יאללה יום שישי?

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
יאללה יום שישי?

חן, מצטערת שאני עושה את במקומך.. אם זה מפריע, פעם הבאה אני פשוט אחכה לך.. איך שבא לך:p אז, דבר טוב, דבר רע, דבר מצחיק, וסתם מסר לאומה שבא לכם לשתף:}

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני ראשונה?

מסתבר. אז.... דבר טוב: רינה קומונרית שלי!! ועוד יותר טוב, היא מדריכה שלי!! יע ועוד טוב: יש לי פלאפון חדשששש!|פלאפון|:) דבר רע: חברה שלי טסה לקפריסין לשבועיים.... כל מה שהיא עושה שם זה ללכת לים... זונעעעעע. ניח. ועוד רע: פרידה מפלאפוני היקר והישן שברשותי בקושי חצי שנה....:(|פלאפון| מצחיק? אממממ.... גיליתי שחברה ממש טובה שלי מכירה עוד כמה חברות... זה די משעשע.... ואין לי יותר טוב.... מסר לאומה: אל תקשרו לפלאפונים!!! הם מתחלפים יותר מדי מהר..... אפילו אם המהר הזה הוא כמה שנים....

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאה אופס...

זה נראה לי אמור להיות בכלל | סלולרי |... בואו נבדוק---- |סלולרי|

jast

New member
חח כמובן:}

את לא אמורה לשמוח בשביל חברה שלך? כזה.. כשקורים לי דברים טובים, אני מצפה שחברות שלי ישמחו איתי וכאלה.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifלאאאאאאאאאאאאא

אני לא כזאת מגעילהההה! אני מאוד שמחה בשבילה שהיא נהנת לה בקפריסין בזמן שאני וחברותי מתבשלות פה בארץ...... גמאני מצפה שישמחו איתי.... והיא יודעת שאנחנו נוראאאאאאא שמחות בשבילה....=0.... אה! ויש לי עוד משו טוב! (למרות שכבבבר לא שישי.. לא נורא למי אכפת?...) קיבלתי 100 בכימיה!!!!!! עם קצת עזרה.....
אופס.....

המנ, פעולה ראשונה!^&*(&"^%

דבר טוב: פעולה ראשונה שעברה מצויין! ((((((((:) דבר רע: מכיוון שאני מדריכה בקיבוץ, עם המזכירה הכי זונה בארץ, אז יש המון בעיות במערכת וחרא. בנתיים- אין שום תקציב. סעמק. דבר מצחיק: שיחקנו משו בפנימייה, ופשוט התרסקתי על הרצפה >< מסר לאומה- תבררו שיש תקציב לפני פעולה!

ד-ו.

בקיבוץ שלי. בצפית, בגלל שאין המון מדריכים, וזה קן קיבוצי וחרא אז כל זוג הדרכה מדריך את כל ד-ו אצלו בקיבוץ זה בעייתי, נכון אבל אין מה לעשות.. מתגברים:)

אוח.

זה נשמע קשה כי ו' בקטע אחר וד' בקטע אחר(התפרעויות וכאלה..רר) לא נורא,אני בטוחה שיהיה בסדר בסוף..כל הכבוד לך שאת עושה את זה..בהצלחה3>

jast

New member
טוב גמאני?

דבר טוב- קראתי מסדר בוקר, הלך ממש טובבב.. קיבלתי 100 באזרחות... אולי בקרוב יהיו לי אופניים סוף סוף. אה כן, הכרתי בנאדם כזה חמוד השבוע. דבר רע- מישהו שלא מדבר איתי. אבל לא'כפת לי. שוב דחינו פעולה רעיונית, אבל יש לנו רעיון מגניב לפעולה ראשונה.. שבוע קצת מבוזבז שרובו עסקתי בלהיות ממורמרת. דבר מצחיק- אני באה לצאת מבצפר, אחרי שיצאתי מהאודיטוריום כי למישהי מהכיתה של נוע עפה נעל לעין וכל העין התנפחה לה... וכולי מתה להגיע הביתה, אז השומר הזקן צועק לכיווני "אתם יוצאים מבית ספר כאילו אתם יוצאים ממחנה ריכוז.." אני צוחקת וממשיכה ללכת והוא ממשיך "ככה עייפים, בית ספר זה מקום טוב" אז אני כזה עונה לו וממשיכה לצחוק "אני גם מרגישה ככה, באמת.." והולכת משם. מסר לאומה- שלום עכשיו.:}

