יאללה להתעורר!!!

יאללה להתעורר!!!

אוף רציתי סיימלי של תרנגול ואין!
טוב לא משנה
מה קורה איתכם?? לא שמים שאלונים אז אתם נעלמים?? ככה??
משעמם לי ואני מתחמקת מללמוד למבחן שלי בהיסטוריה...
יאללה אני אעשה כל מיני משחקים
אין לי רעיון אחר להעיר אותכם..חחח

טוב מצאתי כמה שאלונים קצרים!

טוב זה סתם אבל העיקר שוקולד ואני מקדישה אותו לעצמי
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד? מה השוקולד שאתם הכי אוהבים? מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים? האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך? האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל? האם המחיר משפיע על קנייתך?
עוד שאלון
שאלון איקון :
אתם בהלם עכשיו? אם כן - למה? מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם? למה הייתם בהלם באותה פעם? מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ? כשאתם בהלם אתם פוערים פה? מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם? אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)? נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק? יש לך משהו להוסיף בנושא?
עוד סקר איקון! והפעם
(כן כן התלהבתי מהם...
)
אוהב/ת גשם? אוהב/ת שלוליות? אוהב/ת מים באופן כללי? חוסך/ת על כל טיפה? שותה מים מהברז? מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? השתתפת פעם במלחמת מים? אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? יש לך משהו להוסיף בנושא?
ושאלון שמצאתי באינטרנט, מוקדש לאסתר חחחח (ד"א, לא קראתי את השאלות, רק את הכותרת
) http://funny.co.il/index.php?page=funny_exam&ac=view&id=6472 תהנו..ותענו
התשובות שלכם בטוח עדיפות מללמוד על פולין...

MEyTi L O

New member
באמת נורא יבש םה.. זה עצוב XD

כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? אולי םעמיים בשבוע זה עושה לי בחילה מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד? מזה טבלאות שוקולד? טוב אממ.. חטיפי שוקולד מה השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד פרה עם פצפוצי אורז מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים? עם תות או תפוז בפנים האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך? ממש לא האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל? למשנה לי האם המחיר משפיע על קנייתך?לפעמים עוד שאלון שאלון איקון : :-O אתם בהלם עכשיו? לא ממש אם כן - למה? מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם? אתמול למה הייתם בהלם באותה פעם? כי מישהו אמר לי משהו מוזר (טוב זה לא ממש שונה מכל יום) מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ? לבין מה ? כשאתם בהלם אתם פוערים פה? שאני ממש ממש ממש בהלם כן XD מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם? אכן כן אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)? לא ממש נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק? עוד לא פגשתי מישהו כ"כ מפגר XDDD יש לך משהו להוסיף בנושא? לא ממש עוד סקר איקון! והפעם
(כן כן התלהבתי מהם...) אוהב/ת גשם? מאוד
אוהב/ת שלוליות? כן =] אוהב/ת מים באופן כללי? כן יא חופרים!! חוסך/ת על כל טיפה? לא שותה מים מהברז? לא, יש זיהום באפעל.. מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? גשם סוער השתתפת פעם במלחמת מים? ברור, זה כיף
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? במגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? סוגרת אותו יש לך משהו להוסיף בנושא? כן ... חורף זה הכי אחי

SAPIROS5

New member
עונההה

כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? וואי מלאאא חחח מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד?אממ תלוייי איזה... מה השוקולד שאתם הכי אוהבים?שוקולד לבן עם עוגיות מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים?לא יודעתת אולי עם התות בפנים?בעעע האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך?לאא האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל?גם וגם האם המחיר משפיע על קנייתך?שוקלד זה שוקולדד ברור שלא משפיע חחח עוד שאלון שאלון איקון : אתם בהלם עכשיו?
אם כן - למה? מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם?לא זוכרת למה הייתם בהלם באותה פעם? מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ?איזה אקיוניםם?אני לא רואה פה אייקונים חחח כשאתם בהלם אתם פוערים פה?אממ לא מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם?לא אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)?איןן סיפור נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק?לא רואה פה אייקון יש לך משהו להוסיף בנושא?לאא עוד סקר איקון! והפעם (כן כן התלהבתי מהם...) אוהב/ת גשם?
אוהב/ת שלוליות?
אוהב/ת מים באופן כללי?
חוסך/ת על כל טיפה?
לפעמים ולפעמים חח שותה מים מהברז?
מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?קטנטנות השתתפת פעם במלחמת מים?
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?מגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?סוגרתתת יש לך משהו להוסיף בנושא?לא

