יאללה, לוח הופעות

fugitive

New member
יאללה, לוח הופעות

איזה כיף לכתוב לוח הופעות לצלילי האלבום החדש של the notwist, אל תשאלו. אני מקווה שכל מי שהצליח לצאת ולראות הופעות היום בצהריים נהנה, בכיכר ציון זה נגמר די עגום כנראה (דודו, ארז ונתי יספרו אולי). ~שישי~ * אז אחרי ארועי הצהריים הרבים, אלון אבנת יתקלט הלילה בסירה. * ובקצה תהיה מסיבת דראם'נ'בייס. ~שבת~ * רונה קינן תופיע ב-ח7. * הדג נחש יופיעו בצוללת הצהובה. * רייסקינדר יופיע בסירה, ואחריו תתקלט דינה. * אביגיל כהן תופיע ברזניק, הפאב מצידו טורח לציין בפרסומים שהיא יפה. כנראה שיש סיבה. * מארקי Fאנק בתקלוט קייצי (?) באוגנדה. ~ראשון~ * תמר אייזנמן מסתבר, אחראית מעכשיו להופעות ימי ראשון בתקליט. אם אני מבין נכון, זה יהיה מעכשיו "תמר אייזנמן מארחת" או משהו כזה. אז היא תארח את שאנן סטריט. * ערב רוק אקוסטי בברבור, בהשתתפות: יפים גינזבורג, גרישה תמר, אלכס אשכנזי ועוד (זה אני, או שנשמע שיש קו אתני כלשהו לערב ההופעות הזה?). * אנה תתקלט בסירה. ~שני~ * עמיר לב יופיע ברזניק. * גפן בי תופיע בז'בוטניסקי, המקום בו מגישים בירה בכוסות של 400 (בטח גם במחיר מופקע). * רני זגר יתקלט מוזיקה תעשייתית באוגנדה. מעניין אם הוא ישמיע מתוך החדש של TV on the Radio. ~שלישי~ * בגני התערוכה המיוזעים, יצטופפו כך וכך אלפים (ובהם כמה אנשים שכותבים כאן) כדי להאזין לשיריו של סטיבן פטריק מוריסי. יהיה חימום של הניו-יורק דולז (מה שנשאר מהם), ואסף אבידן ייכנס לנעליה הגדולות של סוזי - לפחות נמנע מכולם הדואט המשוקץ (ע"פ הדיונים כאן) עם מוריסי. * ואליל בריטפופ אחר, רם אוריון, ייתן הופעה לבד עם גיטרה באוגנדה. מצד אחד, זה לא מופע להקה חשמלי (בלע). מצד שני, לפחות הוא משאיר את דפנה קינן בת"א (~אנחת רווחה~). ~רביעי~ * בשקט בשקט, אולריך שנאוס מגיע לתקלט באוגנדה. זה יעליב מישהו אם אני אכתוב שהוא אורח לא הרבה פחות מכובד ממוריסי? אני ממש מקווה להיות שם. ורמונט יחמם, אנה וספארק או יקררו. * ברזניק יהיה מופע כפול של שתי יוצרות: מעיין מדר ושירה כרמל. ~חמישי~ * שירי מימון תופיע במעבדה. * שליחי הבלוז במופע מחווה ללד זפלין בצוללת הצהובה. * ערב של הלייבל G6PD באוגנדה (מזמן לא היה באמת). זהו, סופ"ש קריר ונעים ושבוע טוב,

fugitive

New member
יש גם פוסט שבועי חדש בבלוגשלנו

זה שמבחינה גרפית זה נראה נורא לא אומר שאתם לא יכולים לקרוא את זה.

davecom

New member
תודה בזי

רק להוסיף ולומר שבקרוב יפתח מועדון ההופעות המדובר (לפחות ביננו) באזור קינג ג'ורג'-ההסתדרות. ככה שצפויים עוד אירועים בסופי השבוע החמימים בירושלים. בתקווה.

konformist

New member
איזה מועדון? בין מי זה מדובר?

די לתרבות הקליקות והשו-שו ברדיו הר הצופים! ספרו גם לפשוטי העם את החדשות המעניינות.

davecom

New member
הנה סיפרתי קצת

קולבוריישן בין סירה לאוגנדה. בערך. עוד חודש אולי. לא רוצה להקדים את המאוחר. רח' ההסתדרות שם ליד הסופר פארם, על גבול קינג ג'ורג'. הופעות וכאלה אבל כנראה רק בסופי שבוע. כנראה שיהיה טוב.

הגרופי

New member
מדינת המשטרה מכה שוב

יום שישי בכיכר נגמר עגום לחלוטין. כמה אירוני שאירוע מחאה על מיעוט התרבות והאמנות בעיר נגמר בזה שהמשטרה עושה ככל יכולתה לסגור אותו. ההגברה לא מצאה חן בעיניהם והם ביטלו אישור שכבר נתנו להופעות המוזיקה, זה לפני שמישהו בכלל ניגן! אז את נגה שלו לא שמענו, היו שני קטעי מחול ואח"כ ג'אם סשן של דודו על התופים עם נגני כינור, אקורדיון וסקסופון. מופע אנפלאגד. חרא עיר

למעלה