יאללה יאללה

טוב, אני אשקיע קצת מחשבה...

אממ... - לשכפל הרבה הרבה אני קטנים - ללכת, נאמר לבית של מישהו וללכת לארון תרופות שלו, ולהוציא כדור אחד או שניים מכל קופסה שם בלי שיהיה לי מושג מה הם אמורים לעשות ולבלוע הכל ביחד XD - להשתכר עד לאבדן הכרה מלא. אבל אני לא אעשה את זה אף פעם במכוון כי לא יצמח לי מזה שום דבר טוב, לדעתי. - משחקי תפקידים :X - יש את הנשים/זקנות האלה ברחוב שכשאני עוברת לידן הן בכוונה משנות את הפרצוף שלהן בהגזמה כאילו הן מבועתות מההופעה שלי, כי הבגדים שלי לא נראים להן או משהו?! ויש את הפוסטמות במיוחד שגם דואגות להעיר לי... אז חשבתי על זה הבוקר כשאחת הסתכלה עליי מעצבן: לעצור מולה ולהגיד לה בפרצוף: "טוב, גם את לא משהו!" ולהמשיך. אבל בטח תהיה לי הזדמנות ואני אעשה את זה. אני נורא מקווה בכל אופן. זה משהו שאודי היה עושה בטח בלי בעיה. - להתלבש כמו פרחה וללכת למסיבה של פרחות, ולדבר ולהתנהג כל הערב כאילו אני פרחה ושאנשים יאמינו לי - להביא לכנס של פסח קרטון מלא בחמץ ולחלק לכופרים - ללכת להרצאות באוניברסיטה בלי שאני אהיה רשומה שם (אבל , כאילו בתקופה הקרובה ככה. חשבתי על זה היום יחד עם מישהי מהכתה שלי) - בפורים להתחיל עם זה שיתחפש לסנופקין. אבל אני בטח לא אעשה את זה >< - להתחיל עם בחורה.. *מתחבאת מתחת למיטה ומשקשקת מפחד* - לקחת את כל הדברים בחדר שלי ולשבור ולהרוס אותם - לארגן מסיבה בבית שלי ולפרסם בכל הפורומים בתפוז ובהיידפארק ולחלק פלאיירים בכל הארץ, ואז שמלא מלא אנשים גדולים כאלה ומפחידים ומגניבים יותר ממני יבואו ויהרסו לי את הבית. זה יהיה ממש מגניב לפחות לכמה שעות ^^ - לעשות ונדליזם ברכב אספנות שחונה בדרך לבי"ס שלי. הוא ממש מתחנן שיפרקו אותו >< מי מחנה ככה רכב אספנות באמצע הרחוב?! - לחרבן על השולחן של המנהלת או משהו כזה - לבוא יום אחד לחנות של נעליים מכוערות ואיכשהו להקיא להם על כל החלון ראווה בכוונה. בעצם זה מתאים גם לחנות אופנה, כי אז זה גם יהיה עם מסר חברתי נוקב! :] - להקים אגודה נגד ההתעללות והאכילה של צמחים, ולעשות כל מיני הפגנות מול חנויות של צמחונים ולזרוק עליהם עגבניות שמצוייר עליהן סמיילי בוכה וכאלה...

למעלה