יאללה יאללה

sarah

New member
יאללה יאללה

אוקי שכל אחד יכתוב דבר מעוות/מטורף/חולני/סוטה/אמיץ שבא להם לעשות מתישהו בחיים שלו, או כמה דברים לי אישית יש מליונים, איזה חצי מהתוכניות שלי לתעיד זה לעשות דברים מעוותים. :) ושכל אחד אם הוא יכול ליצטרף לתוכניות של השני או יגיב עליהם כי כך נהיה קהילה גדולה וסוטה
2 דברים שאני רוצה לעשות :] - לחיות במדינה גם אממ, נורבגיה נדמה ל, שבמשך חצי מהשנה חשוכה, בחצי השנה החשוכה ולראות איך זה משפיע עליי, לנסוע באוטובוס/תחתית בבוקר חשוך, לראות אם אני נהיית מדוכאת, וסתם להנות מה...אה...האאא!!! משהו דומה אבל - לקחת תקופה בחיים שלי (חודש אולי) שבה אני אישן ביום, אקום בלילה, אוכל רק אוכל מעוות או משהו כזה, אלבש רק בגדים אדומים שחורים כאלה בסגנון צעקני וסתם אהיה מוזרה מאוד באופן כללי בכל מיני דרכים שאמצא לנכון יאיי שרה

../images/Emo26.gif

זה היה הדוור המעוות שהיה לעלךינגד היתחשק לי.;1111 שירי חשק שירי יין שירי זוועה ואינטרפול שששששששששששרררררררררררההההההההההההההה הורדתי את שירנו האהוווווווובבבבבבב של הקרדיגנז או-אוווווווו מד-הים!

painapple

New member
אממ.../images/Emo79.gif

נורבגיה נשמעת כמו מדינה סטרילית. לעמוד מול אנשים ולדבר [הדרכה?]. לצנוח [פחד. פחד]. לגור לבד, עם חברה, בלי הורים. to live in the big bad world and to love it. טיול בחו"ל. מגורים [זמניים?] בחו"ל. לבקש העברה מהקריה. לצאת לחופשה ארוכה במקום חסר ציווליזציה, בלי פלאפון, בלי שעון, בלי כלום. רק.. ירוק, וחיות? ושקט. והרים, הרים זה טוב.

Gizmo16

New member
לצנוחחחח../images/Emo99.gif טוב..../images/Emo28.gif

בקשר למקום החסר ציוויליזציה, ירוק, חיות והרים- יש לי דוד שגר על ההרים, מגדל כלבים ועזים, ואין לו כלכך חשמל- חוץ מרדיו או משהו כזה... ויש לו מבנה ליד הבית שריק לגמרי חוץ מכשהבן שלו בא הביתה מהצבא- וזה לא קורה הרבה
אז.. את מוזמנת! באמת.. כאילו.. אני תכננתי פעם ללכת לשם אבל לא מצאתי זמן לזה:-\

Gizmo16

New member
הוא לא בדיוק מתפרנס../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

קצת מהעיזים... ואמא שלי והאחיות שלה מדי פעם מתארגנות וקונות לו מצרכי מזון

Gizmo16

New member
ללקק לבן (מסוים) את החזה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זאת פנטזיה ארוכת שנים
ו-נורבגיה ממממממממממממש לא חשוכה, אפילו לא חצי שנה

De-Panther

New member
בהתחלה קראתי שאת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רוצה ללקק לבּן זתומרת הדבר הלבן הזה... ולא הבנתי למה את כל כך רוצה ללקק לבן
(ואז המשכתי לקרוא והבנתי על מה את מדברת)

thebaby

New member
אוקיי../images/Emo101.gif

להרוג מישהו\י. ללכת עם מישהו מכות עד זוב דם. ברמת "Fight Club". להגיע למעמד בו תהיה לי השפעה על כמעט כל אדם בעולם, לחשוב מה לעשות עם המעמד. להמציא פצצה חזקה מפצצת אטום או לחילופין לשפר את הקיימת. לנוע בזמן. להצליח לעוף. להכניס אגרוף לקיר ולשבור אותו\את היד. להקשר בכותונת משוגעים. אחד מהפחדים הכי הכי גדולים שלי. שיקרה לי ולראות איך אני מתמודד. מעניין אם אני באמת אתעלף מדפיקת הראש בקיר כמו שנראה לי. אני חושב שזה יספיק לעכשיו :-X.

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דפיקת הראש../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

נדבי.. כולנו נעים בזמן כולזמן, לוידעת מה איתך

painapple

New member
אוי, אם תצליח לעוף,

תספר לי איך עשית את זה. זה משהו שאני מגדירה כבר כ"חלום", לא מטרה שאני רוצה להגשים בחיים. ואני מתנדבת בקטע של הפייט קלאב, רק שאני לא אלימה במיוחד, אז תהיה לנו בעיה שם.

gp53

New member
אותו דבר איתי בקשר לפייט קלאב

רק שאני כן אלימה

thebaby

New member
אם זה יהיה אנחנו,../images/Emo101.gif

סביר להניח שאת תהיי הצד על סף זוב דם. אני לא חושב שאת רצינית.

gp53

New member
אתה מוזמן לשאול את אח שלי

שאיבד במפליא שבוע שעבר כמה משיניו הקידמיות ועכשיו צריך ללכת להשלים אותן, וכן הוא חייך מלא דם אחרי שזה קרה לו

למעלה