יאללה יום שישי?

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

אמן סלע

New member
אני..!1

דבר טוב=>> נגמר עוד שבוע של הבצפר ושהמדריכות שלי הן צליל ועדי. דבר רע=>> היה לי היום בוחן=\ ויש לי מלא דברים להכין ליום ראשון!! דבר מצחיק=>> היום אני וחברות שלי התפגרנו אצל חברה ועשינו כל מיני פרסומות וכתבו שירים וכאלה, היה ממשמממשמ ממש מצחיקקקק... מסר לאומה=>> אם תתן למישו דג יהיה לו דג.! :)

היא אמרה את המשפט הזה..

ומאז זה התחיל להסתובב בכל רחבי האינטרנט. [קוראים לה מיכל, היא כותבת בפורום בנות{67}]

אמן סלע

New member
נכון שזה משפט מטומטם!?

חחחח שחברה שלי אמר הל י את זה בפעם הראשונה אני לא הבנתי מה היא רוצה מחיי.. חחחח שנים לקח לי להביןן :p

זה ממש ממש ישן....

לי יש אפילו תמונה של בן אדם שמחזיק דג ואז המשפט הזה... זה עד מתחילת שנה שעברה

נכון,פעם אחת שמת ת'תמונה הזו

בקומונת קיני ראשון[שמתה].. אגב ..שימו שאלון,סעאמק נו...אני חייבת תירוץ להפסקת מרתון סוציולוגיה [מחר יש לי מבחן.ררררר]

jast

New member
לא רק אני מחכה לזה??

נו איפה רינה.. עאלק עכשיו לשים שאלון כל שבוע. התמונה אגב, היא מישראבלוג לא? [כן, חן.. אני בבית נו.]

jast

New member
לאלאלא!!!

אאאאאלללללללל תעשייייייי את זה!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רינה תהרוג אותך!!!!!!!!!!!! לאלאאללאלאלאלאלאלאאאאאאאאא..... ברצינות, אם את לא רוצה תתחיל להתעצבן עלייך פה- פשוט, לא!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל איזה סיבה יש לרינה להתעצבן?היא גם ככה בקושי פה...
יאלללה שימו אם לא אני שמה!

jast

New member
חח להזכיר לך..

מה קרה אז עם האומו ההוא מרמת אביב?

לא לא בבקשה..אל!

ובכל מקרה,מה זה פה דיקטטורה?! הרי אנו יודעים שהיא לא תמיד יכולה להשים פה שאלונים כי אין זמן ומשגע אותי לדבר עלייה בגוף שלישי...

יאללה יום שבת ../images/Emo13.gif

דבר טוב- אממ התקשרתי לקבוע פגישה עם מישהי שמרכזת פעילות בהפועל ת"א (נוער) כדי להתחיל לעבוד שם... זה עובד ככה-עבודה פעמים בשבוע ועושים להם פעילויות חברתיות (ממש כמו פעולה אצלינו) אם השנה אני לא אדריך בקן שלי לפחות שאני אדריך במקום אחר ואקבל עם על זה כסף דבר רע- דבר רע שאני ממש מתעצבנת על זה שלא נותנים לי להדריך ח' בקן שלי וזה מציק לי כי אני יודעת שאני לא אוכל להדריך השנה בקן אם יתנו לי משהו אחר דבר מצחיק-האמת שאין לי משהו מצחיק וסתם מסר לאומה שבא לכם לשתף:}-דיאטה זה רע!

למעלה