יאללה כוסאומו

למה שהוא יביא לה פרחים?! אני לא מבין הגיון של אנשים

אם כבר היא זו שצריכה להביא לו פרחים ולהתנצל, ואז הוא יוכל לחשוב אם בא לו לסלוח לה ולהיות נחמד כשעוברים אחד ליד השני, או להתעלם בשלווה.
כנראה שהיא כלבה באישיותה, זה שבעלה "התנצל" בשבילה (להגיד שחבל שהם רבו זו לא התנצלות, עד כמה שאני יודע) לא אומר שהיא מצטערת, או שהיא לא כזו. בטח באירוע דומה שיקרה בעתיד היא תתנהג בדיוק אותו דבר (אנשי השוקולד), אז למה להתאמץ לקנות פרחים ולפייס אותה?

גם אתה לא מבין כלום בנשים. אני כן. וצריך פרחים.

כלל ראשון עם נשים הוא שאשה זה לא גבר

כלל שני עם נשים הוא שלגבר תמיד כדאי לוותר לה

כלל שלישי עם נשים שאם האשה לא שלך חובה ללכת לפי פרוטוקול נימוסים נוקשה וישן

כלל רביעי עם נשים שאם אין לך מושג איך להתמודד איתה רצוי שתקשיב לעצת מבוגרים ממך

כלל חמישי עם נשים שהן לא מגיבות כמו גברים

גם אם ככה צריך להתייחס לנשים שאתה מעוניין בהן

או לפחות מעוניין בטובתן, אני לא רואה סיבה להתייחס ככה לשכנה הבהמה שלך. אולי אולי צריך פרחים אם אתה מעוניין לפייס אותה.. אבל במקרה הזה למי אכפת ממנה? שבעלה יקנה לה פרחים, ששכן חמדמד כמוך שרוצה לשכב איתה יקנה לה פרחים, למה שאקוסטיק יקנה לה?

ונטי- איך אתה לא עושה כל היום סקס עם נשים וגברים עם הגישה הזו? אני רואה שני צדדים- או שנמשכים לגישה שלך ורוצים לשכב איתך כי אתה יודע לשחק את המשחק, או שמתעצבנים עליך לאללה- ורוצים לשכב איתך כדי שתתעל את האנרגיות למשהו אחר

גם כדי להיות ערס צריך ללמוד ...

יענו, יש מצב של חיכוך בין אקוסטיק לשכנה או בין גברבר לאשת איש

אז, הגבר של האשה לא מגיע סתם להתנצל אצל אבא של אקוסטיק. הוא בא להציב גבולות לסטואציה המדוברת. מעתה אקוסטיק צריך לדבר רק איתו. הוא בעלה. הוא הגבר. והוא לא פונה לאקוסטיק כי הוא מתיחס אליו כאל צעיר חופז (כי רק כך הוא יכול להבליג פעם אחת בלבד). הוא פונה לאבא של אקוסטיק מתוך כבוד, כדי שהוא יאפס את אקוסטיק שלא ממש מבין את הסטואציה של יחסי נשים גברים, וגברים עם גברים.
עתה, כשזה הפך לענין של גברים, על אקוסטיק למצוא את מקומו ולצאת בכבוד מהענין. הוא לא יוכל יותר להתפרץ על האשה מבלי לפגוע בכבודו של הגבר שלה. כי אז אפשר גם לדקור אותו וכולם יקבלו את זה בהבנה....
לכן אקוסטיק צריך לישר הדורים עם האשה. כדי שהיא תבין שיש לו כבוד. כדי שהיא תבין שהוא גבר ולא סתם גברבר מופרע. לכן הוא צריך להביא לה פרחים, ולומר מילים נחמדות. אני לא אתפלא אם היא אפילו תכין לו משהו לאכול ולשתות. זאת הדרך לשכנות טובה.
(כלל שישי עם נשים - אשה משמינה ממילים חחח).

Acoustic 3

New member
הרשת לעצמך לעשות חתיכת ניתוח ביחס למי שלא נכח באירוע

ולא אכפת לי אם היא חושבת עלי שאני גבר עם כבוד או גברבר מופרע.
אין לי סיבה לחשוב שאני גבר עם כבוד כי היא מעולם לא ראתה אותי בשום סיטאציה שהיא לא מופרעת.
אז שתחשוב, וזה הכל.
בעלי הבתים פה זה וההורים שלי. והשכנות הטובה תהיה ביניהם. אני הילד הסורר של השכנים. לא מפריע לי שככה היא חושבת.

למעלה