לפחות - ואני קראתי מספיק) ומה שאמרתי לגבי הדעה שלי נגד סירוס אמרתי בדעה שלא אתה אלוהים ולא אף אחד אחר ואין לאף אחד זכות לקחת או לנצל פירצה שקיימת ולהחליט בזכות היותו הולך על 2 ונ.ב. תרבות דיון לא מרמזת שאני טיפש אז אל תדבר איתי על תרבות דיון יש לי מספיק שכל להבין למה את/ה רומז. תקרא שוב! - זה מה שאני ממליץ לך! מבחנתי תשמור על הדעה שלך, אם יש גילגולים באמת בחיים אני מאחל לך לחזור בתור חיה מתחת לבן אדם ואז לחשוב על זה כבן אדם נאור שכזה... ושוב אני לפחות קצת התעניינתי מעבר לשלוש שורות שכתבת כהשתלחות לא נראה לי שיש לך איזה שהיא השכלה בנידון! ואומרים לפעמים על מצב שכזה שאם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לשתוק ולא לנסות להראות שאתה חכם כי מי שרוצה להיות חכם או בשאיפה להשכיל צריך ללמוד לפני שהוא מביע דעה וקצת לרכוש ידע - מה שלך אין לי אפילו צל של ספק - פשוט אין! וכן אני נגד סירוס ואם לא הבנת - תקרא שוב! שיהיו לך המשך שבוע נעים. ייאלה ביי.....

לי לית

New member
הכל טוב ויפה אבל ../images/Emo110.gif

את הצורך הזה לסרס ו/או לעקר, חיה זו או אחרת, העולם אמנם הפך למנהג של יום ביומו, אולם השיקולים הם אכן הגיוניים ונתפשים במוח הקטן של האנושות. אני לא אומרת שזכות כל אחד ואחד מאיתנו היא לגדוע חיים של חיה זו או אחרת, אבל חוסר היכולת לגדל ולדאוג לצאצאים של החיות מוביל אותנו, האנשים הקטנים, לסרס ו/או לעקר את בעל החיים, על מנת שאותם צאצאים לא יגדלו ברחובות, לא יהרגו בצורות שונות ובטח ובטח שלא יורעלו ויילקחו למחסות, בהן יוזרקו להם רעלים וכו.. כל הדרכים האלו מובילות לכאב, אשר יכול להמנע בעזרת ניתוח. אז שוב, אני לא אומרת שאנחנו יכולים לקחת את ההחלטה 'לחיים או למוות' לידיים שלנו, אולם במחשבה אחת קדימה, על ידי מעשה זה נמנע הרג חיות וריבוי מחלות בקרב בעליי החיים. אתה חייב להבין, זו לא שאלה של כן או לא. יש המון אפור בנושא הזה, ואין אני אומרת שההחלטה תמיד חייבת להיות חיובית או שלילית, אולם יש כאלה מצבים בהם עדיף הסירוס, ויש כמובן מצבים אחרים, בהם בעלי החיות יודעים לדאוג לבעל החיים, לשמור ולגדל כמו שצריך, ובמצב זה אכן הסירוס אינו הדרך הנכונה. אז.... בלי להגדיר בעד או נגד. יש בעד ויש נגד, תנסה להבין את זה... אני לא אלוהים ואין בי את האפשרות לדון את מהלך החיים של בעל חיים זה או אחר, אולם אני כן יכולה לדאוג שלא יהיו מקרים בהם אני אצטער אחר כך. אחלה יום לך ו..... המון כאלה XXXXX

