יאללה להילחם!!

Amazing18

New member
את פשוט מקובעת במחשבה שלך..

ואת מדברת ככה כנראה משהייה ממושכת בלשכ"ג.... העיקר שטוב לך. באמת עדיך שהויכוח המיותר הזה יפסק כאן, מאחר ואני מרגישה שאני מדברת לקיר. העיקר שהבנות פה לא יקבלו דוגמא ממך, בהצלחה בנות! אני מאמינה בכן
ולכו להיות מדריכות צניחה, הגובה שלי והשנתון שלי לקחו ממני ת'חלום

Forest Girl

New member
גם את מקובעת, לידיעתך ../images/Emo13.gif

כל אחת דבקה בדעה שלה, זה הכל, וזה מאוד הגיוני. אז אל תנסי להוציא אותי לא בסדר. כמו שכתבתי, משעשע אותי שהתעצבנת כ"כ כשרק ניסיתי לעזור להם לצאת מהסרט, וחבל שאת מפריעה. טיפ לחיים- להרגע מאמי. פשוט להרגע. להתעצבן לא עוזר בכלום
ערב נעים

Run And Hide

New member
להיות פקידה

בלשכת גיוס וכל הזמן לאמת נתונים ולראיין לא נשמע כזה מאתגר. וזה שיש לך קב"א גבוהה,לא אומר שאת יותר חכמה ממישהו עם קב"א יותר נמוכה,בעצם,זה לא אומר שאת חכמה בכלל.

Forest Girl

New member
פקידה.

מה שתגידי. ולא אמרתי לרגע שאני יותר חכמה ממישהי אחרת. הצבא החליט שאנחנו מתאימות לתפקיד הזה ונעשה אותו טוב,יותר מאנשים אחרים, וזה הכל. וזה מאוד מאתגר. אולי אותך לא. לא באתי לפרסם את התפקיד הזה או לעלות את האהדה אליו. רק ציינתי עובדות. למרות שזה לא קריטי לגביך, לא היית עוברת בחיים את המיונים. ולא בא לי לדבר איתך יותר, את ירודה. וגם קצת טיפשה
שלום וביי.

chen010189

New member
בסדר, אבל מותר להתאכזב...

ושוב כמו שאמרתי מדובר פה בצבא, בדרך חדשה בחיים. הרצון להלחם על מה שרוצים בא בעיקר מהאכזבה ואין מה לעשות, זה ברור שיהיו מאוכזבים. בין אם יש מה לעשות נגד זה ובין אם אין. דווקא לא קראתי את ההודעה שלך בטון מתנשא! כי במקום מסוים אי אפשר להגיד שאת לא צודקת, אבל מותר להן לנסות :) כל עוד לא מפתחים תקוות, כדי לא להתאכזב...

Forest Girl

New member
מותר להתאכזב, בהחלט.

אבל מצחיקה אותי הגישה של "בואו נילחם". זה פשוט מיותר וגורם להם לתקוות שווא. לא אמרתי לרגע שאני מצדיקה את כל מה שקורה, אני בטוחה שיש אנשים מוכשרים וחכמים ומקסימים שפישלו במבחנים, ומגיע להם יותר ממה שהם קיבלו.אבל כרגע אין אופציה אחרת, וזה שהם "ילחמו" לא יעזור להם. אני רק מנסה לגרום להם להבין שזה לא עובד ככה, בתור מי שמתעסקת עם הדברים האלה כל יום. אני באה מנקודה חיובית, למרות שאולי זה לא נשמע ככה.

chen010189

New member
דווקא קלטתי על ההתחלה שאת מנסה

לעזור ולא להיפך. פשוט לפני שקראתי את שאר התגובות שלך, חשבתי גם שאת לא מבינה למה הן מתאכזבות. האמת שגם אני מנסה... כי אין לי מה להפסיד, כמו שאמרתי פה היום באיזה שרשור, אני "מצפה" לתשובה שלילית כדי לא להתאכזב (והאמת שגם כששלחתי הייתי בטוחה ב100% שזה מה שאקבל ולמרות הכל עשיתי את זה, לא יודעת, במקום מסוים הרגשתי שאני חייבת).

Forest Girl

New member
אני מקווה שיהיה בסדר.

ושאת והאחרות כאן יוכיחו את עצמן בשירות הצבאי, ואז יש הרבה יותר סיכוי שתתקדמו ותגיעו לאן שאתן רוצות. ורק תזכרו שזה בסה"כ שנתיים, והכי חשוב בשנתיים האלה זה להנות. (דבר שבהרבה מקרים הרבה יותר מתאפשר בתפקידים שכרגע נשמעים לכם לא משהו, מאשר בתפקידים היותר "נוצצים"). בהצלחה בובות.

chen010189

New member
../images/Emo45.gif

האמת שדווקא כן השקעתי במבחנים שם, אז אין לי כל כך מה להגיב על אף אחת מההודעות. בגלל זה הייתי בשוק היום בצהריים אבל יאללה, זה גם לימד אותי דבר חדש (חבל שלמדתי אותו רק עכשיו): לצפות למינימום, ככה לא אתאכזב. כמו שאמרתי פה בציניות למטה, "אני מחכה בכליון עיניים" לתשובה השלילית של הלשכ"ג. אבל מה לעשות, אני מאלה שכן נלחמות על מה שהן רוצות. נשמע טיפשי או לא, זאת זכותה של כל אחת. ואגב, אני חושבת שזה מוצדק להתאכזב מהמנילה, אחרי הכל מדובר פה בשנתיים שנחשבות לנק' מפנה חדשה בחיים ואי אפשר לצפות ממישהי שמציעים לה כמה תפקידי פקידות מסכנים להיות מרוצה או לעבור עם זה לסדר היום, גם אם לא יעזור לה כלום וגם אם כן יעזור לה.

