יאללה להשתגעעעעעעע

עופרי-

New member
יאללה להשתגעעעעעעע

תגידו מה הרדימות הזו??????? חייבים להשתגע.. לא מוכנה להתמכר לעצב או לדכאון. ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. יאלההההההההההההההההההההההההההה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוד פעםםםםםםםםםםםםםם יונית, יונית, תחזיקי חזדדדקקקקק אני לוחצת על הגז. להשתולל. מותר לעלות על השולחנות ולרקוד...מותר רק ל.........פוש? או דובשה?? מי רוקד יותר טוב?? חוצי, את אני משערת, בטח בתקליטייה עם הטאירון..ובבקשה..רק מה שאנחנו מבקשים.....יהיה פיצוץ, פיצוץ יהיה במסיבההההההההההההההההההההההההה. רגע רגע..אני מסתבכת פה,כי לא אזכור את כולם..אז כולם מוזמנים למסיבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

עופרי, אמרתי מכאן למשכנות..

שאננים היישר לכתיבה יוצרת...וואוו שתי הודעות בהודעות נבחרות שלי, מחדר סקס (לכי תקראי על הגברים שמזיינים בשכל) ותאונת דרכים, האמת השני אמיתי ועצוב לי מאוד. עופרי מה עוד להתשולל? הגב שלי.

עופרי-

New member
את צודקת!!!

הגברים מזיינים ...רק בשכל!!! והגב?? תלכי לתקן אותו. אולי סבא ג`פטו יכול לעשות משהו עבורך. תמורת טובות הנאה מיניות כמובן...הסוטה הזקן הזה.... אני אומרת לכם.... סתםםםםםםםםםםםםם אני מתה על סבא ג`פטו. בעיקר על טינקרבל הקנאית הזו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טובות הנאה???בגילי???? הגזמתתתתתת

איפוא יש מקום לטובות הנאה?? תיכף תיכף יש את ההם שרוצים שאני אגשים להם פנטזיה, יעני אשה מבוגרת.

עופרי-

New member
חחחחחחחחחח יוניתוש......

עם ג`פטו לא נראה לי שזה יהיה הגשמת פנטזיה. בשבילו אולי. לעשות את זה עם ``ילדה``.

יו עופרי, התחרטו , מחקו לי הודעה

אחת....וואלה התחרפן הממשק הזה - שינויים? זה שינויים??? טוב יאלה נוותר להם. ועם שרוטה שכזו הלילה עוד צעיר.

למעלה