ממש מדהים ולא הבנת כלום

"במוח הקטן של האדם"?! ציטוט שלך - רק המשפט הזה זה תירוץ להגיד למה צריך לסרס ולא מה עומד מאחורי לסרס! לגבי: "חוסר היכולת לגדל ולדאוג לצאצאים של החיות מוביל אותנו, האנשים הקטנים, לסרס ו/או לעקר את בעל החיים, על מנת שאותם צאצאים לא יגדלו ברחובות, לא יהרגו בצורות שונות ובטח ובטח שלא יורעלו ויילקחו למחסות, בהן יוזרקו להם רעלים וכו.. כל הדרכים האלו מובילות לכאב, אשר יכול להמנע בעזרת ניתוח." סוף ציטוט שלך! מזה חוסר יכולת - אין כזה דבר!!!!! מזה "האנשים הקטנים"?! אמר פעם ערס מתוחכם: "אין לא יכול - יש לא רוצה!" ערס ערס אבל צדק! אין לא יכול יש לא בנוי לזה לא מסוגל וכו' מי שלא מסוגל שלא ייקח אחריות! לגבי ה"עמותות" כמו סיירת ירוקה וצער בע"ח הגבתי במה שכתבתי במקור (תקראי שוב) העמותות האלה בכלל לוקחות את החוק לידיים ועושות הון תועפות על אימוץ וסירוס מה שד"א במקומות איכותיים יותר, אם כבר, זה עולה פחות ובגלל זה ד"א הרבה חיות "מורדמות" - שזה גם כן כל הכבוד למדינת ישראל! לקחת חיה מהרחוב רק שברוב הסיכויים והידיעה המוקדמת מראש - ידוע שהן פשוט יומתו (לא "יורדמו" - זה רצח! ד"א - רק שמשום מה לבני אדם מותר...) ולהגיד אח"כ שה"עמותות" האלה חיות בזכות (קשקוש מוחלט). לגבי ואני מצטט: "כל הדרכים האלו מובילות לכאב, אשר יכול להמנע בעזרת ניתוח" סוף ציטוט -> כל הכאב הזה יכל להמנע?! ניתוח?! המילה אחריות שוב אומרת משהו למישהו במדינה הזאת? - הלווווו?! יוהו - אחריות - את/ה לא מסוגל/ת אל תעשי/ה!! עוד ציטוט חכם : "אתה חייב להבין, זו לא שאלה של כן או לא." -> זאת מאוד שאלה של כן או לא! ואני מבין שתירוצים אפשר להנפיק כמו הרבה דברים במדינה הזאת אבל שוב - אחריות - לא! ועוד ציטוט : "אולם יש כאלה מצבים בהם עדיף הסירוס" -> מצבים?! מילא תתני את הדעה שזה עניין רפואי (נגיד כמו ברית מילה) אבל מזה מצבים?! שוב אחריות?! הבן אדם לא יודע לטפל בחיה?! - זה המצב?! לפי מה שאת אומרת - בפעם המליון - א-ח-ר-י-ו-ת !!! עוד ציטוט : "אולם אני כן יכולה לדאוג שלא יהיו מקרים בהם אני אצטער אחר כך" סוף ציטוט. -> מזה את?! מי שמך לחוק ודיין לאלוהים קטן?! חוץ מזה שדאגה לפחות מבחנתי לא מתבטאת באוגצנטריות מתורץ - אלא באמת פשוטה של דאגה כנה ובנתיים שום דבר ממה שכתבת לא הוכיח עניין של דאגה אלא רק תירוץ אחרי תירוץ למה אנשים לא מדופלמים ולא אחראיים מוצאים לנכון לסרס,להרדים,לקחת את תפקיד אלוהים לידיים, במקום דאגה כנה שהיא טיפול מסור,רשות חוק מסודרת (שאין!!!), כבישים מתוכננים נכון (שאין!!) חוקה (שאין!!!) ומה שנשאר זה תירוצים על גבי תירוצים!! לא מדע, לא רפואה, לא אחריות אלא רק תירוצים, רק שזה נקרא הסבר, והקו הדק בין התירוץ להסבר הטשטש לגמרי ב"הסבר" שאולי כדאי לחסוך לחיות את הסבל - רק מה שנשכח שלסבל אחראים בני האדם ברוב המקרים, אלה ש"מטפלים" בבע"ח, אלה שזונחים אותם, רשויות ה"חוק", ה"עמותות" (הכל בני אדם ד"א, את שמה לב לא בע"ח - בני אדם) נו טוב תמיד נחמד להגיד טעיתי, או תסלח לי או עניינים שכאלה במקום לחשוב על לא לעשות את זה מלכתחילה!!! אחריות (זה לא רק למכונת כביסה) חבל, ושוב תקראי אני ממליץ שוב ! ייאלה ביי

מה לעשות?

גם אני רוצה לקחת את כל הכלבים אליי, אבל זה הבעיה של האנושות נותנים לאנשים לא אחראיים להביא ילדים לעולם, לאמץ כלבים, לנהל את העולם, וכו' וכו' - אני אבעס אותך - אבל אין פתרון! תעשה מה שאתה יכול, תבקש עזרה מאחרים אולי זה ייעזור , מעבר לזה אתה רק יכול להרגיש קקה, אבל אלה החיים life is a bitch and then (u marry one/die) thats it סורי שלא עזרתי

למעלה