esterosh

New member
עונננה

כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? 1 בשבוע? לא יותר מידי חחחח מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד?חטפי שוקולד. מה השוקולד שאתם הכי אוהבים?וואלה לא יודעת חחח אין משהו ספצפי. מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים?שוקולד מריר. האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך?יש מצב
האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל?לא משנה לי... האם המחיר משפיע על קנייתך?נראה לי שכן...אני לא אשקיע על שוקולד יותר מידי ... עוד שאלון שאלון איקון : אתם בהלם עכשיו?כן אם כן - למה?האיקון הזה מכניס לשוק..הוא עושה שטיפת מוח חחח מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם?אני בהלם תמידי חחח למה הייתם בהלם באותה פעם?בכל שנייה אני יכולה להיכנס להלם..קל להבהיל אותי ולהפתיע... מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ?רק אלוהי תפוז יודע..אבל אותו אני יותר אוהבת..
הפה הגדול של השני מעצבן אותי חחח כשאתם בהלם אתם פוערים פה?לא זה יותר קטע של עיניים מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם?כן צפירה של מכונית גורמת לי להלם חחח אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)?שראיתי את מייקל לואיס משחק עיוור באלופה נכנסתי להלם..חחח סתם. נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק? עכשיו שחושבים על זה יש מצב חחחחח,קליטה מאוחרת... יש לך משהו להוסיף בנושא?לאאא אני בהלם חחחחח עוד סקר איקון! והפעם (כן כן התלהבתי מהם...) אוהב/ת גשם?כן נחמד.. אוהב/ת שלוליות?שהם לא בנעל שלי... אוהב/ת מים באופן כללי?מאודדדדדדד חוסך/ת על כל טיפה?נראה לי שאני יחסית בסדר...אבל לא בדיוק חוסכת על כל טיפה.. שותה מים מהברז?לא,יותר בקטע של מים מינרליים. מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?טיפו קטנטנות... השתתפת פעם במלחמת מים?כןןןן חחחח אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?תלוי איפה המגבת...אבל נראה לי ש לרוב עם מגבת. כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?אם זה בבית אז כן..בחוץ לא נראה לי שנתקלתי בברז מטפטף.. יש לך משהו להוסיף בנושא?לא. ושאלון שמצאתי באינטרנט, מוקדש לאסתר חחחח..דיי איזה כבוד הקדשת לי שאלון... (ד"א, לא קראתי את השאלות, רק את הכותרת) http://funny.co.il/index.php?page=funny_exam&ac=view&id=6472 איך אתה נוהג? 1-13: מזל טוב! אתה נהג זהיר למופת! אתה מציית לחוקי התנועה, לא שותה ונוהג, לא לוקח סיכונים על הכביש ולא דורס קשישים למטרות הנאה מינית. סביר להניח גם שאינך לוקח סיכונים בחייך הפרטיים המשעממים עד מוות, ואחרי שנים של דיכאון קליני אתה תגמור מתנדנד בסלון כשסביב צווארך חבל תליה – אבל זה כבר נושא לשאלון אחר חחחחח מה זה משנה ..יש לי רשיון.

liza k

New member
עונה

כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע וכמה ביום? לאדעת מתי שיש אני אוכלת P= מה את/ה מעדיפ/ה, חטיפי שוקולד (פסק זמן וכד') או טבלאות שוקולד? שניהם מה השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד לבן מה השוקולד שאתם הכי פחות אוהבים? מריר האם עיצוב העטיפה משפיעה על קנייתך? אמ, יכול להיות חח האם אתה מעדיף שוקולד מהארץ או מחו"ל? שניהם למרות שאין כמו שוקולד פרה או קליק
האם המחיר משפיע על קנייתך? אמ תלוי חח כמה ישלי P= עוד שאלון שאלון איקון : אתם בהלם עכשיו? לא אם כן - למה? מתי היתה הפעם האחרונה שהייתם בהלם? אמ לא זוכרת למה הייתם בהלם באותה פעם? מה ההבדל בין האיקון הזה לבין ? אני לא רואה תאייקונים כשאתם בהלם אתם פוערים פה? בערך, נו אני עושה כזה "מההההההההההה?
" מוצאים את עצמכם הרבה פעמים בהלם? אולי לאדעת אפשר לשתף אותנו בסיפור שהכניס אתכם להלם (בלי לעשות אאוטינג, בבקשה)? לאדעת לא זוכרת נתקלתי בגולשים שחושבים שזה איקון מפהק, זה נראה לכם איקון מפהק? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא עוד סקר איקון! והפעם (כן כן התלהבתי מהם...) אוהב/ת גשם? לא כ"כ אוהב/ת שלוליות? לא אוהב/ת מים באופן כללי? אמ, בטח בלי מים אין חיים D= חוסך/ת על כל טיפה? משתדלת שותה מים מהברז? לא מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? טיפות השתתפת פעם במלחמת מים? כן אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? מגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? אם זה בבית אז אני סוגרת אם לא אז אני ממשיכה הלאה יש לך משהו להוסיף בנושא? לא. בי. P=