Run And Hide

New member
וואו,את כ"כ טועה.

וזה שאת מאבחנת פסיכוטכנית לא מזיז פה לאף אחד. אני בכלל לא מבינה למה ילדים וילדות בגילאי 18-21 הם אלו שקובעים לנו את הנתונים,אין לכם שום זכות. ומה הקשר- "לא כאלה מוצלחים"? קב"א לא מעידה כלום על הבנאדם. זו סתם שטות..

Forest Girl

New member
מוצלחים מבחינת הצבא.

אנשים חושבים שהם מסוגלים לעשות הכל, להצליח בהכל. יכול להיות שבמקרים מסויימים זה נכון, אבל מה לעשות שהדרך של הצבא להחליט מה תעשה היא הקב"א? גוף כזה גדול לא יחזיק מעמד אם כל אחד יערער על הקב"א שנקבעה לו ויבקש תפקידים שלא תואמים את הנתונים שלו. ויש לנו זכות מלאה. עובדה.

JOYE האחת

New member
את כ"כ אבל כ"כ צודקת../images/Emo70.gif

אני בדיוק כמוך...באותה הסירה.... אין כשקיבלתי את המנילה...הרגשתי כ"כ מפדרת.. מזה התפקידים האלו?! שומדבר לא מתאים לי... אני כ"כ מקווה שזה יעזור שנילחם!!!מאדדדדדדדדדדדדד... יש למישהי טלפונים לאין לשלוח פקסים? ומה לכתוב בהם?יש לי בעיה עם זה...=( חיזקו ואימצו...אם יוצא משו למישהי ספרו לנו ותנו תמיכה ומוטיבציה זה באמת עוזר

chen010189

New member
שלחתי ללשכ"ג מכתב רגיל ולא קו"ח

זה בסדר? ציינתי בתוך המכתב כבר מה עשיתי ואיפה. יותר היה חשוב להביע בכתב את מה שאני חושבת ומרגישה (ואל תגידו לי אם כן\לא ישימו עליי, לא בא לי לשמוע את זה עכשיו
)

chen010189

New member
זה לא נשמע קשור לשרשור, סליחה!

פשוט כבר כתבתי למטה שאני נמצאת באותו מצב של כמה בנות פה וממש מבואסת... אז כבר עברתי ישר לשאלה. כי דפדפתי קצת בארכיון של הפורום וראיתי שאנשים שלחו קורות חיים.

chen010189

New member
ויש לי עוד פניה-בנות שסיימו טירונות

אני יודעת שיש פה כמה, אבל אני לא יודעת מי ויש לי שאלה שהיא רק לבנות והיא קצת אישית, אז אני אשמח לדעת מי פה סיימה טירונות, כי זה ממש חשוב לי ואני צריכה להתייעץ בקשר למשהו במסר. תודה

וואהה ואהה

מה נהיה פה כולה חיזקתי את הבנות שנמצאות במצבי ותראו איזה ריב עלה פה חחחח... טוב עדיף שאת מה שיש לי להגיד אני אשמור לעצמי...אבל עש בנות שקצת חשובת ת'צמן בגלל התפקיד המסריח שהן קיבלו וכן הוא מסריח כמו כל תפקיד אחר בצבא אבל מה לעשות?!?!... ומישהי פה אמרה שבנות 18-21 לא יכולות לקבוע לנו את הנתונים וזה נכון! למה מי אתם שתגידו לנו מה אנחנו שווים מבחינת הצבא?!?..אנשים לא עברו מה שאני עברתי בחצי מהחיים שלי..אני בהרבה יותר מחונכת מהרבה ישראלים שחיו פה כל השנים שלהם ולמה?! כי אני קיבלתי חינוך ותרבות שונה ממה שיש פה בארץ ואני לא אומרת שכולם בארברים אבל לא חסרים במדינה הזאת נוער מסריח!.ואני עברתי הרה מאוד בחיים וכל החיים שלי רציתי לחזור לארץ להתגייס וכוסאמא של הצבא הזה שאחרי שחפרתי להורים שלי שאני רוצה לחזור להתגייס ולמרות שיש לי את האפשרות לנסוע וללמוד באיזה מדינה שאני רוצה אבא אמר לי שהוא משלם הכל אני מעדיפה להשיאר ולהתגייס ואני לא מבינה למה...כנראה שחברים פריאיירים כמונו שבאמת רוצים להתגייס לצבא והצבא מחזיר להם *** ומגייס אותם לתפקיד מחחורבן....וכל זה מעצבים ואני מתה להתגייס אבל אם אני לא אקבסל תפקיד שאני רוצה הצבא יכול לשכוח ממני אני חוזרת למקסיקו כאילו לא הייתי פה...גם כן אלה..באתי עם המון מוטיביציה בשביל שהם יגידו לי שאני לא יכולה להיות מה שרציתי בגלל שאין לי קבא גבוהה!?!...אז תודה רבה!! ואני כן אלחם ואשיג את התפקיד שאני רוצה כי אני מכירה מלא אנשים שנלחמו והישגו את התפקיד שהם רצו והם מאוד מרוצים עכשיו ושמחים שהם לא וויתרו!...ואני מקווה שגם אני אצליח... תודה לכולםעל התמיכה או על הזילזול חחח ואני מאחלת המון בהצלחה למי שכן מחלט להילחם ולא להרים ידיים ולהיות איזה לוזר שאומר ''נו זה מה שקיבלתי אז זה מה שנהיה'' ממש לא!... לילה טוב לכולם יואיי כתבתי מלא חחח בייוושש! מורוש.

Forest Girl

New member
אין לי כוח לקרוא את זה.

קצת אנטרים, מותק. כואב בעיניים. ביוששש!!!11 :]

למעלה