זה בסדר,

זה לא הפינה שלי או משהו כזה,פשוט אף אחד לא פותח שירשור כזה אז אני עושה את זה, אז ככה שהמעשה שלך לא מפריע לי חחח..=] דבר טוב שקרה לי השבוע-התחלתי לעשות בייביסיטר למישהי,איזה כיף חעחע... ועוד דבר טוב,זה שהלך לי ממש מעולה במבחן במתמטיקה.הו יא. דבר רע שקרה לי השבוע- ממממ....וואלה לא יודעת..היה שבוע פסדר דווקא דבר מצחיק-אתמול ההרכז אזור החדש היה בקן שלי,לקחת תפלמחניקים הביתה.. והוא בא ושאל אותי את מי אני מדריכה ואיך קוראים לי ואני עניתי לו..ואז הבאתי אותה ביציאה "ואתה?איך קוראיםלך?איפה את קומונר?" והוא כזה .."אני לא קומונר אני יוני..הרכז אזור החדש שלך" ואני כולי "אופס מצטערת" חחחחחחחחח יואו..מפדח קצת ..אבל גם מצחיק אח"כ נזכרתי בזה באמצע הלילה והתחלתי להתפקע מצחוק
מסר לאומה- אל תשכחו לחייך,גם כשעצוב..כי חיוך הוא קו עקום שמישר הכל..(נשמע פלצני הא?) שבוע טוב לכ-ו-ל-ם!

גם לי זה קרה הייתי בטוחה שהוא

קומונר שלכם אבל אז נזכרתי שיש לכם רק בנות וזה היה מאוחר מידי אחרי ששאלתי והוא כזה לא אני יוני רכז איזור שפלה

jast

New member
חח קח את זה כמחמאה...

אולי עכשיו זה אומר שהוא ניראה כמו בן 18;]

ואיי איזה כייף גם אני מסכמת שבוע =)

דבר טוב - כייךף לי וכייף לי =]] דבר רע - אני סוגרת שבועיים בקומונה.. איזה מצחיק להגיד את זה חחחחח וחברה שלי התגייסה ולא הספקתי לראות אותה ולחברה שלי יש יומולדת ואני לא אראה אותה... דבר מצחיק - אין משהו ספציפי.. אתמול בערב הייה מצחיק (חברה מהאזור באו אלינו לקומונה) הפורום מדצים שהייתי בו הייה קורע מסר לאומה - אני אני ואם לא אז אני זה אני

TziMHoNoa

New member
טוב גם אני-

דבר טוב- עשיתי לעצמי טיול אופניים מטורף, ונראה לי שהגעתי לבאר יעקוב, אבל אני לא סגורה על זה... דבר רע- היום הייתה הפעם הראשונה שהגשתי טופס ריק בבוחן (מתמטיקה...), ואתמול לחברה הייתה תאונה, והיא יללה כל כך, וזה היה ממש קשה לראות אותה ככה. והיום היא באה עם עין סגולה, וחוש הומור משובח כתמיד! אה, וסיימתי את מישהו לרוץ איתו, לא רציתי לסיים... דבר מצחיק- אתמול נכנסתי עם חברה למצב כפית בשיעור תנ"ך, המשכנו איתו אח"כ במסנג'ר. זה פשוט היה מצחיק כל כך מסר לאומה- תקראו את מישהו לרוץ איתו לפני הסרט!

פורה

New member
גאמאני!!

טוב, אז דבר טוב- כל השבוע הזה היה טוב כי הוא עבר לי ממש בטיל! כאילו אתמול היה יום ראשון.. לא, בעצם יום שבת.. דבר רע- אני ממש ממש מתגעגעת לאחיין שלי שצריך לנחות בארץ בעוד הרבה מאוד זמן, ואני ממש ממש כבר רוצה לראות אותו!! דבר מצחיק- הפלצתי (פשוט לא עלה לי משו בראש..) מסר לאומה- כשאין גבינה לבנה בבית, המצב חרא, בואו פשוט נארגן תנועת מחאה נגד אמהות ששוכחות לקנות גבינה לבנה.

אז...

דבר טוב- הפסקתי. הפעם באמת. דבר רע- בערך כל השאר. דבר מצחיק- לא קיים. מסר לאומה- תתנדפו.

למעלה