יאללה יצפאן, מי רואה?
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/4/06 #2 אני../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif כמו תמיד הדגים מופיעים בסוף נכון?!
D Da Fish Snake New member 5/4/06 #3 אוף אבל יש ליגת האלפות ../images/Emo10.gif הם רק באים ומופיעים או גם מתראיינים?
F Funky Giraffe New member 5/4/06 #4 אין לי מושג... מחר יש הדג בליגת האלופות אם אתה רוצה ... 3 שירים! אחד הפרומואים המגניבים... הם עשו את האוהדים של ארסנל בהייבורי ואת מודי מוחאים קהל לפי הקצב של רק פה והראו חלק מההופעה של השיר (רק הפתיחה לדייק).. וכשהבס נכנס עשו אנימציה של הפרצוף של מלר אה ו... פורצה מילאן!
אין לי מושג... מחר יש הדג בליגת האלופות אם אתה רוצה ... 3 שירים! אחד הפרומואים המגניבים... הם עשו את האוהדים של ארסנל בהייבורי ואת מודי מוחאים קהל לפי הקצב של רק פה והראו חלק מההופעה של השיר (רק הפתיחה לדייק).. וכשהבס נכנס עשו אנימציה של הפרצוף של מלר אה ו... פורצה מילאן!
S Skicker New member 5/4/06 #14 אוף עם מילאן הימרתי סתם ככה שיהיה 1-1 עד דקה 88 זה עוד היה נכון.. אבל מחר ארסנל זה העיקר עוברים את יובה ונראה לי בארסה יפלו בתיקו עם שערים נגד בנפיקה
אוף עם מילאן הימרתי סתם ככה שיהיה 1-1 עד דקה 88 זה עוד היה נכון.. אבל מחר ארסנל זה העיקר עוברים את יובה ונראה לי בארסה יפלו בתיקו עם שערים נגד בנפיקה
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/4/06 #5 נראה לי מופיעים בסוף..../images/Emo194.gif תראה ב10 וחמישה ככה....
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/4/06 #6 ראיתי! מי ראה?! ../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחח גיא הרג אותי בסוף השיר
P parnar New member 5/4/06 #7 מי שלא שמע יכול כאן בפנים http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=37TRFKP1HY8RR2LGDJAF6GWGQR
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/4/06 #8 הכיטוב לראות../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo194.gif
I idanri New member 5/4/06 #15 כמוני....... ביצוע ממש טוב לדעתי! יאללה היום אירוח בליגת האלופות!!!!!!!!! 23:45-00:35.
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 5/4/06 #13 רק לי זה נשמע קצת יבש וריק? לא יודעת למה... לפחות עד שהם מפסיקים לשיר... איזה מצחיק שאנן-"מהכפר לעיר לכיוון הירידה" הוא שר גבוה
רק לי זה נשמע קצת יבש וריק? לא יודעת למה... לפחות עד שהם מפסיקים לשיר... איזה מצחיק שאנן-"מהכפר לעיר לכיוון הירידה" הוא שר גבוה