עונננה
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? 1 בשבוע? לא יותר מידי חחחח מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד?חטפי שוקולד. מה השוקולד שאתם הכי אוהבים?וואלה לא יודעת חחח אין משהו ספצפי. מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים?שוקולד מריר. האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך?יש מצב
האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל?לא משנה לי... האם המחיר משפיע על קנייתך?נראה לי שכן...אני לא אשקיע על שוקולד יותר מידי ... עוד שאלון שאלון איקון : אתם בהלם עכשיו?כן אם כן - למה?האיקון הזה מכניס לשוק..הוא עושה שטיפת מוח חחח מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם?אני בהלם תמידי חחח למה הייתם בהלם באותה פעם?בכל שנייה אני יכולה להיכנס להלם..קל להבהיל אותי ולהפתיע... מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ?רק אלוהי תפוז יודע..אבל אותו אני יותר אוהבת..
הפה הגדול של השני מעצבן אותי חחח כשאתם בהלם אתם פוערים פה?לא זה יותר קטע של עיניים מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם?כן צפירה של מכונית גורמת לי להלם חחח אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)?שראיתי את מייקל לואיס משחק עיוור באלופה נכנסתי להלם..חחח סתם. נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק? עכשיו שחושבים על זה יש מצב חחחחח,קליטה מאוחרת... יש לך משהו להוסיף בנושא?לאאא אני בהלם חחחחח עוד סקר איקון! והפעם (כן כן התלהבתי מהם...) אוהב/ת גשם?כן נחמד.. אוהב/ת שלוליות?שהם לא בנעל שלי... אוהב/ת מים באופן כללי?מאודדדדדדד חוסך/ת על כל טיפה?נראה לי שאני יחסית בסדר...אבל לא בדיוק חוסכת על כל טיפה.. שותה מים מהברז?לא,יותר בקטע של מים מינרליים. מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?טיפו קטנטנות... השתתפת פעם במלחמת מים?כןןןן חחחח אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?תלוי איפה המגבת...אבל נראה לי ש לרוב עם מגבת. כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?אם זה בבית אז כן..בחוץ לא נראה לי שנתקלתי בברז מטפטף.. יש לך משהו להוסיף בנושא?לא. ושאלון שמצאתי באינטרנט, מוקדש לאסתר חחחח..דיי איזה כבוד הקדשת לי שאלון... (ד"א, לא קראתי את השאלות, רק את הכותרת) http://funny.co.il/index.php?page=funny_exam&ac=view&id=6472 איך אתה נוהג? 1-13: מזל טוב! אתה נהג זהיר למופת! אתה מציית לחוקי התנועה, לא שותה ונוהג, לא לוקח סיכונים על הכביש ולא דורס קשישים למטרות הנאה מינית. סביר להניח גם שאינך לוקח סיכונים בחייך הפרטיים המשעממים עד מוות, ואחרי שנים של דיכאון קליני אתה תגמור מתנדנד בסלון כשסביב צווארך חבל תליה – אבל זה כבר נושא לשאלון אחר חחחחח מה זה משנה ..יש לי רשיון.