טוב יאללה משחק מטומטם אבל זה משעמם לי../images/Emo6.gif

השלם את הציטוט.......
1.אני רק רוצה שתדעי שאני תמיד אהיה שם בשבילך... 2.עוד טלנובלה?לא נמאס לו?כמה טלנובלות הוא יכול לעשות?....... 3. [לרננה] את שונאת אותי הא? -שונאת?....... וציטוט למומחים...
4. אממ.. אפרת אני אתקשר אלייך עוד מעט יש לי פה אידיוט ביי..... טוב דיי זה מתדרדר מרגע לרגע
אבל היי יש מה שמשחקים בששטוס יותר גרוע חחחחח רוצים דוגמא??
טוב יאללה ילדים חכמים נראה אותכם פותרים את הדבר הקשה הזה
מה המילה הבאה? קבוקב פתור: 43+65 השלם את האות החסרה: דל_ בי_ כן, ועל זה הם זוכים לטוס לחו"ל
זהו סיימתי לדבר שטויות, אני הולכת ללמוד להיסטוריה

עונה על חלק... כי לא כולם כמו אסתרותם!

וגם ככה זה בטח יהיה לא מדוייק
2.עוד טלנובלה?לא נמאס לו?כמה טלנובלות הוא יכול לעשות?.......
פעם הוא משחק את הטוב פעם משחק את הרע... 3. [לרננה] את שונאת אותי הא? -שונאת?.......
איך אפשר לשנוא תינוק? טוב דיי זה מתדרדר מרגע לרגע אבל היי יש מה שמשחקים בששטוס יותר גרוע חחחחח רוצים דוגמא?? טוב יאללה ילדים חכמים נראה אותכם פותרים את הדבר הקשה הזה מה המילה הבאה? קבוקב
בקבוק! פתור: 43+65
108
השלם את האות החסרה: דל_ בי_
ת! אעאעאעא זכיתי לטוס לחו"ל עם כל הכיתה
או שלא

מסכנה אסתר היא לא קשורה למשחק

המפגר שלי חחחחחח ויפה...את זוכה לטיסה לצרפת (כן כן אני גם יודעת לאן הם נוסעים השנה
) אולי זה יעזור לך למבחן בהיסטוריה גם

esterosh

New member
כן,למה תמיד משייכים אותי לכל דבר שקורה פה?../images/Emo7.gif

אולי בגלל שפתחתי פה תאגיד עם כל חבר פורום? כן יש לי כבר 4 שמות משתמש
אבל זה רק בגלל שיש לי חוש עסקי חחחח

esterosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.אני רק רוצה שתדעי שאני תמיד אהיה שם בשבילך...איפה זה שם? לא יודעת שם.. 2.עוד טלנובלה?לא נמאס לו?כמה טלנובלות הוא יכול לעשות?.......פעם הוא משחק את הילד הרע פעם את הילד הטוב מה הוא יהיה הפעם? הפוץ? 3. [לרננה] את שונאת אותי הא? -שונאת?.......איך אפשר לשנוא תינוק? וציטוט למומחים... 4. אממ.. אפרת אני אתקשר אלייך עוד מעט יש לי פה אידיוט ביי..... מי אוהב אותך יותר ממני... *הציטוטים לא מדוייקים אבל זהיתי את הסיצנות חחחח טוב דיי זה מתדרדר מרגע לרגע אבל היי יש מה שמשחקים בששטוס יותר גרוע חחחחח רוצים דוגמא?? טוב יאללה ילדים חכמים נראה אותכם פותרים את הדבר הקשה הזה מה המילה הבאה? קבוקב-בקבוק וואי זה גם היה במצלצלים,אבל אחרי זה שולחים לך עוד 200 הודעות בטלפון..ובסוף את זוכה בפרס לשלם את החשבון טלפון חחח פתור: 43+65 108 השלם את האות החסרה: דל_ בי_ -דלת בית.. יאללה איפה הכרטיס לחו"ל???

לי ביום שני, הרווחתי עוד יום ללמוד../images/Emo6.gif

ואי אני חייבת להתחיל...והיי תעני על השאלונים

למעלה